top of page

Trump fékentartását kérik a Facebooktól Zuckerberg ösztöndíjasai. Tisztelt Olvasó!

MTI-hír következik mandineres megjegyzésekkel. Akadnak ugyanis olyan világos helyzetek, amikor pár odavetett hozzászólással is szépen megragadható, milyen borzalmak felé halad Amerika, s mibe próbálják Európát és benne Magyarországot is belerágatni...

Tehát a hír lényege:

Ösztöndíjas tudósok kezdeményeztek aláírásgyűjtést a szerintük gyűlöletkeltő bejegyzések ellen.

Azt kérték Mark Zuckerbergtől, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket, köztük Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is. A levelet eddig aláíró, egyetemi és kutatóintézetekben dolgozó mintegy 60 tudós – a levél tanúsága szerint – úgy véli, hogy az amerikai elnök is „hamis információkat és gyújtó hangú közleményeket” tesz közzé e közösségi média oldalain. A szombaton közzétett levélben arra kérik Zuckerberget, hogy „fontolja meg szigorúbb politika bevezetését az emberek számára kártékony hamis információk és gyújtó nyelvezet” visszaszorítására, amelyre szerintük különösen szükség lenne e mostani, tüntetésekkel terhelt időszakban.

A kutatók szerint a történelem jó oldalára kell állni.

... a levelet mintegy 160 ember írta alá, 10 százalékuk a Chan Zuckerberg Kezdeményezés alkalmazottja. Az AP hírügynökség megkereste a Chan Zuckerberg Kezdeményezést, hogy kommentálja a levelet, de nem kapott választ. Elemzők ugyanakkor emlékeztetnek arra, hogy a Facebook jó néhány munkatársa az elmúlt napokban kifogásolta, hogy Mark Zuckerberg nem akarja még csak megjelölni sem Donald Trump, vagy más politikusok, általuk gyújtó hangúnak tartott bejegyzéseit. Zuckerberg pénteken egy hosszabb Facebook-bejegyzésben jelezte: az óriásvállalat felülvizsgálja eddigi politikáját, különösen, ami az erőszakos fenyegetésekre és a választás befolyásolására irányuló bejegyzéseket illeti. Hozzáfűzte, hogy ugyan áttekintik ezeket a dolgokat, de nem biztos, hogy minden téren változást vezetnek be.

S néhány keresetlen, velős hozzászólás, melyek szépen beletrafáltak a lényegbe:

  • Hamis információkat és gyújtó hangulatú közleményeket az utóbbi hetekben főként a baloldalról láttam, mióta az a néger fickó meghalt. Az pedig egyenesen felháborító, hogy ezek a libsi rohadékok akarják megmondni, hogy mi a történelem jó oldala. A történelem jó oldala az lenne, ha ti, hitvány szartok, eltakarodnátok a közéletből.

  • Egyébként ez az egész nagyon jól mutatja, hogy mennyire kezd elhatalmasodni az elmebetegség a ballib oldalon. Azok az alapítványtagok kritizálják Zuckerberget, amelyet ő pénzel. És olyan kifogások hangzanak el, hogy "nem jelöli meg" Trump közleményeit. Ott van bzmg, hogy Trump közleménye, mi a f@szt kéne rajta megjelölni?

  • Ez az egész már csak a elnökválasztás miatt is felháborító, hogy ezek a rohadék tetvek most már azt várják el a Facebooktól, hogy tevőlegesen, nyílt sisakkal avatkozzon be a választási kampányba.

  • Egyébként ennyit is ér ez a gusztustalan, kirakatba tett gutmenschkedés a nagyvállalatoktól. Ezeknek a libsi állatoknak semmi nem elég, mindig többet akarnak. Most épp egyre több balos cenzúrát.

  • Milyen érdekes, hogy a "szabadságszerető" libsik előbb utóbb mindig a balos cenzúránál kötnek ki.

  • Ők a történelem bizalmasai. Onnan tudják, hogy ők vannak jó oldalon.

  • (Malcolm Bradbury: A ​történelem bizalmasa. A regény pont ezt az agresszív egyetemi szubkultúrát írta le már 1975-ben.)

  • Éppenséggel bevezethetik, csak akkor a közönség tetemes része otthagyja a p...ba a Facebookot. (...)

Hát, ennyi, tisztelt Olvasó!

Az effélék fényében rögtön érthetővé válik, miniszterelnökünk miért szövi olyan szívósan és lendületesen keleti kapcsolatainkat...

9 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page