top of page

43 a sok ok közül, amiért Covid-ügyben az emberek nem hisznek a hatóságoknak

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


 1. A vakcina kísérleti jellegű – még nem ment át az általában szükséges többéves tesztelésen.

 2. A gyógyszergyártók nem felelősek a vakcina által okozott sérülésekért.

 3. A vakcina hatékonyságának megállapításához emberekre van szükség a kontrollcsoportban, de ilyen vizsgálatok még nem folynak.

 4. A CDC-nek és másoknak azért kellett kukába dobniuk az Ivermectint és a Hydroxychloroquine-t, mert a szabályok szerint nem engedélyezhető egy kísérleti gyógyszer, ha van már létező hatékony kezelés.

 5. Egy 241 millió lakosú indiai állam Ivermectinnel állította meg a Covid pusztítását.

 6. Az Ivermectin egy biztonságos, Nobel-díjas gyógyszer, amelyet világszerte 40 éve milliárdszámra használnak parazitaellenes szerként, és csak ritka és csekély mellékhatásokkal jár, és szerepel a WHO alapvető gyógyszerek listáján. Az FDA kénytelen volt visszavonulót fújni az Ivermectin elleni totális támadásával kapcsolatban, és kijelentette, hogy az orvosoknak joguk van felírni a Covid kezelésére.

 7. A CDC azt ajánlotta, hogy már 6 hónapos gyermekek is kapják meg ezt a kísérleti vakcinát, annak ellenére, hogy a gyermekeknél a legkisebb a valószínűsége annak, hogy a betegség szövődményeket okoz.

 8. A világ országaiban többlethalálozás tapasztalható (a vártnál több haláleset). Itt vannak az információk.

 9. A Great Barrington Nyilatkozat felvetette a bezárások járulékos kárainak kérdését – elmaradt orvosi találkozók, megnövekedett drog- és alkoholfogyasztás, megnövekedett öngyilkosságok stb.

 10. A CDC nem javasolt értelmes protokollt a Covid tüneteinek kezelésére, míg az America's Frontline Doctors nevű csoport igen.

 11. A balzsamozók szokatlan rostos rögökről számoltak be az elhunytaknál a Covid vakcina bevezetése óta.

 12. A NAIAD vezetője, Anthony Fauci elutasította az AIDS-re vonatkozó vény nélkül kapható kezelések tanulmányozását, majd ugyanezt tette, méghozzá igen sikeresen. , a Covid-19 tekintetében. (A sikert ebben az esetben úgy definiálják, hogy meghiúsítják a nagy gyógyszercégek szabadalma alá nem tartozó kezeléseket. Lásd a 148-173. oldalt).

 13. A CDC ajánlott oltási ütemterve megdöbbentő 75 oltóanyagot tartalmaz, amelyeket gyermekkorban kell beadni.

 14. Más országok jóval az USA előtt visszaléptek a Covid-politikától.

 15. Az iskolákat annak ellenére bezárták, hogy a fiatalok erősen ellenálltak a Covidnak.

 16. A természetes immunitást a CDC teljesen elvetette több mint egy éven keresztül .

 17. A világ különböző országaiból származó eredmények azt mutatták, hogy a leállási politikák nem járnak előnnyel. Kvíztesztelje magát itt.

 18. DC 2020-ban Hawaii kivételével bármely állam meglátogatása után kéthetes karantént írt elő, de amikor a tisztviselők John Lewis képviselő temetésére látogattak Georgiába, a karantént nem hajtották végre velük szemben.

 19. 2021-2022-ben több mint 5 millió bevándorló lépte át az USA határát, akik közül egyiküknek sem volt oltási kártyája, egyiküket sem vizsgálták Covidra, egyiküknek sem kellett maszkot viselnie, egyiküknek sem kellett karanténba vonulnia – ezek a szabályok csak az amerikai lakosokra vonatkoztak.

 20. A nagy tudású Dr. Peter McCullough egyéb aggályok mellett megkongatta a vészharangot, hogy a vakcinákat nem tesztelték kellőképpen.

 21. Svájci kutatók megállapították, hogy az oltás utáni szívkárosodás aránya igencsak nagy: minden 35 beoltottból egynek lett ilyen károsodása. A thaiföldi és izraeli kutatók hasonló eredményekre jutottak. Az Egyesült Államokban nem végeztek ilyen vizsgálatokat. (Ne számítson arra, hogy az amerikai médiában erről beszámolnak majd: "Úgy tűnik, az amerikai kutatók úgy döntöttek, hogy amit nem tudnak, az nem árthat a karrierjüknek".

 22. A Moderna egyetlen, azaz egyetlen gyógyszert vagy vakcinát sem hagyott jóvá a Warp Speed hadművelet előtt.

 23. Itt egy könnyen olvasható magyarázat arra, hogy a Covid-hisztéria miért éppen ez.

 24. Steve Kirsch számadatokat idézett, miszerint "a v-safe adatai szerint az oltást kapott emberek 8%-ának kellett orvoshoz fordulnia; ez körülbelül 22 millió amerikait jelent". Más megdöbbentő statisztikákat is idéz itt.

 25. A monoklonális antitesteket jó hatásfokkal használták Floridában, amíg a Biden-kormányzat le nem állította az ellátást.

 26. A korábbi világjárványokban – 1918, 1949-52, 1968-69 – a válasz nem a politikusok által megálmodott zárlatok, hanem az orvostársadalom által kialakított standard kezelés volt.

 27. A Pfizer és más gyógyszeripari cégek nagy összegeket költenek a hírműsorok alatti reklámozásra – így biztosítják, hogy ne legyen negatív híradás.

 28. Az FDA 75 éves határidőt (2097) kért a Pfizer dokumentumainak kiadására, egy szövetségi bírónak kellett utasítania, hogy ezt 8 hónapra (2023) gyorsítsa fel.

 29. A Yale Public School of Health neves emeritus professzora, Harvey Risch, a Covid injekciók által okozott immunrendszeri károsodásra figyelmeztet.

 30. Az embereket eltántorították a Coviddal kapcsolatos kérdések vizsgálatától, beleértve Fauci-t is, mondván, hogy ő képviseli a tudományt. A tudomány valójában nem dogmatikus, hanem nyitott, mindig megvitatandó, és potenciálisan felülvizsgálatra szorul. Jimmy Dore humorista nagy figyelmet kapott ezzel kapcsolatos álláspontjával.


628 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK