VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (21:19)„Népirtás volt a Kádár-korszak öt-hatmillió abortusza” – Gyilkos idők: beszélgetés Zelei Miklóssal

A korai, értelmetlen halál és a Kádár-diktatúra szorosan összetartozott. A rendszer valósága egészen sötét volt – szemben a „Legvidámabb barakk” álságos léthazugságával. Abortusz, öngyilkosság – két terület, amelyben a világranglista szomorú éllovasai közé tartoztunk. „Volt egy tanárnőm, elkésett a szemináriumról, és azt mondta, de teljesen természetesen: bocsánat, abortuszom volt, éppen onnan jövök” – meséli nekünk erről az őrült, abszurd, szerencsére már távoli, mégis egészen közeli világról Zelei Miklós író, akinek legújabb regénye, a Gyilkos idők a maga meztelenségében mutatja meg a rendszerváltás előtti évtizedeket. Halálról, öngyilkosságról, részeges káderekről, gyökértelenné tett nemzedékekről beszélgettünk. Csupa taburól – mert ha valami összeköt minket, az ez.


Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek

A Gyurcsány-párt, a radikális baloldali Momentum és az MSZP utolsó megmaradt európai parlamenti (EP) képviselője, Ujhelyi István szerint a transznemű (transgender) férfiak teherbe eshetnek és következésképpen szülhetnek – legalábbis egy ilyen tartalmú jelentést szavaztak meg, amelyet Predrag Fred Matić horvát baloldali politikus terjesztett elő. A Fidesz, a KDNP és az RMDSZ EP-képviselői természetesen nemmel voksoltak a genderőrület legújabb, egyben leginkább hajmeresztő megnyilvánulására.


Vitéz Ferenc: A férfiak is tudnak szülni!

Aki azt állítja, hogy a férfiak nem tudnak szülni, az meglehetősen szűk látókörű, nem eléggé felvilágosult, azt is megérdemli, hogy letiltsák a közösségi oldalakról


A nagy covid19-emberkísérlet fejleményei : Szívgyulladás kockázatára int az FDA a Pfizer- és a Moderna-vakcinák esetében

Június első felében az izraeli egészségügyi minisztérium is arról számolt be, hogy lehetséges kapcsolatot talált a szívgyulladások és a Pfizer oltása között. A Pfizer gyógyszergyártó cég, amelynek vakcináját hivatalosan is engedélyezték a 12 év feletti amerikaiak oltására, korábban úgy nyilatkozott, hogy nem tapasztalt az általánosan elvárhatónál magasabb arányú szívgyulladást.


Joe Biden foggal-körömmel védi a homoszexuálisokat: nemzeti emlékhellyé nyilvánította a megtámadott orlandói melegbárt

Joe Biden amerikai elnök pénteken nemzeti emlékhellyé nyilvánította a floridai Orlandóban álló Pulse Nightclub épületét az öt éve ott történt fegyveres mészárlás 49 halálos áldozatának emlékére, és felszólította a kongresszust, hogy hozzon az LMBTQ-közösség jogait határozottan védelmező törvényeket – írja az MTI.


COVID-19: 4 Halott Pilóta Az Oltástól 1 Hét Alatt, Kellemes Repülést Kíván A Kormány!

Nyilván csak véletlen. Nyilván csak jót akarnak.


A virológus hangsúlyozza: a jelenlegi oltási kampány egy eddig soha nem látott világkísérlet

A 18 év alatti COVID-19 betegek aránya az intenzív osztályokban eddig 0,4 százalék volt. A covid-halottá nyilvánított 85 500 német ember közül nyolc (!) kiskorúról tudunk, de szinte mindegyikük súlyos beteg volt.

"Nem lenne értelme, ha az orvosok alaposan megvizsgálják, hogy mely gyermeket szükséges beoltani, ahelyett, hogy az egész korosztályt célcsoportnak tekintik?" - hangzott el az újságírói kérdés.

A virológus így válaszolt: "Ez lenne az én ajánlásom is."60 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek