top of page

A DOLOG, AMIRŐL NEM SZABAD BESZÉLNI: TERMÉSZETES IMMUNITÁS

Bukovinszki Gergely, Szkeptikus Kerekasztal


A Harvard Medical School professzora és a Great Barrington csoport tagja, dr. Martin Kulldorff Twitter oldalán egy azóta sokak által felkapott, eddigi legnagyobb ilyen jellegű izraeli tanulmányra hivatkozott, amikor augusztus 25-én azt írta, hogy “IZRAELBEN A BEOLTOTT EGYÉNEKNÉL 27-SZER NAGYOBB VOLT A TÜNETEKET OKOZÓ COVID-FERTŐZÉS KOCKÁZATA A KORÁBBI COVID-BETEGSÉGBŐL SZÁRMAZÓ TERMÉSZETES IMMUNITÁSSAL RENDELKEZŐKHÖZ KÉPEST.” Erre a tanulmányra hivatkozik a felvételen hallható amerikai szenátor Rand Paul, aki a csütörtöki Szenátus Egészségügyi Bizottsága ülésén helyreigazította Xavier Becerrat, az USA egészségügyi miniszterét (aki mellesleg szintén a „Fauci-maffia” propaganda ügynöke).

Saját korábbi döntéseiket, kijelentéseiket, saját tudományos kutatásaikat és tudósaikat cáfolják, írják felül újra és újra mind a CDC és az FDA, de a világ más részein is hasonló a helyzet. Amit sokan csak sejtettünk, gondoltunk 2020 tavaszán, amitől néhányan tartottunk, az mára teljesen egyértelmű; A vakcinákat mindenkinek meg kell kapnia és ennek szükségességét az orvostudomány képtelen igazolni, hiszen azok nem gyógyászati célzattal kerülnek beiktatásra. Hogy miért van erre szükség, azt számos érv, bizonyíték kíséretében részleteztem a transzhumanizmus sorozatomban.


A teljeskörű megfigyelés „oltási igazolása”


Véleményem szerint a program röviden politikai és gazdasági eredetű, de lényegében a populáció teljeskörű irányítását, ezáltal a totális hatalom megszerzését célozza. Ehhez eszköz a különböző katasztrófák hírének keltése a nemzetközi médiában, amire a lakosság egyöntetűleg félelemmel, sokkos tudatállapottal reagál, lebénul és önként rendeli alá magát egy önjelölt „megmentő” akaratának, a diktátornak. Legyen az terrorfenyegetettség, vírus hisztéria, éghajlati válság, élelmiszer-, üzemanyag-, vagy bármilyen egyéb ellátási (pl. energiáé), szolgáltatási hiány, kibertámadás, vagy akár földönkívüliek érkezése – bár ez utóbbi tényleg elkeseredett próbálkozás lenne és talán ehhez még várni kell 1-2 videójátékokon nevelkedett generációt.

 

362 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page