top of page

A covid-protokoll öli meg a betegeket? – egy váradi tüdőgyógyász viszont sikeresen meggyógyítja őket


Frissítés: Szerda este értesültünk arról, hogy a Román Orvosi Kamara etikai bizottság elé citálja Dr. Flavia Groșan tüdőgyógyász-bronchológust, azzal vádolva a doktornőt, hogy szembemegy a nemzetközileg elfogadott orvos-protokollal, amely szerint a covidos betegeket kezelik.


Érdekes interjút közölt a national.ro hírportál, melyben egy nagyváradi doktornő beszél arról, hogy szembemenve a hivatalosan, globálisan kiadott covid-protokollal, saját tüdőgyógyászi tapasztalata alapján, hagyományos módon kezeli a virózisos betegségek miatt tüdőgyulladást kapott betegeket, a covidosnak mondottakat is, és átütő sikerrel,betegei szinte 100 százalékban felgyógyulnak minden kórházi kezelés nélkül.


A doktornő szerint a jelenleg használt covid-protokoll öli meg valójában a betegeket a kórházakban.

Dr. Flavia Groșan tüdőgyógyász-bronchológus Nagyváradon (Bihar megye). Azon orvosok egyike, ki nem ért egyet a jelenlegi , az Egészségügyi Minisztérium által bevezetett gyógyítási protokollal, ahogy a covid19 fertőzöttnek nyilvánított betegeket kezelik.


Félretéve az előírt (globálisan parancsba adott) gyógyítási protokollt, saját módszerével, orvosi tudásával gyógyítja a vírusfertőzött embereket, és a jelek szerint nagyon jól csinálja ezt, ugyanis


az általa létrehozott kezelés során csaknem 1000, különböző stádiumban lévő beteg ment át a SarS-CoV-2 fertőzésen. Betegei 100% -ban meggyógyultak, minden kórházi kezelés nélkül.

Groșan doktornő atipikus tüdőgyulladásként kezeli a SARScov2 vírus okozta szövődményeket, a kialakult betegséget.


Arra is felhívta a figyelmet, hogy hatalmas hibákat követnek el a kórházakban, és hogy a Covid protokoll valóban megöli a betegeket.


“A Covid tüdőgyulladás, atipikus, de tüdőgyulladás, és ekként kell kezelni”, jelentette ki a doktornő. “A világjárvány kimondásának kezdetétől az volt a célom, hogy egyetlen beteg ne jusson odáig, hogy intubálják, mert ez végzetes. Folytatom a klasszikus, olcsó gyógyszeres kezelésemet, amely magában foglalja a klaritromicint, egy antibiotikumot is, amely a makrolid antibiotikum csoport része.

A makrolid osztályban csak három antibiotikum van, az eritromicin, amelyet mindenki ismer, az azitromicin és a klaritromicin. Nem szeretem az azitromicint, mert ez a klaritromicin gyengébb másolata. Nagyon érdekes klinikai vizsgálatokban dolgoztam tüdőgyulladásos esetekben, és ott megismertem a klaritromicin vírusos tropizmusát, és láttam a klaritromicin gyulladáscsökkentő hatását, amely egyetlen más antibiotikumnak sincs.”


A tüdőgyógyász felhívja a figyelmet arra, hogy a kórházakban beadott oxigén túladagolása agyi ödémát okoz, ez a betegek halálának egyik oka.


Erről a következőket nyilatkozta (...).

 

Kapcsolódó cikk:


1 392 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK