top of page

A Covid „emlékeztető oltások” véget nem érő támadásaEredeti cikk:

Booster Nations

The Never-ending Onslaught of Covid Booster Shots

Robert W Malone MD, MS

Jeremy Harrigan véleménycikke

Schiller Mária küldeményeHa visszagondolok a gyermekkoromra és az összes injekcióra, amit gyerekként kaptam, majd előreugorva arra az időre, amikor 20 évig szolgáltam a hadseregben, emlékszem néhány injekcióra, amit az iraki és afganisztáni bevetésem előtt kaptam, beleértve néhány emlékeztetőt, amiről azt mondták, hogy szükséges, így természetesen csak kinyújtottam a karomat, mint egy jó fiú vagy egy jó katona, és nem sokat gondolkodtam rajta.

Először is, egy gyors visszapillantás a Pille-jelenetre az eredeti "Mátrix" című filmből, 1999-ből: Morpheus (Lawrence Fishburne) felajánlja Neónak (Keanu Reeves), hogy választhat, hogy a kék vagy a vörös tablettát veszi be. Ha Neo beveszi a kék pirulát, akkor felébredhet az ágyában, és azt hihet, amit csak akar, a világról, amelyben él, lényegében csak úgy éli le az életét, hogy végigcsinálja a dolgokat, jó állampolgár, keményen dolgozik, és mindig vakon engedelmeskedik a hatalomnak. De ha bevenné a vörös pirulát, a hályog lekerülne a szeméről, és megismerné az igazságot, hogy rabszolgának született, egy zsarnoki rendszer rabszolgájának, az emberek feletti abszolút ellenőrzésnek a rabszolgája, amely egy Mátrix nevű, hamis valóságot tükröző számítógépes programba ágyazódott. Kíváncsiságból, de egyben a hit ugrásaként Neo természetesen beveszi a Vörös Pirulát, és totális rosszfiúvá válik, a történet további részét pedig ismered, ha láttad a filmet és annak folytatásait.


Sajnos világszerte nagyon sok ember akarja továbbra is szedni a kék tablettát, vagy szedi a kék tablettát, akár tudatában van ennek, akár nem. Persze, egyetlen kormányzati intézmény vagy médium sem tökéletes, de attól még gondoskodniuk kell a jólétemről (ezt ők a maguk feladatának gondolják), úgyhogy továbbra is azt teszem, amit mondanak nekem; biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Akár büszkeségből, akár arroganciából, akár makacs tudatlanságból, az emberek továbbra is bedőlnek a hamisításnak, és így az idő előrehaladtával homokba dugják a fejüket.

Most, hogy már több mint tíz éve a nagy gyógyszergyárak kapzsiságát és korrupcióját látom, különösen, amikor a világ általános oltására irányuló nyomásról van szó, úgy tűnik, hogy ez a féktelen Covid-erősítő kampány egyre csak gyorsul.

A minap felmentem a coronavirus.house.gov sajtóközlemények weboldalra, és megdöbbentett egy nyilatkozat, amelyet James E. Rep. Clyburn, a koronavírusválsággal foglalkozó szelektív albizottság elnöke tett.


Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) engedélyezte a Moderna és a Pfizer-BioNTech egydózisú bivalens koronavírus elleni vakcinák használatát emlékeztető oltásként, legalább két hónappal az elsődleges vagy emlékeztető oltást követően gyakorlatilag minden 12 éves és idősebb amerikai számára, az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) által.

A nyilatkozatot ITT olvashatja el. A régi szöveget még mindig tovább tolják, és a gyógyszergyártók még mindig kapnak lelkes, pazar dicséretet.

Holott – a legfontosabb pontokat összefoglalva:

  • A COVID-19 oltóanyag-erősítők sok vitát váltottak ki.

  • A COVID-19 vakcina-erősítők nem estek át semmilyen humán kísérleten, még egereken sem.

  • Az erősítők várható káros hatásai valószínűleg meghaladják a közegészségügyre gyakorolt előnyöket.

  • A kötelező emlékeztető oltások több kárt okoznak, mint hasznot.

A Clyburn képviselő úr nyilatkozatát jellemző álláspont ellenére, amely továbbra is a kék pirulás Amerika agyát mossa, kétszer is el kellett olvasnom azt a részt, amelyben az FDA engedélyezi ezt az új, egydózisú, bivalens koronavírus vakcinát emlékeztető oltásként való alkalmazásra, legalább két hónappal az alap- vagy emlékeztető oltást követően.

