top of page

Mindennapi szemezgetésünk (08:00) 2024.01.26.Az információ 35 áldozattól illetve elhunyt áldozat hozzátartozójától származik, akik azt állítják, hogy a COVID- oltás miatt súlyos egészségügyi károsodások, több esetben halál következett be az oltást követően. Ügyvédek nyújtották be az ezzel kapcsolatos keresetet a londoni Legfelsőbb Bíróságon.


Szükséges lépésnek és a palesztin nép elleni izraeli összeesküvésekre adott normális válasznak nevezte az október 7-i támadást a Hamász az eseményekkel kapcsolatos első nyilvános állásfoglalásában. "


"Megállapodtunk abban, hogy támogatjuk az iszlám ellenállást Palesztinában" – mondta az iráni elnök a Recep Tayyip Erdoğan török elnökkel folytatott találkozóját követően. (nu, neokohn, nem ugyanaz)


Izraeli csapás érte szerdán az ENSZ palesztinokat segélyező ügynökségének (UNRWA) egyik gázai övezeti létesítményét, ahol a harcok elől menekülő emberek tízezrei kerestek menedéket. Az első információk szerint kilencen meghaltak és hetvenöten megsebesültek – jelentette be Thomas White, az UNRWA gázai ügyekért felelős igazgatója.(katt a képre! 2006 ősze macroni kiadásban)Svédország állami televíziója osztotta meg a svéd miniszterelnök, Ulf Kristersson válaszát arra, hogy Orbán Viktor meghívta Magyarországra azzal a céllal, hogy a felek megtárgyalják a skandináv állam NATO-csatlakozásának kérdését. "Várom, hogy mindezeket a kérdéseket mélyebben megbeszélhessük Önnel Budapesten, mindkettőnk számára megfelelő időpontban. Ezen kívül lehetőségünk lesz találkozni a február 1-i, fontos brüsszeli Európai Tanácson is.”
A magyar kormányfő a moldovai miniszterelnökkel közös sajtónyilatkozatában úgy értékelt: „bántóan hosszú idő” az a nyolc év, amennyivel ezelőtt Moldova aláírta a társulási megállapodást az Európai Unióval.


A Bizottság intézkedéseket tesz az uniós irányelvek teljes körű és időben történő átültetése érdekében.


Végül Kaminskiék nem is próbáltak meg bejutni a Szejm mai ülésére.


A francia gazdák is csatlakoztak azokhoz a német és lengyel tüntetőkhöz, akik azt üzenik az európai vezetőknek: elég volt a nekik kedvezőtlen szabályozásokból.
Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt jobban érdekli a pénz, mint a saját népe – írta Douglas McGregor ezredes, a Pentagon volt tanácsadója az X közösségi hálózaton. “Ha az igazságot kinyomtatnák vagy nyilvánosan kimondanák, az emberek sokkal tisztább képet kapnának Zelenszkijről. Ő egy abszolút csaló, aki egyáltalán nem képviseli az ukrán nép érdekeit” – írta McGregor.


A cseh államfő szerint Ukrajna jelenleg nincs olyan helyzetben, hogy az orosz erőket belátható időn belül ki tudná űzni saját területéről. A demokratikus országoknak ezért segíteniük kellene, hogy Ukrajna minél jobb kompromisszumot köthessen.


Sosem a politikai kommunikáció a lényeg. Hanem a konkrét tettek.


Még mindig nem ismert, kik tartózkodtak a repülőgépen. "...a becsapódás helyszínéről készült videón nem láthatók emberi testek maradványai. A mindössze öt, hullaházba szállított holttest pedig éppen megfelel egy Il-76-os gép személyzete létszámának” – mutatott rá a szóvivő. Robert C. Castel szerint nem kizárható feltételezés, hogy az oroszok számítottak az ukrán támadásra, s szándékosan csapdába csalták őket. A szakértő úgy véli, bármi is történt, ez egy ukrán hírszerzési kudarc.Telefont azért nem lehet majd bevinni az üzletbe.


