top of page

Demeter Szilárd: A változásról

Amikor Andy Vajna elkezdte újjászervezni a magyar filméletet, diktatúrát kiáltottak, ment a szabadságharc, hisztitünti, jöttek a világsajtó tankjai. Andy Vajna előre elmondta, hogy a magyar filmnek jobb lesz, megcsinálta, a magyar filmnek meg jobb lett.

Amikor Palkovics László miniszter elkezdte újjászervezni a magyar tudományos kutatást, diktatúrát kiáltottak, ment a szabadságharc, hisztitünti, jöttek a világsajtó tankjai. Palkovics miniszter előre elmondta, hogy a magyar tudományos kutatásnak jobb lesz, megcsinálta, a magyar tudományos kutatásnak jobb lett.

Amikor elkezdtem újjászervezni a magyar irodalmi életet, diktatúrát kiáltottak, ment a szabadságharc, hisztitünti, jöttek a világsajtó tankjai. Előre megmondtam, hogy a magyar irodalomnak jobb lesz, megcsináltam, a magyar irodalomnak jobb lett.

Vidnyánszky Attila kapta meg a lehetőséget, hogy újjászervezze a magyar színházi életet.

(...)

A miért így-re a válasz: józan paraszti ésszel könnyen belátható, hogy ha ugyanazt csináljuk ugyanazokkal ugyanúgy, akkor nem várhatunk más eredményt. Hogy jobb irányba változzon bármi is, ahhoz változtatni kell. Nem olyan bonyolult.

 

11 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page