Most viccelsz velem? A két hónappal ezelőtti emlékeztető oltásom nem jó, és most azt mondják, hogy szükségem van egy másikra? Mi a fene folyik itt? A legtöbb teljesen beoltottnak könnyen emlékeznie kell arra, hogy megkapta-e az első oltást, vagy az első két oltást 4-6 hét különbséggel.

De feltételezem, hogy vannak olyanok, akik azt kérdezhetik maguktól, hogy „várjunk csak, a mindenit, hány oltást kaptam már, már nem is számolom”.

Kanadában a közegészségügyi hatóságok szerint a kanadaiaknak 90 naponként szükségük lesz COVID-19 oltásra. Ez csak így megy tovább és tovább.

Dr. Anthony Fauci szerint teljes gőzzel haladunk az emlékeztető protokollal. A héten a CBC műsorában kijelentette:

„Nincs időnk klinikai vizsgálatot végezni, mert most kell kihoznunk a vakcinát”, rámutatva arra, hogy naponta mintegy 400 amerikai hal meg a COVID-19-ben, és több ezren fekszenek kórházban a betegséggel.

Dr. Harvey Risch, a Yale School of Public Health járványtani professzor emeritusa szerint Fauci megjegyzései képmutatóak, mivel az eredeti vakcinákhoz randomizált, kontrollált vizsgálatokra (RCT) akkor volt szükség, amikor a vírus okozta halálozás sokkal magasabb volt. Dr. Risch további mondanivalóját Dr. Faucira válaszul, aki más vezető amerikai tisztviselőket, köztük a CDC igazgatóját, Dr. Rochelle Walensky-t is visszhangozza, ezen az oldalon olvashatja.

Mikor ébred már fel a világ, és kezd ráébredni néhány nagyon alapvető, racionális, józan ésszel felfogható érvre?


Ha a társadalmi távolságtartás működik, miért van szükségünk maszkokra?". Ha a maszkok működnek, miért van szükségünk társadalmi távolságtartásra? Ha a társadalmi távolságtartás és a maszkok is működnek, miért van szükségünk védőoltásra? Ha a vakcinák működnek, miért van szükségünk a szociális távolságtartásra és a maszkokra együtt, vagy ha az eredeti két oltás működött, és tényleg olyan jó volt, miért lenne szüksége bárkinek is emlékeztető oltásra, még akkor is, ha magas kockázatúnak tartja magát? És ha a legutóbbi oltásom a „világjárvány”idején már megtette a szükséges tisztító- vagy javítóintézkedéseket az azt megelőző oltásom után, akkor miért van szükségem újabb oltásra? És még egy? És még egy újabb?

Az önkéntes emlékeztető oltások egy dolog, de amikor az oltásokat kötelezővé teszik, mint például most az egyetemi kampuszokon, akkor a fiataljaink válnak a legsebezhetőbbé.

Minden olyan fiatal egyetemista, aki már teljesen beoltottnak tartja magát, veszélyben van. Kényszerítve vagy utasítva érezhetik magukat, hogy csak azért is alávessék magukat a védőoltásoknak, hogy beiratkozhassanak és megkezdhessék az őszi tanfolyamokat. Ez csapda, mert az oltáskárosodott fiatal felnőttek – éppen azok, akik az elkövetkező generációkban országunkat fogják irányítani – nem tudnak jogorvoslattal élni. A fiataljainkra vonatkozó ilyen előírásoknak más következményei is egyre szélesebb körben elterjednek, és tartós hatásuk lesz.


Kanadában Justin Trudeau azzal fenyegetőzik, hogy a COVID zsarnokság idén ősszel visszatér, ha nem sikerül elérni az oltások 90%-os betartását. Más szavakkal: Engedelmeskedjetek, vagy le leszetek zárva... megint! A nyár közeledtével Justin Trudeau kanadai miniszterelnök máris azzal fenyegetőzik, hogy újra bevezet újabb zárlatokat, maszkkötelezettségeket és „oltási” követelményeket a Wuhan koronavírus (COVID-19) ellen, ha nem áll be elég kanadai önként a legújabb „emlékeztető” oltásért. És ő maximális megfelelésre számít.


