top of page

A devizahiteles áldozatok kilakoltatásának azonnali beszüntetése következzen az Európai Bíróság font


Morvai Krisztina

A luxemburgi székhelyű Európai Bíróság igen fontos döntést hozott, amely meghatározó jelentőségű lesz a devizahiteles áldozatokkal kapcsolatos igazságtételben. Álláspontom szerint az európai bírósági határozat ismeretében haladéktalanul le kell állítani a bankok által becsapott emberekkel szembeni kilakoltatási és egyéb végrehajtási eljárásokat, hiszen az ítélet nyilvánvalóan kedvező számukra, s befolyással lesz a folyamatban lévő, sőt a már lezárt hazai (bírósági, végrehajtási) eljárásokra is. A minden bizonnyal sorsfordító döntésről – egyebek mellett – a Magyar Idők adott részletes tájékoztatást, megszólaltatva az Európai Bíróság magyar szakemberét. A cikk itt olvasható:

A devizahitelesek helyzetének mélyebb megértése érdekében újra közzétesszük az áldozatok és a szakemberek brüsszeli meghallgatásáról készült videófelvételt, két részben. Szintén újra közzéteszünk néhányat a témával kapcsolatos több tucatnyi európai parlamenti felszólalásom közül.

Több százezer érintett és sok szenvedést átélt honfitársammal együtt reménykedem abban, hogy a bátor és szakszerűen eljáró magyar bíró lépése nyomán született európai ítéletet követően véget ér az áldozatok sokéves szenvedése és győz az igazság!

Morvai Krisztina

 

[if !supportLineBreakNewLine] [endif]

22 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page