top of page

Az európai életmód ellen fakadt ki az európai zöldek vezére


Egy férfi és egy nő házassága sok gyerekkel? Ez nem európai életmód! – fakadt ki a Zöldek európai vezetője.

Ursula von der Leyen vette a bátorságot, és képes volt létrehozni egy bizottsági biztosi posztot „az európai életmód védelméért”.

Csak ezt ne tette volna! Az unió szocialista, zöld- és liberális képviselői, politikusai, illetve a brüsszeli elit tagjai, köztük természetesen a leköszönő, isiászos és Marx-hívő – no persze „kereszténydemokrata” – bizottsági elnök, Juncker szinte vezényszóra támadták rá az elnevezés miatt.

Miért is?

Azért, mert szerintük ez az elnevezés már önmagában kirekesztő, a dolgok legmélyén rasszista, náci gondolkodás. Azt sugallja, hogy az európai életmód magasabb rendű, mint mondjuk a derék, bevándorló muszlimok életmódja, akik például másodrangú lénynek tartják a nőket, s általában lenézik, megvetik a kafírokat, tehát a hitetleneket, akik nem az iszlám szerint élik az életüket. A szélsőségesebb irányzatokat képviselő iszlamisták pedig azt tartják a legjobb megoldásnak, hogy az alacsonyabb rendű keresztényeket és zsidókat nem pusztán megvetik és lenézik, hanem nemes egyszerűséggel kiirtják őket jó kis terrorista merényletekkel Európa bármelyik szegletében.

De szocialista, liberális és zöld „európai” politikusaink úgy tartják, hogy nincs mit megvédeni az európai életformán.

Vagyis ha az iszlám életmód hívei tömegesen megjelennek Európában, és ránk akarják kényszeríteni az iszlám életmódot, nőinket másodrendű sorba akarják kényszeríteni, akkor nem kell megvédeni nekünk, férfiaknak őket. Hagynunk kell, hogy történjen velük, ami történik. Mert minden új dolog „olyan érdekes”. Mert a bevándorlás „nem ütközik az európai életmóddal”.

Liberális istenbarmai, akik már évtizedek óta küzdötök a nők jogaiért, most már nem számít nektek a szebbik nem? Tudjátok egyáltalán, mit cselekedtek?

S vajon amikor a több tíz- és százezer muszlim migráns úgy dönt, hogy elege van az európai életformából, és helyette be akarja vezetni az iszlám életformát, akkor sem kell megvédeni az európai életformát? Még egyszerűbben: ha az európai életformát meg akarják szüntetni, akkor sem kell megvédeni azt?

Amit tehát ti mondtok, szocialista, liberális és zöld „európai” politikusok, nem más, mint tömeges öngyilkosság. Európa öngyilkossága.

Philippe Lamberts, a zöldek frakcióvezetője például azt mondta: „ha Orbán Viktort hallgatom, akkor az európai életmód egy férfi és egy nő közötti házasságot jelent, sok gyerekkel, a nő otthon marad a gyerekekkel, és vasárnap templomba mennek. …Én történetesen európai vagyok, de nem ez az életmódom.”

Lamberts úr, ön történetesen Európában él, de nincs köze már Európához. Jobb lenne mindenkinek, ha ön már most harcot indítana a többnejűségért és a kötelező burkaviselésért, a keresztek eltávolításáért és a templomok bezárásáért. Mert ön már időben „lépett”, ön már „trendi” és persze főleg „píszí”.

Önök, brüsszeliták és globalisták beszélnek európai értékekről, amiket a lengyelek és a magyarok nem tartanak be?

Az európai értékek alapja a több évszázados európai életmód, mely a keresztény kultúrára épül – az egyenrangúságra, a polgári családra, az emberi méltóság tiszteletére, a vallásra. A mások és az önmagunk szeretetére.

Az európai értékrend alapja nem a fenntartás nélküli befogadás: az európai ember azokat fogadja be, akik őt elfogadják. Akik pedig nem fogadják el őt és az életformáját, azokat nem fogadja be. Mert önmagát értékesnek és védendőnek tartja – nem mások kárára, hanem saját maga védelmében.

Lamberts úr, zöldek, szocialisták, liberálisok és globalisták – önök azok, akik nem tartják be az európai értékeket.

Önök ugyanis öngyűlölők. És az nagy bűn.

 

10 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page