VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (20:07)Nem világjárvány volt a covid19, hanem a világ ellen elkövetett terrortámadás? - Trump hatalmas kártérítést követel az USA-nak Kínától, a covid19 p(l)andémia manipulációi miatt

Kínának elképesztő mértékű, 10 000 milliárd dolláros kártérítést kellene fizetnie a koronavírus miatt, írta közleményében Donald Trump volt amerikai elnök. A volt elnököt egy indiai hírügynökség idézte, a közlemény Trump hivatalos oldalára még nem került fel.


Gyűrűzik a Fauci körüli botrány: hogyan vezették meg egy kamu p(l)andémiával és egy laboratóriumi vírussal a Föld lakosságát?

Ha bíróság elé állítják Anthony Faucit az USA első járványügyi illetékesét, a nyilvánosságra jutott információk szerint hazaárulás sőt az emberiség elleni bűncselekmények miatt kell majd feleljen. 3200 oldalnyi hivatalos e-mailt szerzett meg az amerikai sajtó a Trump-, majd Biden-adminisztráció egyik legfontosabb járványkezelési szereplőjétől, Anthony Faucitól. Fauci e-mailjeiből kiderül, hogy eleinte nem vizsgálták komolyan, hogy a koronavírus laborból származhat, ellenezte a maszkviselést, és még a Facebook alapítójával, Mark Zuckerberggel is levelezett.


Az “önterjedő” vakcinák számos kockázatot jelentenek a társadalomra nézve A támogatók azzal érvelnek, hogy az önterjesztő vakcinák azt jelenthetik, hogy már nem kell komplex tömeges oltási programokat futtatniuk. A kritikusok szerint a vakcinák számos egészségügyi kockázatot jelentenek, és a tájékozott beleegyezés végét is jelentenék. 2019 októberében a Johns Hopkins Egyetem Egészségügyi Biztonsági Központja szponzorálta az Event 201 “pandémiás gyakorlatot”. Valamivel több mint egy évvel később, amikor az Event 201 forgatókönyv “hipotetikusról” konkrétra váltott, világossá vált, hogy az esemény szponzorai azt akarták látni, hogy a világ nagy részét beoltják a COVID-19 ellen.


Fauci levelek – Great Reset helyett Great suck

Tucker Carlson: A feltárt e-mailek szerint Fauci “groteszk” kísérleteket támogatott a wuhani laboratóriumban

A BuzzFeed által az információszabadságról szóló törvény révén megszerzett e-mailekből kiderül, hogy Dr. Anthony Fauci hazudott a COVID eredetéről, a papírmaszkok hatékonyságáról és még sok másról.


Tízezer önkéntes mondott fel alig egy hónappal a tokiói olimpia előtt

A jövő hónapban megrendezésre kerülő tokiói olimpia szervezőcsapatának dolgozó önkéntesek közül tízezren felmondtak, vélhetően attól való félelmükben, hogy a játékokon elkapják a koronavírust - jelentette be a szervezőbizottság vezetője, Muto Tosíro.


IZRAEL: Fiatal férfiakra jellemző leginkább a covid vakcina szívizomgyulladás mellékhatása

Az életkor emelkedésével a vakcina és a szívizomgyulladás közötti kapcsolat gyengült. Mindez olyan szempontból is fontos, hogy vajon oltsák-e a 12-15 éves serdülőket? Egyesek azt ajánlják, hogy csak egy adagot adjanak ezeknek a fiataloknak.

66 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek