top of page

Mindennapi szemezgetésünk (19:23) 2022.05.18.


Az oroszok szerint az elmúlt három napban 959 azovsztali ukrán harcos adta meg magát

Gyenyisz Pusilin, a donyecki népköztársaság vezetője szerdán azt mondta, hogy nemzetközi bíróságnak kell döntenie a fegyvert letevő katonák ügyében.
VIDEÓ: csaknem 700 ukrán fegyveres adta meg magát az Azovsztalban szerdán


Folytatódik a globalista FAKE NEWS hadművelet: Ha nem megy Mohamed a hegyhez… az orosz határ megy az ukránokhoz? Így érték el az orosz határt az ukránok – még Zelenszkijnek is üzentek a hős oszlopszállítókFolytatódik a véres tragikomédia: miközben Mariupolt elfoglalták az oroszok és az Azovi Gárda nácijai megadták magukat, „Z” bohóc ügyesen megnyitotta a Caness-i filmfesztivált és ironizálni is volt kedve


Túlzóak a Hszi Csin-ping bukásáról szóló híresztelések

A nyugati médiumokat hidegháborús fantázia keríti hatalmába - írja N.S. Lyons az UnHerd oldalán.


DOKI PERCEK: A COVID ÉS A HÁTTÉRSZEREPLŐK

Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tomasovszky László


Halálra köveztek egy keresztény diáklányt Nigériában

Május 12-én halálra kövezték, majd miután meghalt, felgyújtották Deborah Emmanuel Yakubu keresztény diáklányt Nigéria Sokoto városában. A gyilkosságot videóra is vették.


Mire számíthatunk Kínától? - Az orosz-ukrán háború kínai aspektusa

Milyen hatással van az orosz-ukrán háború Kínára? Kína már korábban számolt a háború bekövetkeztével, mint ahogy a Nyugat fel tudott volna eszmélni? Van konkrét kínai stratégia a háború kezelésére? Hogyan tudja összeegyeztetni Kína az oroszokkal való szoros kapcsolatot és a Nyugat felé nyitást? Salát Gergelyt, Kína-szakértő...


Zelenszkijnek haszna származott az Azovstal fegyvereseinek halálából

Az Állami Duma krími képviselője, Mihail Seremet azt mondta, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök számára előnyös volt, hogy az Azov nemzeti zászlóalj* fegyveresei meghaltak az Azovstal védelmében. „Ami Zelenszkijt illeti, ő már régóta nem foglalkozott az Azov-i fegyveresekkel, és fordítva, a haláluk előnyös volt, hogy később ne kelljen nekik felelnie az ország elpusztításáért” – mondta a parlamenti képviselő a RIA Novosztyinak adott interjújában.


Izraelben ! A “Sas szeme” projekt kísérleti szakasza !

Arcfelismerő kamerák sokasága ...
Oroszország kilép a Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) és az Egészségügyi Világszervezetből (WHO)

Az orosz Állami Duma (parlament) azt tervezi, hogy megvitatja az ország kilépését a Kereskedelmi Világszervezetből (WTO) és az Egészségügyi Világszervezetből (WHO) – közölte Pjotr Tolsztoj, a parlament alelnöke.


Forrás: itt


539 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page