top of page

A bűn és a büntetés relativizálása – Ma helyben intézik el az áldozatokat (Vajda Miklós jegyzete)

Amit a hazai sajtó sem mond el nekünk


10 500, koncentrációs táborban elkövetett gyilkosságban való bűnrészességért elítélték azt a 97 éves német nőt, akinek a náci bűnök segítéséért indított pere rövid időre félbeszakadt, amikor tavaly elmenekült.


Irmgard Furchner 95 éves volt, amikor letartóztatták és megvádolták a második világháború alatt a nácik által megszállt Lengyelországban lévő Stutthof koncentrációs táborban titkárként végzett munkájával kapcsolatos bűncselekményekkel. A fiatalkorúak bírósága elé állították (95 évesen), mivel akkor még nem töltötte be a 21. életévét, és ítéletét két év próbaidőre felfüggesztették, ami valószínűleg az egyik utolsó ítélet lesz a náci rezsim idején elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban.

Irmgard Furchner, a stutthofi koncentrációs tábor SS-parancsnokának egykori titkára megérkezik ügyvédeivel a németországi Itzehoe-i per során, 2022. december 6-án. A német bíróságok megkövetelik, hogy a vádlottak arcát eltakarják a fényképeken. (Marcus Brandt/Pool/AFP a Getty Images-en keresztül)


Furchner kezdetben ellenállt a vádemelésnek, és a tárgyalás első napján taxival menekült el az idősek otthonából; hamarosan elfogták. Furchner nem is nyilatkozott az ellene felhozott vádakról egészen a közelmúltig, amikor is a hónap elején tartott utolsó bírósági meghallgatásán röviden megszólalt.


„Sajnálom mindazt, ami történt” mondta egy nyilatkozatában, amely a helyi hírek szerint meglepetésként érte. „Sajnálom, hogy abban az időben Stutthofban voltam. Ez minden, amit mondhatok.”


Az év elején egy 101 éves egykori náci haláltábor-őrt öt év börtönre ítéltek a Berlin melletti Sachsenhausen koncentrációs táborban játszott szerepe miatt. Ő ártatlannak vallotta magát, és még nem kezdte meg börtönbüntetését.


Eddig a hír, a többit már én teszem hozzá.


Ha vannak elévülhetetlen bűnök, akkor az emberiség ellen elkövetettek azok. Ezért teljesen rendben van, hogy azok elkövetői bűnhődjenek.

De miért csak a múltban?

A szövetséges nagyhatalmak még a II. világháború alatt elhatározták az NSDAP és egyéb, a háborúban részt vevő szervezetek és személyek megbüntetését, de mivel nem léteztek történelmi minták olyan nemzetközi bírósági eljárásra, amelyet agresszorokkal, háborús bűnösökkel és az emberiség elleni bűnözőkkel szemben folytattak volna le, ezért létrehozták a nürnbergi Nemzetközi törvényszéket.


A nürnbergi vádirat az alábbi fő bűncselekményeket tartalmazta:

  • Béke elleni bűncselekmények.

  • Emberiesség elleni bűncselekmények.

  • Háborús bűncselekmények.

  • Összeesküvés az előző három bűncselekmény elkövetésére.

Hogy Irmgard Furchner tevékenysége (titkárnőként a náci bűnök elkövetésének elősegítése) belefér-e a fenti vádpontok valamelyikébe, azt eldöntötte a bíróság.


Tehát a háborúban vesztes országok népirtó háborús bűnösei felett ítélkezett a háborúban győztes országok népirtó háborús bűnös politikusai által összeállított nemzetközi bíróság.

A vádpontok alapján a II. világháború óta eltelt 77 évben nagyon sok alkalom lett volna arra, hogy (pl. a Hágai Nemzetközi Bíróság), a Nürnbergben lefektetett elvek alapján perbe fogja és elítélje a korunk háborús bűnöseit.

Mindez azért maradt el, mert – mint ahogy azt már régen tudjuk – a történelmet a győztesek írják.


Az utóbbi években a háborúkat már más eszközökkel vívják.


