VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:11)Több mint egy millióan tüntettek Londonban a covid-terror ellen, nagy a valószínűsége, hogy a brit egészségügyi miniszter emiatt és nem a szeretője miatt mondott le

A brit rendőrség mindent megpróbált, hogy feloszlassa a tömeget, azonban nem sikerült nekik. A megatüntetésen az egy millió ember a covid terror elleni jelszavakat skandált s követelték a szanitéc diktatúra hazugságainak és sátáni manipulációjának befejezését és a normális, emberi méltóságot tiszteletben tartó életet.


Sodoma és Gomora az EU -ban: A pedofíliát és a zoofíliát akarta korábban legalizálni a holland miniszterelnök

A gyermekekkel és az állatokkal folytatott szexuális kapcsolat törvényesítését sürgette korábban a holland miniszterelnök, aki Magyarország térdre kényszerítésével fenyegetőzött.


MIT ÉRHET EL NÉMETORSZÁG A PEDOFILTÖRVÉNY MEGTÁMADÁSÁVAL? Semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek

Csakhogy a társadalom döntő többségét borzasztóan nem érdekli, ki kivel hol mit szexualizál, amíg neki ezzel nem kell foglalkoznia. Nem szeretjük azonban, ha tudtunk és beleegyezésünk nélkül gyermekeink idejekorán olyan tartalmakkal találkoznak, mely öncélú szexualitást, a nemváltoztatást, mint normalitást mutatnak be, vagy ha erről az iskolában – ne adj’ Isten óvodában – „hiteles forrásból” kapnak „felvilágosítást”.


Orbán: falanxban vonultak föl a szivárvány zászlós miniszterelnökök

Rámutatott: a liberálisok szerint ez a gyermek emberi joga, a szülő döntése nem lehet kizárólagos, az állami intézményeknek ebben szerepe, sőt elsőbbsége van. Szülői jóváhagyás nélkül, állami korlátok nélkül lehet érzékenyíteni a gyermekeket. A nem liberális demokraták szerint a gyermek szexuális nevelése a szülő joga, és ebben az ő beleegyezése nélkül se az állam, se a pártok, se az NGO-k, se a szivárványos aktivisták nem játszhatnak szerepet.


GÖRÖGORSZÁG: 150 euró egy oltásért

Görögország 150 eurót, vagyis kb. 52 ezer forintot ad azoknak a 18-25 éveseknek, akik hajlandóak beoltatni magukat a corona-vakcina első adagjával. A célcsoport közel 11 milliós, de a kormány 141 millió eurót (50 milliárd forintot) már el is különített erre a célra.


MAGYARORSZÁG: 400.000 adag kínai vakcinát adományozunk a szomszédoknak

Magyarország 200-200 ezer koronavírus elleni vakcinát ad Montenegrónak és Bosznia-Hercegovinának, hogy nagyobb legyen a védettség a két országban – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A Sinopharm kínai vakcinákat júliusban szállítják a két országnak.


MOSZKVA: Tüntetés a vakcinák ellen Tüntetést szerveztek szombaton Moszkvában koronavírus elleni oltások kötelezővé tétele ellen. Felmérések szerint Oroszországban az emberek körülbelül 60 százaléka nem akar oltást kapni. Hiába van hatalmas készlet a saját gyártású oltóanyagból, a lakosság többsége hallani sem akar róla.


"Jézus biszexuális volt"

A nyugati gyerekeket erre tanítják az "agresszív LMBT propaganda részeként" mondta ma az orosz külügyminiszter, aki szót emelt a józan ésszel és a biológiával is szembe menő ideológiák ellen.


63 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek