VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

A Covid-19 egy amerikai magyar szemével („István, a Nagy Víz partján”)

Ahogy ezt itt látjuk, egy veszélyes betegség, párosítva kipróbálatlan, szinte minden tesztet nélkülöző gyógyszerekkel, egy olyan új módszert alkalmazva, mely idegen genetikai anyagot visz az ember szervezetébe, utasítva a páciens szervezetét, hogy gyártson egy tüskefehérjét, mely ellen aztán az immunrendszer antitesteket termel – ezek szerepe lesz majd a valódi Covid-vírus megállítása.

Azon kívül, hogy ezek közül EGYETLEN EGY SEM volt kellően tesztelve, egyetlen gyártó sem hajlandó anyagi és jogi felelősséget vállalni egy olyan gyógyszerért, melyet négy hónap alatt terveztek meg, gyártottak le és hoztak piacra.

Így ma az Egyesült Államokban nincsen EGYETLEN Covid-19 oltás sem, melyet a Food FDA and Drugs Administration jóváhagyott volna, Van viszont négy, melyet használni lehet azok esetében, akik hajlandóak elfogadni egy kísérleti gyógyszert. Ezeket az FDA egy EUA (Emergency Usage Authorization – sürgősségi használati engedély) alapján adta az egészségügy kezébe, Trump elnök könyörgése és követelése eredményeként, aki így igyekezett elnökségét menteni. Nem volt elég...

Az EUA engedélyezés kérdését a CDC (Center for Disease Control – Járványügyi Központ) itt tárgyalja.

A vegyszer NEM gyógyít mindenkit egyformán, és nem feltétlenül akadályozza meg a fertőzést: 101 millió amerikai beoltottból 10.000 kapta el a Covidot a TELJES oltás után.

Ez NEM egy helyi anomália, pl. Izraelben is elkapták a betegséget az oltás UTÁN.

Az iménti dokumentumból érdekes dolgok derülnek ki, például az, hogy LEHET, hogy az oltás meggyógyítja a Covidot! Vagy hogy a vegyszer nem hat mindenkire egyformán, és súlyos következményei lehetnek.

Az Egyesült Államokban 2021. január 1 és március 31 között több mint 3600 kezelt halt meg az oltások következtében. NEM a Covid-betegség, hanem az OLTÁS eredményeként. Ez a szám májusra 4178-ra nőtt, június végén pedig 6100 fölött volt.

Itt derül ki az is, hogy az oltás mit tartalmaz. Többek között ETILÉN GLIKOL-t.

Az oltás instabil, és hidegen kell tartani (-78 fokon). Hogy a fagyás tönkre ne tegye, etilén glikollal vonják be a két lipid rétegbe csomagolt mRNA hatóanyagot. Nem tudom, Magyarországon ismert és használt-e az etilén glikol, az EÁ-ban ez a kocsik hűtőjében használt fagyálló folyadék, lényegeben egy veszélyes MÉREG!

A Pfizer-dokumentumok tartalmazzák a VAERS rendszer címét is, ahol a káros mellékhatásokat be lehet jelenteni. Ma már közel járunk a 400 ezerhez.

S amikor egy aggódó, gondolkodó magyar felteszi a kérdést a KARC-FM Paláver című betelefonáló műsorában, a következő választ kapja (május 17., második óra, kb. 7 perc 15 mp körül).


Amíg ezeket a nem tesztelt, ellenőrzött és jóváhagyott gyógyszereket kínálják fel, ezekből nem kérek és egyetlen családtagomat nem hagyom ezeket használni. A családom ennél drágább nekem, és a család nem egy demokrácia ...

Erre, persze, azonnal következhet a logikus kérdés: hát ha neked ilyen fontos a családod, hogyan hagyhatod őket védelem nélkül egy járvány előtt?

NEM hagyom őket védtelenül.

Amerikai orvosok / kutatók 2020 márciusára 21 gyógyszert azonosítottak, melyekkel a Covid NAPOKON belül gyógyítható, kórházi kezelés NÉLKÜL.

Tudományos tanulmányukat 2020 márciusában hozták a világ tudomására.

A szakemberek világszerte vagy elolvassák, vagy nem...
Az AAPS (American Association of Physicians and Surgeons – Amerikai Orvosok és Sebészek Országos Szövetsége) NEM ajánlja az oltásokat, hanem kidolgoztak egy teljes kezelési módszert, 4-5 gyógyszert használva a fentiek közül, mellyel a Covid NAPOKON belül kezelhető, anélkül, hogy az ember a kórház közelébe menne.

Részletes használati utasítást írtak, mely AKÁRKINEK ingyen letölthető itt. Könyvecskéjük itt tölthető le:

Egész családommal ezt használjuk, minden rendben, a Covid nem is egy téma.

S végül: Az oltások egyik legjelentősebb ellenzője az angol Dr. Michael Yeadon, ő 17 évig volt a Pfizer alelnöke és tudományos fő munkatársa. Néhány éve nyugdíjba ment a Pfizertől, és elindította saját biotech vállalatát. Itt és itt lehet tájékozódni róla és tőle.


István, a Nagy Víz partján

115 megtekintés
MOGY-embléma_2019.png
Blogos rovatok
Kiemelt cikkek