top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:31) 2023.01.31.
A hírvivő ribonukleinsav-technológiával kifejlesztett vakcinák államban történő felhasználásának megtiltásáról, valamint büntetés kiszabásáról...


"Azért készítem ezt a videót, hogy megosszam erős meggyőződésemet, hogy ebben a pillanatban minden COVID mRNS vakcinázási programot azonnal le kell állítani." A 16 és 39 év közötti korosztály körében a szívmegállás diagnózisával járó hívások 25%-os növekedését észleltük 2021 első felében, pontosan akkor, amikor Izraelben elindult az oltási kampány.


„A mi feladatunk, Ukrajna feladata az Oroszországi Föderáció rendszerszintű és állami szintű meggyengítése. Ehhez aktívan be kell lépnünk az euroatlanti és európai struktúrákba: politikai, gazdasági, biztonsági, jogi, humanitárius és oktatási struktúrákba egyaránt” – hangsúlyoztaKirilo Budanov.


A New York-i székhelyű jogvédő szeptember 19. és október 9. között végeztek kutatást az ukrajnai Izjumban és környékén. Több, mint 100 emberrel készítettek interjút: szemtanúkkal, áldozatokkal, orvosokkal.


Az orosz védelmi minisztérium hétfőn újabb bizonyítékokat sorakoztatott fel arra vonatkozóan, hogy Ukrajnában amerikai finanszírozású laboratóriumok működtek. Az orosz csapatok által visszaszerzett dokumentumok és anyagok azt mutatják, hogy a Kijev ellenőrzése alatt álló területen működő nyugati gyógyszergyárak HIV/AIDS-kutatást végeztek ukrán katonákon.


A Kreml szóvivője hazugságnak minősítette Boris Johnson volt brit miniszterelnöknek azt az állítását, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök rakétacsapással fenyegetőzött egy februári telefonbeszélgetésük során.


Szerintük a „gonosz” ellen ma egyedül Oroszország harcol, így voltaképpen az amerikaiaknak Moszkva oldalán kellene küzdeniük.


Így sikerült „megrogyasztani” az oroszokat. Beszéljenek a számok!


Az amerikai hadsereg által kiírt program célja, hogy a hadsereg fokozatosan fiatalítsa teherautóit. Az első információk szerint a rendelés 40 ezer (!) teherautóra terjed ki, mintegy 14 milliárd dollár értkében – írja a Reuters. (nu, megy a mutyi; így vásárolják meg a németeket az oroszok ellenében)


„Brazília a béke országa. Ezért nem akar semmiféle, még közvetett részvételt sem a háborúban” – nyilatkozta a brazil elnök.


Magyarország és Ausztria nem fog fegyvert küldeni Ukrajnába, és szeretné megakadályozni a folyamatban lévő konfliktus eszkalálódását – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf osztrák kollégájával, Klaudia Tannerrel folytatott megbeszélése után hétfőn Budapesten.


Az USA Ukrajnának fegyvereket ad kölcsön. Mivel ezek a háborúban szarrá mennek, ezért ki kell fizetni valamikor. De mivel Ukrajnának csak adóssága van, ezért az EU kell beugorjon garanciának. Tehát a Birodalom a háborúját velünk finanszíroztatja. Ezt az üzleti modellt az USA már a 2. vh-ban is alakalmazta a Szovjetunió és Nagy-Brittánia számára. Az újraépítés is már a zsákban van. Az amerikai BlackRock fogja ezt koordinálni, nyilván első helyen az USA befektetők lesznek.


Katonai tisztviselők egy csoportja csendben lobbizik a Pentagonban, hogy hagyja jóvá F-16-os vadászgépek Ukrajnába küldését.


Az elnök Baltimore-ban egy építőipari eseményről távozva újságírói kérdésre válaszolva beszélt erről, és azt is közölte, hogy ellátogat Lengyelországba.


Ez a fém a titán, amelynek több mint 90%-át az USA kénytelen importálni!


A megbeszélésen Magyarország és Törökország kétoldalú kapcsolatainak további megerősítéséről egyeztek meg.


Az LMP, a Momentum és a Mi Hazánk is kezdeményezett már népszavazást a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyár ellen.Tehát még egyszer, amit a magyarországi lerakat kapott, az az előbb részletezett összeg, amelyek az amerikai jobboldalt akarták befeketíteni, 73-szorosa. Magyarán az amerikai baloldal precedenst épített egy kamu, azon a szinten bagatell összegből, de nekünk ennek a sokszorosára akarják azt mondani a dollárbalosok és dollármédiások, hogy nem is kéne ezzel foglalkozni.


“Észrevetted már, hogy a férfi mosdóban általában nincs a tamponoknak fenntartott szemetestartály?”

A plakát bal alsó része : “Ez is szexuális erőszak”


Ők csak jót akarnak. De mi túl sokan vagyunk hozzá.


"Davos egy hatalmas átverés. Megkörnyékezték, hogy csatlakozzam a Global Leades programhoz és ez 40.000 kibaszott dollár volt!" Megjegyzendő, hogy Calacanis nem akárki, 2018-ban az egyik legbefolyásosabb befektetőnek ismerték el, és a Forbes a 18. legbefolyásosabb üzleti angyalnak rangsorolta a Szilícium-völgyben.


A WEF előadója elmagyarázta, hogy a fülkagyló által gyűjtött agyhullám-adatokat a főnöke arra fogja használni, hogy Önt "produktívabbá" tegye, és segítse a kormányzati hatóságokat a "bűnözés elleni küzdelemben" “Ezzel a csodálatos jövőt vetítjük előre, ahol a technika segítségével jobban felhasználhatjuk az agy képességeit arra, hogy termelékenyebbek legyünk, küzdjünk a bűnözés ellen és szerette/szerelemre találjunk”


Bár a hobbi-drónokról elsősorban a gyerekek által kedvelt apró, repülő kis tárgy juthat eszünkbe, mára már rengeteg igazán hasznos felhasználási módja van e szerkezetek kissé nagyobb testvéreinek. Nem csupán fegyverekkel lehet felruházni ezeket a félprofi, négy légcsavaros apró gépeket, de manapság már a mezőgazdaságban is fontos szerepet játszanak. Az indiai kis farmoknak is „megváltást” jelenthetnek.


Vagyis arra voltunk kíváncsiak, mi a ChatGPT létezésének értelme, de megkérdeztük azt is, mi lenne, ha megtudná: nem teljesíti a létezésének a célját. „Interjúnk!”


Az este első felében skype-on kapcsolódik hozzánk a meghurcolt és háziőrizetben lévő Budaházy György annak apropóján, hogy február 8-án lesz a másodfokú eljárásának tárgyalása, ami azt jelenti, hogy márciusban akár jogerős ítélet is születhet a hazafi és vádlottársai számára. Hogy kapcsolódik mindez Drábik Jánoshoz? Több okból is, egyrészt az este folyamán megtudhatjuk, hogy a "nemlétező" háttérhatalom hogyan ette be magát a magyar bíróságokra és ügyészségre, másrészt Drábik János a Budaházy Bizottság az Igazságtételért támogatója, s mint mondta “Minden ember tehet valami kicsit a Hazájáért, most Budaházy György szabadságáért kell!” A pódiumbeszélgetés második felének témája: Feláldozhatók! Európa műveleti területnek nyilvánítva. Valóban feláldozhatóak a közép- és kelet-európai emberek a pénz, hatalom, érdekek és a profit oltárán? Mit tehetünk, ha ezt Soros György nyíltan világossá is teszi számunkra?


1 088 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page