VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

Vajda Miklós: A „vakcina” génterápia fejlesztése megelőzte a járványt. A pandémia: bűnügyi átverés
Dr. David Martin és Atty Dr. Reiner Fuelmich az amerikai kormányról. A korona vírus eredete és szabadalmaztatása – 21 évre visszamenőleg


„Vannak, akik hatalmas összegeket keresnek ebből a bűnöző vállalkozásból téveszme azt hinni, hogy a vírus egy kínai laboratóriumból szökött meg, és az egész világon elterjedt.”


Dr. David Martin egy olyan társaság élén áll, amely az összes szabadalmi bejelentést figyeli a befektetési lehetőségek meghatározása érdekében. Nincs semmi regényes a koronavírusról, ahogy Dr. Martin elmagyarázza ebben a július 9-i interjúban Dr. Reiner Fuelmich ügyvéddel.


73 szabadalom létezik, amelyek a vírus 21 évre visszanyúló aspektusaira vonatkoznak. Néhányat már 2000-ben benyújtottak. A CDC még külön pénzt is fizetett (az amerikai adófizetők pénzéből) annak biztosítására, hogy egyes szabadalmakat a nyilvánosság ne láthasson.

Ennek a világjárványnak a forgatókönyvét 2004-ben írták a „Sars és a bio-terrorizmus” elnevezésű konferencián, amelyet Merck január 6-án tartott, és amelynek során az WHO először kitalálta és elfogadta az „Új normális” kifejezést az ötlettel együtt egy univerzális vakcinára.

A Moderna tudta, hogy 2019 márciusában jelentős szerepet kell vállalnia az oltóanyag kifejlesztésében, amikor hirtelen módosítottak egy sor sikertelen szabadalmi bejelentést. Nagyon furcsa intézkedés, amely kifejezetten megemlíti a koronavírus „szándékos elengedését”.


Négy szabadalmat módosítottak az oltóanyag fejlesztésének megkezdése érdekében. A Moderna nem birtokolta az összes technológiát, ezért tárgyalásokat folytattak a két céggel, amelyek birtokolták ezt a technológiát – az Arbutus és az Accuatus Pharmaceuticals céggel, amelyek tulajdonában voltak a lipid nano részecske burok eljárásnak, amely az mRNS fragmentumot szállítja.