top of page

A demokraták fasiszta dokumentumnak nyilvánítják az első kiegészítést (Paul Craig Roberts jegyzete)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


Amerika két legjobb újságírója, Glenn Greenwald és Matt Taibbi mindketten baloldaliak, Greenwald pedig homoszexuális. Mindkettőjüket kilakoltatták a pozíciójukból, Greenwaldot pedig még az általa alapított internetes médiavállalatból is kiszorították. Ennek az az oka, hogy igazat mondtak, és nem hazudtak a demokratáknak és a woke alkotmányellenes baloldalnak, amely elhatározta, hogy az amerikaiakra ugyanazt a beszéd- és gondolatellenőrzést erőlteti, ami George Orwell 1984 című művében a Nagy Testvér rendszerét jellemzi.


1984 most az amerikai és a nyugati világ. Egy 73 éves regényt élünk. Greenwald elmagyarázza, hogy

2006-ban az amerikai bal- és jobboldal egyetértett abban, hogy lelkiismeretlenség, hogy David Irving, a II. világháború kiváló történészét vagy bárkit bebörtönözhetnek azért, mert kifejti a nézeteit.

Irving esetében meghívták Ausztriába, hogy beszéljen, és letartóztatták és 3 évre bebörtönözték olyan nézeteiért, amelyeket 17 évvel korábban az akkor létező bizonyítékok alapján fejtett ki. Ausztria és Európa nagy része kriminalizálta a holokauszttal kapcsolatos olyan nézetek kinyilvánítását, amelyek nem feleltek meg a hivatalos zsidó narratívának.


Ahogy Greenwald rámutat, 16 évvel ezelőtt a Rágalmazásellenes Ligán kívül senki sem gondolta, hogy a szólásszabadság elleni törvényhozás megengedhető.

Ma, kevesebb mint két évtizeddel később, Greenwald arról számol be, hogy az amerikai baloldal és a Demokrata Párt a szólásszabadságot a fasizmussal és a szélsőjobboldali szélsőségesekkel társítja. A demokraták háromnegyede ma úgy véli, hogy el kell fojtani a rájuk, a feketékre és a zsidókra "sértő" beszédet, amely nem egyezik a hivatalos narratívákkal. És a republikánusok körülbelül egyharmada is így gondolja.

Más szóval, az amerikai alkotmány első kiegészítését az amerikai lakosság többsége már nem tartja tiszteletben. Az amerikaiak helyeslik az olyan nézetek kifejezésének megakadályozását, amelyekkel nem értenek egyet, és az ilyen nézeteket "sértőnek" tartják.

Ezt a zsidóktól tanulták, akik Izrael vagy a zsidó viselkedés bármilyen kritikáját "sértőnek" tartják.

Készen állsz a szájkosárra, a szájkosárra, amit a szádba fognak dugni, és a lekapcsolt billentyűzetedre? Kész vagy sem, ez már megtörtént.


Greenwald és Taibbi olyan hírszolgáltatásokat hoznak létre, amelyek a hivatalos narratívák helyett az igazságot szolgálják. Támogassátok őket. Ők és ez a weboldal és néhány másik, mint például a lewrockwell.com, a ti forrásaitok az olyan információkhoz, amelyek nem a Nagy Testvér hivatalos narratívája.

Csak rövid időre volt szükség a szabadság elpusztításához.

Hogyan állítjuk helyre, ha a lakosság elfogadja, hogy a demokraták számára rendben van, hogy ellopják a választásokat, és ha bizonyítékot szolgáltatsz a lopott választásokról, akkor "veszélyt jelentesz a demokráciára", "választástagadó", "fehér fajgyűlölő" stb. vagy.

Az amerikai lakosság nem érti, hogy mit tesznek vele, és a felelős demokraták gondoskodnak arról, hogy ne jöjjön rá.

 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


334 megtekintés

Comentarios


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page