top of page

Mindennapi szemezgetésünk (18:26) 2022.03.24.Egy hónapja tart Oroszország háborúja Ukrajna ellen. Zelenszkij ukránpárti utcai tüntetéseket akar látni a világ minden táján, és szerinte a napokban kiderül, kik a barátaik, és kik árulták el Ukrajnát. Közben Moszkva bizonyítékokat ígér az amerikai finanszírozású biolaboratóriumi kísérletekről, és – barátságtalan országként – Magyarországtól is rubelben várja az orosz gáz árát.


A csecsen köztársaság vezetője új egységekkel támogatta meg a harcokat.


Az utóbbi időszakban egyre több tisztázó szándékú cikk jelenik meg azzal kapcsolatban, hogy létezik-e „nemváltás” (tranzíció) gyerekkorban. Mennyire valós kérdés, probléma ez? Mivel a téma rendkívüli mértékben átpolitizált, és még a szakmai közeget is megosztja, fontosnak tartjuk, hogy tényszerűen, szakirodalmi forrásokat alapul véve próbáljunk válaszolni néhány alapvető kérdésre. A cikkben feltüntetjük a hivatkozott tanulmányokat, amiket bárki elolvashat, és maga is levonhatja a következtetéseket.


Az általa „többlépcsős folyamatnak” nevezett folyamatban Martin kifejti, hogy az első olyan per, amelyikbe nyilvánosan belekerül, a mindenki által elérhető nyilvántartásba, hogy „a COVID-vakcina nem védőoltás”.


Oroszország nem hajlandó „kompromittált devizában” – így dollárban és euróban – elfogadni a földgázszállítások ellenértékét a barátságtalan országoktól és áttér a rubelelszámolásra – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a szerdai kormányülésen Moszkvában.


Az emberiség tragédiájával fenyegető világhelyzet elhibázott kezelésére utaló alcím a koronavírus világjárvány kezdetétől mind a mai napig sajnálatosan vonatkoztatható az országok többségének járványügyi és politikai eljárására egyaránt.

Bár Zelenszkij zsidó, és bár van valami csodálatra méltó abban, ahogy harmadik világbeli hazáját védi, mégsem látom őt zsidó hősnek - írja véleménycikkében Jesse Edberg.


A kísérleti génvakcina szinte semmilyen védelmet nem nyújt a koronavírus ellen, viszont veszélyes. Ráadásul az úgynevezett világjárványt a világ legtöbb országában már régen ki is futtatták. A politikai elit azonban nem tágít, a Pfizer és társai kísérleti, géntechnológiával módosított vakcináit beadnák mindenkinek – akár tetszik, akár nem. Az, hogy ez a program valóban az egészségről szól-e, az erősen kétséges. De a Pfizer megkérdőjelezhető humán kísérleteivel, elfuserált, mellékhatásokkal terhelt gyógyszereivel és gátlástalan korrupciós ügyeivel zsúfolt, szinte már horrorisztikus priusza tükrében már felmerül a kérdés, hogy a politikai kaszt mit vár valójában ettől a vállalattól?Romániában elkészültek a „nukleáris incidens” esetére előkészített jódtabletták, amelyeket a családorvosokon keresztül juttatnak el a lakossághoz, jelentette be szerdán Alexandru Rafila egészségügyi miniszter.


Azt tessék nekem megmondani, hogyan lehet egy ilyen állat, ilyen ideológiai nézettel egy főváros rendőrfőnöke? Milyen kormánya van annak az országnak akik megengedik hogy ez a tetű egy város rendőrfőnöke legyen. Ez az ország az Európai unióba és a NATO-ba való?658 megtekintés

Kommentare


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page