Miután tisztázódott a félreértés, kiengedték, ezzel akár le is zárulhatott volna az ügy, de a férfi most visszavágni készül: 10 millió dollárra (azaz nagyjából 3,5 milliárd forintra) perli a Macy’st, a Sunglass Hut anyavállalatát, és további 3 személyt, akik érintettek voltak a félreazonosításában, méghozzá azzal az indokkal, hogy maradandó károkat szenvedett. Elmondása szerint megverték és megerőszakolták cellatársai.


Mindannyiunk számára, akik itt élünk ebben a valóságban és nyitott szemmel járunk, a Napnál is világosabb, hogy a jelenlegi egészségügyi rendszernek címkézett „betegségügy” napjai meg vannak számlálva. A Magyar Nemzet Szabadság Alkotmányának egészségügyre vonatkozó fejezetében lefektetésre kerültek ennek a rendszernek az alapjai. Az ebben megfogalmazott alapvetések értelmében a természet törvényeivel harmóniában működő, az egészség megőrzését elsődleges szempontként kezelő egészségügyi ellátórendszer kiépítése a feladatunk.  A jelenlegi betegség központú szemléletet, a gyógyszeres és invazív -romboló terápiákat fel kell váltsa az egészség megőrzésre való törekvés, az egészséges életmódra való áttérés előtérbe helyezése.


A liberális EP-képviselő szerint a betiltással hazánk „a géprombolás útjára lép”. (nu, nem kiállnia kell, hanem ennie)


Több millió euró értékű tőkebefektetésről írt alá szerződést a Kék Bolygó Tőkealapok és a Lead Ventures Alapkezelő által képviselt Enter Tomorrow Kockázati Tőkelappal. A friss finanszírozást az Agroloop fekete katonalégy lárvatenyésztési és feldolgozási tevékenységének bővítésére fogja fordítani a Pest megyei Üllő határában található üzemcsarnokukban.Mint az ismert, Kalocsa fideszes városvezetése azt tervezte, hogy vietnámi befektetőknek eladja a Hunyadi Kollégiumot, hogy aztán abba 300 vendégmunkás költözzön be. Civilek és a Mi Hazánk is tiltakozott ez ellen, és ennek meglett az eredménye, a fideszes városvezetés visszavonulót fújt. A testület egyhangúlag úgy döntött, hogy nem adja el az épületet.


A rendőrség szerint fegyveres szkíta csoport készült hatalomátvételre, az egyik lekapcsolt férfi Kötő Gyula, aki nemrég még a Mi Hazánk Mozgalom nagykanizsai vezetője volt - írja a 24.huA 24.hu megkereste a Mi Hazánk Mozgalmat kérdéseikkel. Közölték, hogy Kötő Gyula 10 hónapon keresztül volt a párt nagykanizsai elnöke évekkel ezelőtt, párttagsága 2023. augusztus elején szűnt meg, miután beadta a kilépési nyilatkozatát. Az ellenzéki párt hozzátette, nem értesültek róla, hogy Kötő egy szélsőséges szkíta csoport tagja lett, mivel sem tagjaik, pláne nem volt tagjaik magánéletével nem foglalkoznak. Kötő Gyula és Hokker Tibor kapcsolatára nem tért ki a párt tájékoztatása.


Az ősök hagyatékának olvasata – A történelem és régészet találkozásai címmel indul előadás-sorozat január végén, a II. Rákóczi Ferenc Szabadegyetem égisze alatt. Az előadások spektruma az őskortól az avarokon, a honfoglaló magyarokon és a tatárjáráson át egészen a török kori harcokig terjed.
A leendő diktátorok egyre tébolyultabban igyekeznek elérni, hogy másfelé nézzünk, és mindent bevetnek ellenünk, amijük csak van. A legújabb félelem-pornójuk között szerepel a “Betegség X”. (…) Ezek őrültek. Viszont mi sem vagyunk normálisak, ha továbbra is hallgatunk rájuk.1 126 megtekintés

ความคิดเห็น


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png