top of page

„A normális emberek lázadásából táplálkozunk” – Huth Gergely a Pesti TV-ről

„Ez a normalitás lázadása” – mondja Huth Gergely, a nemrég elindult Pesti TV igazgatója az új tévécsatornáról. Huthot arról kérdeztük, ki finanszírozza a tévét, volt-e harc a Hír TV-vel, ki a célközönség, és nem üt-e vissza a rájuk jellemző stílus. Interjúnk.

– Direkt a nyolcvanas évek retróstílus? Kiváló a stúdióban a nyolcvanas éveket idéző piros műbőrfotel-háttér. Van hozzá elcigizett hangú, rekedt titkárnőtök is?

– Lesz, most cigizi el a hangját. De lenyúltuk a Momentum liláját is. Nem véletlen a hasonlóság az amerikai late night show-k, éjszakai showműsorok és a mi díszletünk között. Hiszen az identitás, amiből táplálkozunk, az a nyugati világban tömegesen fellázadó normális emberek indulata. Arrafelé a teljesen elkorcsosult, deviáns mainstreammel szemben létrejött az az újkonzervatív, újjobboldali közeg, amelynek a sztárjai jutuberként, rádiós műsorvezetőként nagy követőtáborra tettek szert. Ezek a fenegyerekek már kisebb-nagyobb csatornákon is képernyőre jutottak. Ott az amerikai Ben Shapiro-show, a Crowder-show, a Blaize-show Kanadában. Mi, magyar jobboldaliak nem vagyunk egyedül. Az, hogy mi megpróbáljuk megvédeni a nyugati világnak azokat a hagyományait, amelyet a fehér, heteroszexuális, keresztény ember teremtett meg, az igenis egy lázadás. Ez a normalitás lázadása. Ez talán a legnagyobb erő a világon a neoliberális elittel szemben. Akinek ma van esze, az fiatalként nem a világot elferdítő, neobolsevik irányzathoz kapcsolódik, mint a Momentum vagy a 444, hanem azt mondja, hogy ezzel az áradattal szemben, ezzel az agypusztítással szemben igenis lázadnia kell a normális embereknek. Azt, hogy egy nemzetközi mozgalom részei vagyunk, jelezzük is azzal, hogy például a The Right Brothers című műsorunkban szinkronizáljuk is ezeket a műsorokat és válogatunk belőlük. Lássák a nézők, hogy nem vagyunk egyedül! Mi, Közép- Európában kivételes helyzetben vagyunk, mert itt még ezt a felfogást képviseli a többség, tehát nem árt felkötni a gatyát, ha meg akarjuk védeni a hagyományainkat. Ehhez szükség van mindenkire.

(...)

 

11 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page