top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:31) 2023.01.31.
Észak-Dakota állam törvényt készít elő az mRNS vakcinák TILTÁSÁRÓL...

A hírvivő ribonukleinsav-technológiával kifejlesztett vakcinák államban történő felhasználásának megtiltásáról, valamint büntetés kiszabásáról...


Az MIT professzora, Retsef Levi, gyógyszerbiztonsági elemzések szakértője az összes mRNS vakcina azonnali leállítását követeli!

"Azért készítem ezt a videót, hogy megosszam erős meggyőződésemet, hogy ebben a pillanatban minden COVID mRNS vakcinázási programot azonnal le kell állítani." A 16 és 39 év közötti korosztály körében a szívmegállás diagnózisával járó hívások 25%-os növekedését észleltük 2021 első felében, pontosan akkor, amikor Izraelben elindult az oltási kampány.


Az ukrán katonai hírszerzés főnöke kimondta: Ukrajna feladata Oroszország szisztematikus gyengítése

„A mi feladatunk, Ukrajna feladata az Oroszországi Föderáció rendszerszintű és állami szintű meggyengítése. Ehhez aktívan be kell lépnünk az euroatlanti és európai struktúrákba: politikai, gazdasági, biztonsági, jogi, humanitárius és oktatási struktúrákba egyaránt” – hangsúlyoztaKirilo Budanov.


Jogvédő szervezet: az ukránok taposóaknákkal pusztítják saját civiljeiket

A New York-i székhelyű jogvédő szeptember 19. és október 9. között végeztek kutatást az ukrajnai Izjumban és környékén. Több, mint 100 emberrel készítettek interjút: szemtanúkkal, áldozatokkal, orvosokkal.


Oroszország ma újabb bizonyítékokat mutatott be az Ukrajnában létesített amerikai biolaborokról

Az orosz védelmi minisztérium hétfőn újabb bizonyítékokat sorakoztatott fel arra vonatkozóan, hogy Ukrajnában amerikai finanszírozású laboratóriumok működtek. Az orosz csapatok által visszaszerzett dokumentumok és anyagok azt mutatják, hogy a Kijev ellenőrzése alatt álló területen működő nyugati gyógyszergyárak HIV/AIDS-kutatást végeztek ukrán katonákon.


Kreml: Putyin nem fenyegetőzött rakétacsapással

A Kreml szóvivője hazugságnak minősítette Boris Johnson volt brit miniszterelnöknek azt az állítását, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök rakétacsapással fenyegetőzött egy februári telefonbeszélgetésük során.


Kiábrándult amerikaiakat szeretne toborozni a Wagner-csoport

Szerintük a „gonosz” ellen ma egyedül Oroszország harcol, így voltaképpen az amerikaiaknak Moszkva oldalán kellene küzdeniük.


IMF: Még idén növekedési pályára áll az orosz gazdaság, Európa megtorpan

Így sikerült „megrogyasztani” az oroszokat. Beszéljenek a számok!


Elképesztő volumenű megrendelést kapott a Leopardok német gyártója

Az amerikai hadsereg által kiírt program célja, hogy a hadsereg fokozatosan fiatalítsa teherautóit. Az első információk szerint a rendelés 40 ezer (!) teherautóra terjed ki, mintegy 14 milliárd dollár értkében – írja a Reuters. (nu, megy a mutyi; így vásárolják meg a németeket az oroszok ellenében)


Brazília nem hajlandó lőszereket adni az Ukrajnának átadott Gepardokhoz, hiába kérik a németek

„Brazília a béke országa. Ezért nem akar semmiféle, még közvetett részvételt sem a háborúban” – nyilatkozta a brazil elnök.


Magyarország és Ausztria nem fog fegyvereket küldeni Ukrajnába

Magyarország és Ausztria nem fog fegyvert küldeni Ukrajnába, és szeretné megakadályozni a folyamatban lévő konfliktus eszkalálódását – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf osztrák kollégájával, Klaudia Tannerrel folytatott megbeszélése után hétfőn Budapesten.


Mi is ez az "Ukraine Democracy Defense Lend-Lease" törvény?

Az USA Ukrajnának fegyvereket ad kölcsön. Mivel ezek a háborúban szarrá mennek, ezért ki kell fizetni valamikor. De mivel Ukrajnának csak adóssága van, ezért az EU kell beugorjon garanciának. Tehát a Birodalom a háborúját velünk finanszíroztatja. Ezt az üzleti modellt az USA már a 2. vh-ban is alakalmazta a Szovjetunió és Nagy-Brittánia számára. Az újraépítés is már a zsákban van. Az amerikai BlackRock fogja ezt koordinálni, nyilván első helyen az USA befektetők lesznek.


Nő a Pentagonon belül a nyomás, hogy vadászgépeket is adjanak Ukrajnának

Katonai tisztviselők egy csoportja csendben lobbizik a Pentagonban, hogy hagyja jóvá F-16-os vadászgépek Ukrajnába küldését.


Biden eldöntötte: az Egyesült Államok nem ad F-16-os vadászrepülőket az ukránoknak

Az elnök Baltimore-ban egy építőipari eseményről távozva újságírói kérdésre válaszolva beszélt erről, és azt is közölte, hogy ellátogat Lengyelországba.