A sajtónak egy kórházi szobának tűnő helyiségben adott nyilatkozatában Trudeau azzal érvelt, hogy a Covid „még nem végzett velünk”, még akkor sem, ha a világ túlnyomó többsége végzett vele. „Lehet, hogy mi szeretnénk végezni vele, de még mindig itt van” – jelentette ki Trudeau. „És igen, sokkal több eszközünk, sokkal több megértésünk, sokkal több tudásunk van arról, hogy hogyan tartsuk magunkat és szeretteinket biztonságban. De azt is tudjuk, hogy ahogy jön a tél, és ahogy az emberek visszaszorulnak a lakásokba, fennáll a veszélye egy újabb komolyabb kórhullámnak.” Trudeau szerint az egyetlen megoldás erre a lehetséges „hullámra” az, hogy „biztosítsuk, hogy mindenki naprakész legyen az oltásokkal kapcsolatban”, különben a tartományoknak „döntéseket kell hozniuk a korlátozásokról és a kötelezővé tételről”.


„Az ajánlás szerint az oltásoknak naprakésznek kell lenniük, ha hat hónapon belül megkapták az oltást” - tette hozzá Trudeau. „Mindenkinek, akinek már egy ideje nem volt védőoltása, érdemes megnéznie, hogy ebben a hónapban új, Omicron ellen kifejlesztett oltóanyagokat hozunk forgalomba, amelyek jobb védelmet nyújtanak, és mindenkinek ki kell mennie és be kell oltatnia magát”.


„Ha sikerül elérnünk, hogy a kanadaiak 80, 85, 90 százaléka naprakészen beoltassa magát, akkor sokkal jobb télünk lesz, és sokkal kevesebb szükség lesz azokra a korlátozásokra és szabályokra, amelyek az elmúlt években mindenki számára problémát okoztak” – folytatta a hablatyolást.


„De a kormányzat felelőssége minden egyes lépésnél az, hogy az emberek biztonságban legyenek, hogy megakadályozza, hogy az egészségügyi rendszerünk túlterhelt legyen, és ez az a pont, ahol az egyének, akik úgy döntenek, hogy gondoskodnak arról, hogy naprakészek legyenek az oltásaikban ezekkel az új vakcinákkal, mindannyiunknak segíteni fognak.”


Trudeau őrültségeit itt nézheti meg.

A Freedom Convoy kamionos tüntetés volt az, amikor igazán elkezdtem figyelni arra, hogy mit mond Justin Trudeau, hogyan viselkedik és milyen zsarnoki döntéseket kezdett hozni. Trudeau az elmúlt néhány évben szélsőséges zsarnokoskodást folytatott, és úgy tűnik, hogy nagyon élvezi magát és azt, hogy bármilyen rémálomszerű forgatókönyvet bevezethet, amit csak akar, a kanadaiak látszólag minimális ellenállásával.

Hivatkozott a vészhelyzeti törvényre (amelyet a parlament még 1988-ban fogadott el), és leállította az emberek bankszámláit, nemcsak a kamionosokét, hanem azokét is, akik támogatták és segítették a kamionosokat. Azt gyanítom, hogy Trudeau az emberek ellenállásába fog ütközni, ha úgy gondolja, hogy egy újabb széleskörű színjáték indokolt. A fenti videón Trudeau vad kézmozdulatok, gyakori bámészkodó tekintetek és görcsös szófordulatok keverékét használja, amelyek megmutatják, hogy ez a diktátor-komplexus tüneteit mutató mandzsúriai jelölt mennyire elmebeteg.

Mivel az emlékeztető bevezetése már kibontakozóban van, az orvosi zsarnokság idén ősszel és télen várhatóan a maximum fokozatra lesz állítva. Talán ez az emlékeztető-megszállottság végre felkapcsolja a villanykörtét azoknál a tömegeknél, akik eddig készségesen sorakoztak fel, hogy bevegyék a kezdeti 2-3 injekciót. Végre észhez térnek és azt mondják, elég volt – engem nincs mire emlékeztetni, itt valami nincs rendben.


És egyébként ezek már nem emlékeztető adagok. Ez egy „frissített oltás” és az utolsó oltás után 8 héttel kell.
(fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)

707 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page