top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:23) 2022.05.18.


Gyenyisz Pusilin, a donyecki népköztársaság vezetője szerdán azt mondta, hogy nemzetközi bíróságnak kell döntenie a fegyvert letevő katonák ügyében.
A nyugati médiumokat hidegháborús fantázia keríti hatalmába - írja N.S. Lyons az UnHerd oldalán.


Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tomasovszky László


Május 12-én halálra kövezték, majd miután meghalt, felgyújtották Deborah Emmanuel Yakubu keresztény diáklányt Nigéria Sokoto városában. A gyilkosságot videóra is vették.


Milyen hatással van az orosz-ukrán háború Kínára? Kína már korábban számolt a háború bekövetkeztével, mint ahogy a Nyugat fel tudott volna eszmélni? Van konkrét kínai stratégia a háború kezelésére? Hogyan tudja összeegyeztetni Kína az oroszokkal való szoros kapcsolatot és a Nyugat felé nyitást? Salát Gergelyt, Kína-szakértő...


Az Állami Duma krími képviselője, Mihail Seremet azt mondta, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök számára előnyös volt, hogy az Azov nemzeti zászlóalj* fegyveresei meghaltak az Azovstal védelmében. „Ami Zelenszkijt illeti, ő már régóta nem foglalkozott az Azov-i fegyveresekkel, és fordítva, a haláluk előnyös volt, hogy később ne kelljen nekik felelnie az ország elpusztításáért” – mondta a parlamenti képviselő a RIA Novosztyinak adott interjújában.


Arcfelismerő kamerák sokasága ...
Az orosz Állami Duma (parlament) azt tervezi, hogy megvitatja az ország kilépését a Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) és az Egészségügyi Világszervezetből (WHO) – közölte Pjotr Tolsztoj, a parlament alelnöke.539 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page