Az európai fehér, keresztény kultúrát hordozó népek ellen bevándorlásnak álcázott genocídium már hosszabb ideje folyik, mint ameddig tartott a II. világháború.

A mesterségesen létrehozott és elterjesztett COVID-19 vírus, majd az elterjesztett járvány áldozatainak a száma (a Johns Hopkins University szerint) már átlépte a bűvös hatmilliót. Ennek ellenére (hivatalosan) senki ellen nem indítottak pert az emberi szabadságjogokra, a demokráciára oly kényes, dollár-milliárdokkal támogatott civil szervezetek. De mélyen hallgat az ENSZ, a WHO, az UNESCO, és az összes többi, a népirtásokat elősegítő gittegylet.

Arról már nem is beszélve, hogy a semmiféle legitimációval nem rendelkező, a világ irányítására önmagát predesztinált Világgazdasági Fórum és annak vezetője – Klaus Schwab –, valamint bűntársai azt vették a fejükbe, hogy totális és visszafordíthatatlan rabszolgaságba döntik az emberiséget. No persze csak azokat, akik túlélik az ő tömegpusztító szándékaikat.


A sor még hosszan folytatható...

...a mesterségesen előidézett bevándorlással, és az annak következtében elkövetett tömeggyilkosságokkal (pl. a nizzai merénylet), az 5G-vel, a mesterséges intelligencia céljaira az emberbe ültethető micro-chipekkel, a transzhumanizmussal, a chemtrail által ránk permetezett mérgekkel, az Ukrajna területén szándékosan kirobbantott háborúval, a készpénz megszüntetésének szándékával, a társadalmi credittel, a gender- és pedofiljogok brüsszeli erőltetésével (ne akarjatok szaporodni), a génmanipulált élelmiszerekkel, a 3D által előállított műhússal, a nemzeti kormányok megbuktatásának szándékával, a nyomorult globalista sajtó támadásával minden ellen, ami még demokratikusan működne, a rágalmaik, hazugságaik szennyáradatának rázúdítása az egyszerű emberek fejére, a választási csalásaik finanszírozása szerte a világban. Faji lázongások szítása a legaljasabb rasszista módszerek bevetésével (ld. Soros – BLM, antifa, cancel culture, történelemhamisítások, a múlt végleges eltörlése, átírása) stb. A sor tetszés szerint folytatható.

Ursula von der Leyen pedig azt vette a fejébe (nyilván megbízói parancsára), hogy az Európai Parlamenttel eltörölteti a nürnbergi törvényeket. Hiszen, ha azok érvényben maradnának, akkor a jövőben akadhat olyan grémium, amely legitim, és törvényes keretek között érvényt szerez az univerzális emberi morálnak.

A nürnbergi törvények hatályon kívül helyezése azt jelentené, hogy a II. világháború óta, pl. az Európai Unió vezetői által kiadott, vagy az EU parlament – Soros által megvesztegetett többségével megszavaztatott – rendeleteinek alapján bűnrészesként elkövetett minősített népirtások, tömeggyilkosságok mint vádpontok a mai bűnösökre már nem vonatkozhatnának. (Pl. az európaiak millióira rákényszerített, ellenőrizetlen ún. „védőoltások” következtében meghalt vagy megnyomorodott emberek esetében) Ha ez sikerülne, akkor a Nürnbergi Nemzetközi Törvényszék magasztos elvei már nem lesznek alkalmazhatók korunk tömeggyilkosaira.


Történik mindez az európai jogállamiság, az emberi jogok stb. kiüresített politikai lózungjainak folytonos hangoztatása mellett.

Nagyot változott a világ! Korszerűsítették a népirtást. Korábban az áldozatokat szállították a tett színhelyére, de az Európai Uniós jogállamiság keretei között ez már nem elegáns.

Ma már ugyanis a tömeggyilkosságok fentebb felsorolt módszereit és eszközeit vetik be az európai társadalmakkal szemben, azok hazájában.


Így sokkal olcsóbb a népirtás, ráadásul annak költségeit az Európai Uniós tagállamok – a későbbi áldozatok – népeivel fizettetik meg.

Akinek pedig ez nem tetszik – az náci!


 

Forrás:
575 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK