top of page

2006: népfelkelés, rendőrterror, megtorlások – nemzeti jogvédők, ellenállók, áldozatok mérlege (2020

„A 2006 őszi rendőrterror és az igazságtétel 14 év után nemzeti jogvédő szemmel” címmel 2020. október 21-én a Nemzeti Jogvédő Szolgálat filmvetítéssel egybekötött emlékező estet tartott a Polgári Mulatóban nemzeti jogvédőkkel, a nemzeti ellenállás tagjaival és 2006 őszi rendőrterror áldozataival.

A Varga Domokos György író vezette rendezvényen felidéztük a 2006 őszi népfelkelés, a rendőrterror és a megtorlások megrázó történetét, az öszödi hazugságbeszédet, az igazságtételért folytatott, máig tartó jogi-politikai küzdelmeket. De szóltunk arról is, hogy milyen hatalmas veszélyt jelentene a büntetlenül maradt nemzetellenes felelősök ismételt hatalomra jutása.

A felzaklató filmből kiderül, hogy a balliberális Gyurcsány-kormány megrendült hatalmának megőrzése érdekében egyes állami szervek milyen kegyetlenségeket, törvénytelenségeket követtek el 2006 őszén. De az is, hogy a nemzeti jogvédők, nemzeti ellenállók és áldozatok 14 év után miként emlékeznek az akkori kataklizmára, hogy vélekednek az igazságtételről és miként látják a nemzet jövőjét, különös tekintettel a 2022-es választásokra.

A megszólalók többek között a megszólalás sorrendjében: – dr. Gaudi–Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője – Gonda László és dr. Bene Gábor: a 2006 őszi Kossuth téri nemzeti ellenállás vezetői – Gőbl György, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület elnöke, 2006 őszi jogsértett – Dukán Dániel, 2006 őszi jogsértett – Budaházy György, 2006 őszi jogsértett, aki jelenleg is a gyurcsányi időszak koncepciója alapján zajló Magyar Nyilai „terrorper” egyik vádlottja – dr. Magyar–Zsolnay Attila alkotmányjogász, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagja – Reiner Péter, 2006 őszi jogsértett – dr. Morvai Krisztina egyetemi docens, a Civil Jogász Bizottság volt társelnöke, volt független európai parlamenti képviselő és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagja (felvételről) – Budaházy Edda, a Hozz világra még egy magyart ! Mozgalom vezetője és felvételről Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök, a mai balliberális ellenzék vezére, aki mindent tagad…..

(...)

 

29 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page