top of page

Taskenti jó tanács és saját recept (nem csak) Covid-19 ellen

Kérdéssel kezdem. Tudtátok e, hogy a Taskenti (Üzbegisztán) medicina megérdemelten első volt a Szovjetunióban? A második világháború ideje alatt az egész orvostudomány legjobbjai tevékenykedtek Taskentben. Még 2020 tavaszán, az első hullám idején jelentek meg az alábbi, tudományos alapú és rendkívül fontos információk a covidról („Kovidról”).

Taskent. 21.03.2020

Suhrat HALILOV

(orvostudomány kandidátusa)

A Kovid vírus legfőbb veszélye, hogy első sorban az immunrendszert támadja. És azután a tüdő szövetet károsítja.Időben a kettő tevékenysége közti időszakot úgy hívjuk, hogy „lappangási időszak”. Gyakran szoktuk használni az „erős” és „gyenge” immunrendszer kifejezést. Egyébként az átlag ember gyakorlatilag egyáltalán nem tudja, hogy ez mit jelent. Az orvosok nagy része is csak gyengén tudja elképzelni az immunrendszer struktúráját, és a külön részei működését. Viszont, ez a része a felkészületlen olvasónak nagyon bonyolult. Igyekszem maximálisan leegyszerűsítve és tételezett formában elmagyarázni a Kovid vírus hatásmechanizmusát az emberi szervezetre.

80% az immunrendszerünknek a vékony bél nyálkahártyájában helyezkedik el lymphoid szövetekben és csomókban - Peyer lemezkékben.

A lymphoid szövet antitesteket termel (lymphocyták T-, B-, G-, stb.), és azon kívül különböző immunoglobulin fajtákat. Az antitestek a nyirok rendszeren keresztül kerülnek az alsó véna, a szívhez, és a kis vérkeringési körön áthaladva, bekerülnek a nagy vérkeringési körbe, és ezáltal az egész szervezetünkbe eljutnak. Ezáltal erősödik a szövet immunitás, beleértve a tüdő szövet immunitása is.

Kovid, elvegyülve az ételekkel evés közben, bekerül a bélrendszerbe, és kezdi pusztítani a limphoidal szövetet. Mint eredmény, a fertőzött limphoidal szövet leállítja a lymphocyták és immunoglobulin termelését. Így károsodik az immunrendszer, és mint következmény, hirtelen gyengül a tüdőszövet immunitása is. Ettől a pillanattól kezdődik a vírus második támadása a meggyengült tüdő szövettel szemben, ami jelentkezik súlyos tüdőgyulladással, ami elhalálozást is eredményez.

Az adott időben az összes járványellenes tevékenység azon van, hogy a kórokozót ne engedjük bejutni a tüdőbe, ami végül is, eléggé drága és gyakorlatilag hatástalan. Az összes gyógyászati tevékenység pedig csak a szövődmények elhárítását célozzák meg, mint a tüdőgyulladás. Emellett érteni kell, hogy a Kovi hosszú évekre vagy évtizedekre fenyegethet. Ami van az adott időszakban, az csak a járvány első hulláma és még sok ilyen hullám lesz. Emellett, az összes megelőzési-gyógyászati tevékenység a tüdőben elhelyezkedett koronára irányul, viszont semmit nem tesznek a korona ellen, ami a belekben van. Másképpen fogalmazva, „a szekeret a ló elé teszik”.

Sok természetes dolog létezik, aminek nem csak baktericid hatása van, de közvetlen hat a vírusokra, megsemmisítve azokat. A leghatásosabb ezen a téren a FOKHAGYMA. Ha naponta iszunk 2/3 pohár vízben áztatott fokhagyma italt, az azonnal (!) bekerül a vékonybélbe, és azonnal kezdi a Kovid pusztitását (!). Emellett a következő hatások jelentkeznek:

- az »elpusztitott« COVID-19 nem rombolja tovább a vékonybél lymphoid szövetét. Ezáltal a lymphoid szövet folytatja a helyes funkciók végzését - termeli az antitesteket és az immunglobulinokat;

- a sérült immunrendszer gyorsan megújul és erősödik, ami jelentős immunitás erősödést jelent a tüdő szövetben.

Egy erős gát jön létre a koronával szemben, de ugyanakkor a mikrobák (staphylococcus és egyéb) és a gombák számára is, amik jelentős veszélyt jelentenek a Kovi tüdőgyulladás megjelenésekor;

- a „fokhagymás víz” hatására érdekes esemény sorozata zajlik le a vékonybélben.

