top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:07)


A 200 tagú testületben a járvány idején közös megegyezéssel csak 106 képviselő ülésezik, 48 kormányoldali és 58 ellenzéki. A szavazáson a kormány kérését 48-an támogatták, 49-en pedig elutasították, 9-en tartózkodtak. A javaslat elfogadásához 54 támogató szavazatra lett volna szükség.


Fejenként 6 hónap börtönt és 8000 eurós büntetést követel a belga ügyészség egy transzparens miatt, amelyen ez állt: „Megálljt az iszlamizációnak a katolikus oktatásban” – írja az Erdély.ma belgiumi munkatársa.


A kitörés napjával kapcsolatos ellenérzés hiteltelen, ha az események egészének megítélése nem következetes.


A Navalnij-ügy és három nyugati diplomata kiutasítása kapcsán Európa szankciókat vetne ki OroszországraNegyed százada történt, hogy progresszív gondolkodású szülők a német alkotmánybírósághoz fordultak


Emlékszünk Putyin szavaira, amit Németországban mondott egy fórumon? Valamiért a német közvélemény nem szereti az atomenergiát... nos, nem akarok ezzel kapcsolatosan bármilyen kommentárokat adni, de mivel fognak fűteni? Gázt nem akarnak, az atomenergiát nem fejlesztik, talán fával fognak fűteni? De tűzifáért is Szibériába kell menni!"
15 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page