top of page

A 18 kérdés, amit mindenkinek fel kellett volna tennie (Tom Woods jegyzete)Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

Emlékeznek, hogy a zeneipar milyen megbízhatóan teljesítette a zárlatos követeléseket, olyannyira, hogy egy kezünkön meg tudjuk számolni a ellenszegülőket?


Eric Clapton és Van Morrison volt a két legismertebb ilyen ellenszegülő.Van Morrisonnal most Billy Bragg készített interjút a Mojo magazin számára. Az interjú után, melyben egyáltalán nem esett szó a Covid lezárásokról és Van Morrison álláspontjáról, Morrison feltette ezeket a kérdéseket Braggnek, és gondoltam, örülni fogtok, ha megnézitek őket:


1. Mit gondolsz a COVID19 lezárásokról és a korlátozásokról és azok érvényesítéséről?


2. Csak engedelmeskedtél és követted a kormány álláspontját? Megkérdőjeleztél bármit is?


3. Mit szóltál ahhoz, hogy Rishi Sunak azt mondta, hogy a zenészeknek át kellene képezniük magukat és másik munkát kellene találniuk?


4. Tisztában voltál Neil Ferguson előéletével a kergemarhakórral és más dolgokkal kapcsolatban, amelyeket nagyon elrontott?


5. Tudtál arról, hogy a politikusok hatalmas összegeket kerestek az arcmaszkos szerződéseken?


6. Tudtál-e a Sage-jelentésről és azokról a feltételekről, amelyekkel a lakosságot a megfelelésre akarták rávenni, azaz, hogy fenyegetésnek kell lennie ahhoz, hogy a lakosságot a megfelelésre bírják?


7. Ismerted-e Laura Dodsworth A félelem állama és a COVID-19 című könyveket: The Great Reset (A nagy visszaállítás) című könyveket Klaus Schwabtól?


8. Ismered a Világgazdasági Fórum napirendjét?


9. Tudtál-e arról, hogy több millió ember tart tiltakozó felvonulásokat szerte az Egyesült Királyságban és a világon? A lezárás elleni tüntetésekről, amelyekről nem számolt be a BBC vagy a média főárama. Amikor kénytelenek voltak beszámolni, hazudtak a tüntetéseken részt vevő emberek számáról, azaz a milliókról, nem pedig százakról.


10. Tudtad, hogy legalább egy Partygate-buliról annak idején beszámoltak, és valakinek le kellett mondania?


11. Ellenezted a hozzám hasonló embereket, akik felszólaltak a lezárások ellen?


12. Szerinted mindenkinek egyszerűen csak meg kellett volna felelnie?


13. Szerinted a szabadság akarása valamiféle politikai állásfoglalás, és ha igen, akkor az emberek szabadsága, vagy pedig a kormány túlkapásai és kényszerítései mellett állsz?


14. Nem helyeselted, hogy tiltakoztam?


15. Utánanéztél a 2019 októberében New Yorkban megrendezésre kerülő Event 201 eseménynek, amelyet a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Világgazdasági Fórum szponzorált, hogy csak kettőt említsek?


16. Ismerted a világjárvány más orvosi szakértőit, mint Dr. Robert Malone, Dr. Mike Yeadon, Dr. Peter McCullough és még sokan mások, és ezt is politikainak tekintenéd?


17. Tudatában vagy-e annak, hogy Neil Ferguson, Chris Whitty és Patrick Vallance milliókat kapott a Bill Gates Alapítványtól? Vajon miért...


18. Matt Hancock...?


Nyilvánvaló azonban, hogy a kérdések többet számítanak, mint a válaszok. Nem nevetséges, hogy Van Morrison gyakorlatilag az egyetlen ismert zenész, aki egyáltalán felteszi őket?
591 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page