top of page

Szilaj Csikós műszaki hiba kijátszásához!
Tisztelt Olvasó! Egy olyan szerkesztési-megjelenítési hiba ütötte fel a fejét, amelyet még nem sikerült elhárítanunk. A szerkesztési felület gazdáját (Wix) megkértük a hiba orvoslására, de eddig még érdemi megoldási javaslatot nem kaptunk. Viszont véletlenül rájöttünk, hogy a Szilaj Csikóra nagyon kiéhezett tisztelt Olvasóinknak tudunk egy kissé faramucinak tűnő lehetőséget kínálni a műszaki gubanc kijátszására.


Idézünk a Wixnek írt levelünk magyar nyelvű változatából:


Itt egy olyan programhiba lehet, amely nagyon különös jelenséggel jár. Az elcsúszás lényegében nem formai – ahogy Önök is értelmezték –, hanem programbeli: különböző cikkek képei keverednek egész más cikk tartalmával (címsorával). A legkülönösebb az, hogy ha a cikk behívása után visszatérünk a nyitóoldalra, a hiba eltűnik, mint ahogy az alábbi képeken is látszik.


1. kép: a Szilaj Csikó nyitóoldala az új cikk feltöltése után:


2. kép: a Szilaj Csikó nyitóoldala saját magától (önhatalmúan) erre vált:

3. kép: Ha a hibás képet tartalmazó új cikkre kattintunk, az helyesen fog megjelenni a rovatban. Onnan visszatérve a nyitóoldalra (https://www.szilajcsiko.hu/), most már a a helyes sorrendet látjuk: a megfelelő képeket a hozzájuk tartozó szöveggel.


A három változat (változás) egy képen megjelenítve:


Nos, tisztelt Olvasó, e tudás birtokában folytatjuk Szilaj Csikónk táplálását, még ha kicsit visszafogottabban is; s közben pedig sürgetjük a Wixet, hogy érdemi megoldáson törje fejét.


Tisztelettel:

Varga Domokos György

főszerkesztő


269 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page