VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Mindennapi szemezgetésünk (22:55) 2021.07.22.Netanjahu továbbra is folytatja a Covid19-projektet, az új izraeli miniszterelnök háta mögött tárgyal a Pfizer vezetőivel, akik Izraelt „kísérleti laboratóriumnak” nevezték

Hiába váltották le a volt izraeli miniszterelnököt, Benjamin Netanjahut, az továbbra is folytatja agresszív covid-lobbiját, valószínűleg az új, megválasztott Naftali Bennett miniszterelnök háta mögött, derül ki a Times of Israel cikkéből.


Jó üzlet a p(l)andémia az EU vezér-marionettjeinek is – Az emberek ingyen kísérleti alanyok, miközben az Európai Bizottság hatalmas pénzösszegekkel zsonglőrködik a Covid19 takarásában

Praktikus, mondhatni rentábilis ez a kreált p(l)andémia, mely égisze alatt állítólagos kutatásokra is lehet pénzösszegeket elszámolni, de hogy miféle kutatások ezek, kik is végzik és hol, az még véletlenül sem derül ki sehonnan.


Hogyan váltak 2021-ben az országok élsportolói nyomkövetőkkel ellátott modernkori gladiátorokká a Covid19 terrorizmus rabszolgapiacán?

Figyelve a „sportvilágot” érintő eseményeket nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a covid-terrorizmus a sportot is sikeresen “átalakította”, egy abszolút kontroll alatt álló modernkori gladiátor-poronddá változtatva az olimpiákat, ahol a rabszolgák, azaz élsportolók újabban nyomkövetővel vannak ellátva.


Tiltakozik a román ortodox egyház az iskolai szexuális nevelés miatt

A román ortodox egyház (BOR) csütörtökön ülésező zsinata közleményben adott hangot "aggodalmának" a kötelező iskolai szexuális nevelés bevezetésére történő kísérletek, illetve az Európai Parlament 2021. június 24-i, szexuális és reproduktív jogokról szóló jelentése, az úgynevezett Matić-jelentés miatt. "A Román Patriarchátus továbbra is kiáll az "életre nevelésről" szóló tanórák fakultatív jellegének megőrzése mellett, és figyelmeztet a keresztény család értékeivel ellentétes ideológiai tartalmú és a korosztály számára nem megfelelő "szexuális nevelés" veszélyeire" – olvasható a közleményben.


„Hol van a valódi diktatúra az Európai Unióban?”

Véleményem szerint tragikomikus a Magyarországgal szemben kialakult támadó hozzáállás. Orbán Viktort azzal vádolják, hogy diktátor, új Hitlernek állítják be, miközben a magyarok nagy többségének támogatását élvezi. Az őt támadó országok, mint például Olaszország, egy olyan állam, ahol az ötödik meg nem választott kormány van hatalmon. A tények fényében feltenném a kérdést: hol van a valódi diktatúra az Európai Unióban, Olaszországban vagy Magyarországon? Milyen jogon avatkoznak be egy tagország belpolitikai döntéseibe?


"Ne kezdjen bele itt szovjet propagandába" - kőkemény interjút adott Szijjártó Péter a BBC-n

A magyar kormány folyamatos támadás alatt áll Brüsszelből, bármilyen döntést hoz, az európai intézmények megtalálják a módját, hogy nyomást gyakoroljanak – mondta a magyar külgazdasági és külügyminiszter a BBC HardTalk című műsorában csütörtökön. Szijjártó Péter arról is beszélt az adásban, hogy a magyar kormány készen áll a vitára, a párbeszédre, de csupán előítéletek alapján teljesen értelmetlen vitatkozni, és kitért arra, hogy a gyermekvédelmi népszavazás eredményét mindenkinek tiszteletben kell majd tartania.


Két hazafias szervezet is tüntet a Budapest Pride ellen

Idén is kiállnak a normalitás védelmében a patrióták - Demonstrációt tart az EPU a Budapest Pride felvonulás napján. "A normalitás és gyermekeink védelmében" címmel hirdette meg demonstrációját a mai napon a European Patriots Unite, ahova várnak minden nemzetben gondolkodó, az LMBTQP+ propagandát elítélő hazafit szeretettel. (...) Helyszín: Bajcsy Zsilinszky-Andrássy út kereszteződése

Időpont: 2021. július 24. (szombat) 14 óra

És lesz egy másik tüntetés is, szintén hazafias szervezetekkel, melyről Budaházy György értesítette szerkesztőségünket. A hazafiak tüntetésének helyszíne a Fővám tér (a Vámház krt. Duna felé nézve jobbra eső oldala). Gyülekezés 15 órától.


80 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek