top of page

A „Covid-járvány” egy színjáték volt (Paul Craig Roberts jegyzete)
Eredeti cikk

Schiller Mária küldeménye

Az amerikai orvosi intézményrendszer, amely az emberi egészség korrupt ellenségeinek gyűjteménye, akiket a Big Pharma megvásárolt és fizetett,

továbbra is "véletlen egybeesésekként" magyarázza a Covid Vax injekciókat követő hatalmas hirtelen haláleseteket és egészségkárosodásokat.

Az orvostudomány nem ismer olyan dolgot, mint a tömeges véletlenek. Ha minden véletlen egybeesés, akkor nem lehetnek vizsgálatok.


Az történt, hogy a Big Pharma és az általa fizetett és szabadalmait megosztó orvosi hatóságok, valamint a Big Pharma reklámpénzekkel meggazdagodott média és a Big Pharma kampánytámogatásokkal meggazdagodott politikusok hamis elbeszélést (történetet) hoztak létre, amely elfedte a tömeges gyilkosságokat és egészségkárosodásokat,

amelyeket egy megrendezett "Covid-járvány" okozott, amelyben a Covid miatt csak azok a fertőzött betegek haltak meg, akiktől megtagadták az Ivermectin- és HCQ-kezelést.

E kezeléseket betiltották. Egyébként a halálos "vakcina" sürgősségi felhasználásának engedélyezése megengedhetetlen volt.

Egy nem tesztelt vakcina sürgősségi felhasználása nem igényel ismert hatékony gyógymódot. Így az orvosi intézmény az ismert gyógymódokat emberi használatra veszélyes "lógyógyszernek" nyilvánította.

A világ vezető orvostudósainak kivételével úgy tűnik, mindenki más elfogadja a "Covid-járvány" teljesen hamis hivatalos értelmezését. Ahogy korábban már írtam,

a nyugati népek teljes óvatlansága, ostobasága és hiszékenysége azt jelenti, hogy előkészítették magukat a következő "világjárványra", amelyet már Bill Gates is beígért.

Egyre nehezebb optimistának lenni azzal kapcsolatban, hogy a hatalom elszámoltathatósága helyreállítható.


Itt van a Covidról elérhető legfontosabb cikk: Nem volt Covid-járvány. Volt egy megrendezett tömeggyilkosság.

Hallgassatok a tudomány hangjára, ne a propaganda hangjára!

630 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg