top of page

USA: a CDC elismerte, hogy a halálozási ráta egyértelműen összefügg a COVID-szérumok beadásávalEredeti cím:

Megbukott hivatalosan a C19-es „vakcina mítosz” – USA: a CDC elismerte, az idén elhunyt emberek nagyobb része oltott, a halálozási ráta egyértelműen összefügg a COVID-szérumok beadásával


Be kellett ismerniük, hogy a védőoltásnak hazudott C19 injekció egyáltalán nem jó fertőzések visszaszorítására

(...)


Fotó: Nos, tényleg, Így alakult a COVID“csodavakcina” hazugság narratívája: először esküdtek, hogy 95 százalékos védelmet ad, aztán 75, aztán 50 százalék lett, aztán nem véd meg a betegségtől, de hát akkor nem kerül a fertőzött be a kórházba, aztán mégis bekerül a kórházba, de nem lesz súlyos szövődménye, aztán az is lesz, főleg ha elteszik láb alól a protokoll szerint, de legalább azzal a tudattal halhat meg a jól idomított beoltott, hogy teljesítette a hatalom akaratát….


(...)


Az Egyesült Államok Járványügyi Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) legfrissebb jelentése azt mutatja, hogy augusztusban a COVID-19 okozta halálozások többségét beoltott és emlékeztető oltásban részesült emberek tették ki.


A 2022 augusztusában regisztrált 6512 halálesetből a halálozások 58,6%-a oltott vagy emlékeztető oltást kapott embereknél fordult elő, és ez a növekvő tendencia jele, írja az Epoch Times .


2022 januárjában a beoltottak körében a COVID-19 okozta halálozás még mindig kisebbségben volt, az adatok 41%-a oltott vagy oltott egyénekre vonatkozott.


A CDC júniusi és júliusi adatainak elemzése azt mutatta, hogy a halálozások több mint 50 százalékát a beoltott egyéneknél jelentették, 62 százalékról, illetve 61 százalékról.


"Ezt már nem nevezhetjük az oltatlanok világjárványának" – mondta Cynthia Cox, a Kaiser Family Foundation alelnöke a Washington Postnak november 23-án megjelent cikkében.


Kimutatták, hogy a COVID-19 elleni védőoltásnak adott valami egyáltalán nem védett meg senkit a fertőzések, vagyis mérgezések okozta szövődményektől, a vakcina elhanyagolható tehát a C19-nek nyilvánított betegségek elleni védelemben, magyarul az oltásmítosz megbukott.


Egyes kutatások összehasonlították a természetes immunitást az oltással szerzett immunitással, és egyértelművé vált, hogy a természetes immunitás sokkal jobban védi az embereket a kétes szérumoknál.

Ezenkívül a jelenséggel foglalkozó tudósok azt mondták, hogy az mRNS-oltások megzavarhatják a szervezet természetes immunválaszát. Mivel az mRNS-vakcinákban használt jelenlegi technológia „elrejtheti az mRNS-t a sejtvédelem elől, és elősegítheti a hosszabb biológiai felezési időt és a Spike-fehérjék magas termelését” – áll a Food and Chemical Toxicology folyóiratban 2022 júniusában megjelent cikkben . A Spike fehérje a SARS-CoV-2 vírus fő patogén része.

Dr. Peter McCullough belgyógyász és kardiológus azt mondta a The Epoch Timesnak, hogy 2021-ben a COVID-19-ben elhunytak többsége be volt oltva. Kifejtette, hogy ez összefügg azzal, hogy a vakcina nem ért semmit a beoltottaknál.
 


725 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page