Halott és legyengitett Kovi a „fokhagymás víz” hatására nem mást jelent, mint természetes vakcinát, ami létrejön az emberi szervezetben természetes úton. Ahogy köztudott, a mesterséges vakcina előállításához szükséges szuper felszerelt és drága labor, és magasan képzett szakembergárda. Mesterségesen előállított vakcina előállítására 6-9 hónapot is rászánnak, és az ipari előállítására szükség van sok pénzre és időre.

A „fokhagymás víz” bevétele után természetes vakcina termelődik a vékonybélben már 30-40 perc elteltével és teljesen ingyen.

A természetes vakcina kezdi aktívan formálni az immunrendszert közvetlen a Kovid ellen.

Ily módon, a romboló patológiai esemény az emberi szervezetben, amit okozott a korona, megszakad és pusztulásnak indul még a legelején, és nem folytatódik. A szervezet a legtermészetesebb módon, úgy mond, napi rendben küzd a korona ellen és legyőzi azt.

Emellett teljesen kizárt a stresszes üzemmód (citokin vihar) kialakulása a szervezet részéről, és ellenáll a vírusnak a normál üzemmódban. Eredményeképpen a kialakult járvány megszűnik néhány nap alatt. A „fokhagymás víz” fogyasztása, mint járvány elleni protokoll, fogyasztható egy egész nap folyamán az egész lakosság körében országszerte. Az alap morfológiai patogén táptalaj teljesen eltűnik egy- két nap alatt.

A „fokhagymás víz” elkészítése roppantul egyszerű.

1. Egy (!) nagy gerezdet megtisztítunk a héjától és keresztbe vágjuk, belerakjuk a feleket kerámia edénybe, felöntjük szoba hőmérsékletű vízzel. Ezt csináljuk meg reggel. 0.5 liter vízre lehet közepes méretű fokhagyma gerezdet használni, ha a családban 2-3 ember lakik.

2. Estére a „fokhagymás víz” kész a fogyasztásra. Fogyasztani kell 2/3 pohárnyit evés után 3-4 óra elteltével, este, elalvás előtt.

3. A következő napon az előkészítést el kell végezni egy friss fokhagyma gerezddel.

4. Egy hónapon keresztül kell fogyasztani a fokhagymás vizet. Ez idő alatt létrejön a korona elleni immunitás.

Suhra Halilov

R. M. Halitov, B. V. Pinegin.

***

Munkatársunk „ősi” fokhagymás gyógyreceptje

Fokhagyma cseppek

Dr. Vasady Barnától (4125 Debrecen, Bajcsy-Zsilinszky út) kaptam „száz” évvel ezelőtt a receptet. Azt írta, hogy 1971-ben fedezte föl Kínában egy UNESCO expedíció egy tibeti templom romjai között. Agyaglapokra volt írva.

Megszabadítja az emberi szervezetet a zsíros lerakódástól, érelmeszesedéstől, megelőzi az infarktust, sclerosist, stenocardiát, és a tumorképződéseket. Rendszeres használata megjavítja a látást, sőt az emberi szervezet frissességére és fiatalon tartására is kihat.

350 gr megtisztított fokhagymát összezúzni, és beönteni 300 gr 96 fokos tiszta alkoholba. Az edényt jól lezárva 10 napig tartjuk, majd ruhán keresztül leszűrjük. Két nap után, az alábbi táblázat szerint, 50 grammnyi forralt tejben csepegtetve (szemcseppentővel, azaz pipettával), evés előtt fogyaszthatjuk 3 alkalommal.

Napok reggel ebéd vacsora

1. 1 csepp 2 csepp 3 csepp

2. 4 csepp 5 csepp 6 csepp

3. 7 csepp 8 csepp 9 csepp

4. 10 csepp 11 csepp 12 csepp

5. 13 csepp 14 csepp 15 csepp

6. 15 csepp 14 csepp 13 csepp

7. 12 csepp 11 csepp 10 csepp

8. 9 csepp 8 csepp 7 csepp

9. 6 csepp 5 csepp 4 csepp

10. 5 csepp 2 csepp 1 csepp

A 11. naptól kezdve 3x8=24 cseppet fogyasztunk naponta, mindig evés előtt mindaddig, míg a folyadék el nem fogy. A fent leírt gyógyítási mód a szervezetben 5 évig tartja meg hatását, tehát csak ezután kell megismételni.

661 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page