A Newsweek magazin információi szerint az ukrajnai "háború" célja, hogy az USA biztosítsa a Nyugat legfejlettebb katonai technológiájának fejlesztéséhez kulcsfontosságú fémeket, amelyek a jövőben az Oroszországgal és Kínával szembeni elrettentés gerincét fogják alkotni

Ez a fém a titán, amelynek több mint 90%-át az USA kénytelen importálni!


Orbán Viktor Törökország külügyminiszterével tárgyalt

A megbeszélésen Magyarország és Törökország kétoldalú kapcsolatainak további megerősítéséről egyeztek meg.


Törés a baloldalon: ártalmasnak tartja a DK az akkumulátorgyár elleni népszavazási kezdeményezéseket

Az LMP, a Momentum és a Mi Hazánk is kezdeményezett már népszavazást a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyár ellen.


Vajon melyik derék honfitársunk áll a dollárbaloldal mögött?


Trombitás Kristóf: Amerikában is példátlan összeget kaptak a hazai dollárbaloldaliak

Tehát még egyszer, amit a magyarországi lerakat kapott, az az előbb részletezett összeg, amelyek az amerikai jobboldalt akarták befeketíteni, 73-szorosa. Magyarán az amerikai baloldal precedenst épített egy kamu, azon a szinten bagatell összegből, de nekünk ennek a sokszorosára akarják azt mondani a dollárbalosok és dollármédiások, hogy nem is kéne ezzel foglalkozni.


Egy plakát Kanadából, Québec

“Észrevetted már, hogy a férfi mosdóban általában nincs a tamponoknak fenntartott szemetestartály?”

A plakát bal alsó része : “Ez is szexuális erőszak”


Jordan Peterson: Veszélyes egy bagázs ez a davosi

Ők csak jót akarnak. De mi túl sokan vagyunk hozzá.


Jason Calacanis leleplezi a Davosi Fórum átverését

"Davos egy hatalmas átverés. Megkörnyékezték, hogy csatlakozzam a Global Leades programhoz és ez 40.000 kibaszott dollár volt!" Megjegyzendő, hogy Calacanis nem akárki, 2018-ban az egyik legbefolyásosabb befektetőnek ismerték el, és a Forbes a 18. legbefolyásosabb üzleti angyalnak rangsorolta a Szilícium-völgyben.


A davosi "Készen állsz az agyi átláthatóságra?" című előadáson

A WEF előadója elmagyarázta, hogy a fülkagyló által gyűjtött agyhullám-adatokat a főnöke arra fogja használni, hogy Önt "produktívabbá" tegye, és segítse a kormányzati hatóságokat a "bűnözés elleni küzdelemben" “Ezzel a csodálatos jövőt vetítjük előre, ahol a technika segítségével jobban felhasználhatjuk az agy képességeit arra, hogy termelékenyebbek legyünk, küzdjünk a bűnözés ellen és szerette/szerelemre találjunk”


Tarolnak a drónok már az indiai kis farmok mezőgazdaságaiban is

Bár a hobbi-drónokról elsősorban a gyerekek által kedvelt apró, repülő kis tárgy juthat eszünkbe, mára már rengeteg igazán hasznos felhasználási módja van e szerkezetek kissé nagyobb testvéreinek. Nem csupán fegyverekkel lehet felruházni ezeket a félprofi, négy légcsavaros apró gépeket, de manapság már a mezőgazdaságban is fontos szerepet játszanak. Az indiai kis farmoknak is „megváltást” jelenthetnek.


„Nincsenek érzéseim vagy érzelmeim” – Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, mi az élet értelme

Vagyis arra voltunk kíváncsiak, mi a ChatGPT létezésének értelme, de megkérdeztük azt is, mi lenne, ha megtudná: nem teljesíti a létezésének a célját. „Interjúnk!”


Kendőzetlenül – Drábik Jánossal, Budaházy Györggyel és Budaházy Eddáva február 3-án, péntek este 18:30-kor a Polgári Mulatóban!

Az este első felében skype-on kapcsolódik hozzánk a meghurcolt és háziőrizetben lévő Budaházy György annak apropóján, hogy február 8-án lesz a másodfokú eljárásának tárgyalása, ami azt jelenti, hogy márciusban akár jogerős ítélet is születhet a hazafi és vádlottársai számára. Hogy kapcsolódik mindez Drábik Jánoshoz? Több okból is, egyrészt az este folyamán megtudhatjuk, hogy a "nemlétező" háttérhatalom hogyan ette be magát a magyar bíróságokra és ügyészségre, másrészt Drábik János a Budaházy Bizottság az Igazságtételért támogatója, s mint mondta “Minden ember tehet valami kicsit a Hazájáért, most Budaházy György szabadságáért kell!” A pódiumbeszélgetés második felének témája: Feláldozhatók! Európa műveleti területnek nyilvánítva. Valóban feláldozhatóak a közép- és kelet-európai emberek a pénz, hatalom, érdekek és a profit oltárán? Mit tehetünk, ha ezt Soros György nyíltan világossá is teszi számunkra?


1 086 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page