top of page

5G riasztás: Trentben az embereknek vérzik az orruk (Vajda Miklós cikkajánlója) 

Forrás: itt.


Az olasz város egyik lakója közzétett egy videót, amelyen a riasztó mértékű elektroszmog látható. Felkérték a polgármestert, hogy haladéktalanul vizsgálja ki az abnormális értékek és a polgárok rendellenes orrvérzése közötti összefüggés gyanúját.


Az olasz Trent városából érkezik egy nyugtalanító videó egy lakástulajdonosról, aki egy olyan épület közelében lakik, amelyet '5G antennával szereltek fel.

A férfi elmondja, hogy az antenna frekvenciáit nemrégiben megnövelték. Orrvérzésről beszél, amely először édesanyját, majd nem sokkal később őt magát is érintette.

ComeDonChisciotte szerint úgy tűnik, hogy az ilyen esetek „megszaporodnak” a városban. 

 

A videón a távolban egy 3G, 4G és 5G antennákkal ellátott torony látható, a férfi pedig egy mérőműszerrel érzékeli a 46 V/m-os csúcsokat a teraszon. A mérőeszköz november 29-én túllépi a grafikus kijelző felső határát, sőt akusztikus riasztást is kiad. A házon belül az értékek 7 V/m környékére csökkennek.


 Maurizio Martucci újságíró írt erről a Telegramon.


„Minden olasz átlagosan 6 V/m terhelésnek van kitéve 24 óra alatt. Megkérdezte: Képzeld el, mi történhetne, ha a kormány és a parlament 15 V/m-re emelné a határértékeket.


ComeDonChisciotte, Andrea Maschio városi tanácstag szerint a helyi tanács elnökén keresztül, Trento polgármestere – mint a körzetében élő lakosság egészségéért felelős személy – azonnali beavatkozást kért. Az APPA-nak (Tartományi Környezetvédelmi Ügynökség) intézkednie kell a szükséges műszaki mérések elvégzéséről, és ki kell vizsgálnia a feltételezett összefüggést az abnormális elektroszmog szint és a polgárok rendellenes orrvérzése között.

Ezzel összefüggésben a portál rámutat, hogy Trentót választották a mesterséges intelligenciával foglalkozó G7-csúcs következő városának. Trent magát „okos városként” is jellemzi.

1 159 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page