top of page

Mindennapi szemezgetésünk (11:46) 2023.02.28.Ez nem jelenthet nagyon mást, mint hogy a szovjetek tudhattak a cég tervéről, nyomon akarták követni az eseményeket, és amikor létrejött a „nagy mű”, már nem akarták továbbra is beavatni a magyar társszervet. Akkora üzlet volt készülőben, amiben csak zavart kelthetett volna a kotnyeles kémelhárítás.


(Tisztelt Olvasó, aki meggyőzően tudja bizonyítani, hogy az alábbi filmfelvétel hamisítvány, az szóljon. Ha nem akadna ilyesvalaki, akkor itt láthatjuk a jövő egyik döntő jelentőségű erőcsoportosulását.)
Legalább tudjuk, hogy félnek


Prioritás lesz az emberi élet és az egészség megőrzése, valamint az, hogy kívülálló országok ne vegyenek részt a konfliktusban részes felek fegyverrel való ellátásában.


A lap elemzése szerint az amerikai elnök nem tud már lépést tartani egy új kor új geopolitikai kihívásaival. A brit lap elemzése arra figyelmeztet, hogy Biden az orosz-ukrán háború kezelésével bár talán jót akar, azonban már benne van a korban, és nem tud lépést tartani egy új idők geopolitikai kihívásaival. A kommentár szerint az amerikai elnök túlhaladott, időszerűtlen keresztes hadjáratot folytat, mert demokráciafelfogása a hidegháború idejére nyúlik vissza, csakhogy közben a világ változik.


A korábbi nyilatkozatok alapján az orosz támadás meglepte az Európai Unió vezetőit. A szankciók eredeti célja pedig – a hivatalos indoklás szerint – az volt, hogy mihamarabb a háború lezárására kényszerítse Oroszországot. Akkor mégis hogyan lehetséges, hogy Brüsszel hónapokkal a nem várt háború kirobbanása előtt már az azt lezáró intézkedéseken dolgozott?


Igor Kirillov, az orosz fegyveres erők sugár-, vegyi és biológiai védelmi csapatainak vezetője azt mondta, Oroszország azonosítja és megbünteti a valódi bűnösöket – számol be a Reuters.


Itt a Twitter oldala az egyik sátánista egyháznak és a Website-juk. Semmi konteo.


Meglepő adatok kerültek napvilágra az Egyesült Államok háborúinak anyagi összehasonlításakor.


Janet Yellen meglepetésszerű látogatást tett Kijevben, hogy megerősítse az Egyesült Államok támogatását Ukrajnának az orosz invázió elleni küzdelemben, és előmozdítsa az Ukrajna háborús erőfeszítéseit erősítő amerikai gazdasági segélyeket.


Floridában hétfőn törvényerőre emelkedett a Disney World vidámpark kivételes jogállásának megszűnéséről szóló törvény, ami több évtizedes kiváltságokat von meg a szórakoztatóipari vállalkozástól.


Kijev közelében lévő rádióelektronikai felderítő és különleges műveleti központ megsemmisítéséről számolt be az orosz hadsereg.


A katalán főváros baloldali vezetése nemrég döntött úgy, hogy megszakítja testvérvárosi kapcsolatait Tel-Avivval.


Az iráni hatóságok megerősítették, hogy vizsgálják azokat az értesüléseket, miszerint több diáklányt is megmérgeztek bosszúból, amiért részt vettek a hidzsáb (muszlim fejkendő) kötelező viselése elleni tüntetéseken. Júnesz Panáhi oktatásügyi miniszterhelyettes vasárnap újságíróknak elmondta: a Kom városában történt mérgezéses eseteket követően megállapították, hogy "egyes emberek az iskolák, különösen pedig a leányiskolák bezáratását akarták elérni".


A Do Rzeczy szerint ezt a következtetést az átlagos GDP-növekedésből vonták le a politikusok.


A Tanítanék Mozgalom az érettségi bojkottálására buzdítja a pedagógusokat.


Az indoklás szerint a módosításra azért van szükség, mert az emberek egészségügyi ellátásához való alapjogát veszélyezteti a Magyar Orvosi Kamara azzal, hogy nyomást gyakorol az orvosokra.


...és nem csak a covid oltásokról. A megbetegedések 6%-ról 54%-ra emelkedtek.


Ez a döntés az orvost illeti meg. Vagy nem ért egyet ezzel? Tisztázzunk valamit: elfogadhatatlan, hogy a kongresszus bármelyik, felügyeleti jogkörrel rendelkező tagját akadályozzák.


Dr. Letoha Tamás MD, PhD kutatóorvos


Emellett a cikkben javasolják, hogy "vonják be az oktatásba a mesterséges intelligenciát, hogy segítsen a tanároknak a távoktatásban." A folyamat első lépése?948 megtekintés

Comentarii


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page