top of page

Nincs fontosabb dolgunk, mint mesekönyveket darálni?

Nincs. Az a társadalom ugyanis, ahol már az óvodáskorú gyermekeket is az úgynevezett LMBTQI stb. propagandájával fertőzik, belátható időn belül elpusztul. Egyrészt nem lesz képes reprodukálni önmagát, gyermekek ugyanis csak egy nő és egy férfi kapcsolatából tudnak születni, a természetellenes szexuális aberráció terjedése tehát felgyorsítja az egyébként is katasztrofális népességfogyást. Van más oka is annak, hogy ez a propaganda elpusztítja a társadalmat, de erről később.

Ellentétben azzal a hazugsággal, amit ez a propaganda, pontosabban lobbicsoport terjeszt, a nemi eltévelyedés elsősorban nem örökölt, genetikai betegség, hanem leginkább a gyermekkori környezeti hatások miatt alakul ki. A londoni Queen Mary Egyetem és a stockholmi Karolinska Egyetem végezték az eddigi legnagyobb ikervizsgálatot, s kutatásuk azt bizonyítja, hogy a főszerepet a véletlenszerű környezeti tényezők, az egyéni tapasztalatok játsszák, a genetikai háttér szerepe sokkal kisebb, mint azt korábban sejtették. Erről beszélt a napokban Bagdy Emőke, az ismert pszichológusprofesszor is, aki a következőket mondta: „A korai érzékenyítés azért veszélyes, mert a szociális behatások olyan erőteljesek tudnak lenni, hogy megakadályozhatják a szabályozó gén kinyílását vagy módosíthatják azt, ami tovább is örökítődik.”

Az LMBTQI stb. propaganda ráadásul annyira gyors eredményeket hoz, hogy Amerikában, ahol néhány évtizeddel korábban kezdődött az „érzékenyítés”, s ahol már a gyermekeket is évek óta szexuális aberrációval tömik, mára az ilyen „felvilágosításon” átesett korosztálynak már csak a 70 százaléka (!) vallja magát heteroszexuálisnak. Mindez David Shor, a Civis Analytics adatelemző cég kutatásaiból és az UCLA Williams Institute 350 ezer fős országos kutatásából derült ki.

(...)

 

12 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page