top of page

A FEMA elrendelte a lahainai halál és pusztítás eltussolását (Mike Adams jegyzete és filmje)Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeEgy kiszivárgott levél került elő a FEMA-tól, amelyben utasítja a címzetteket, hogy töröljenek minden olyan fényképet és videót, amely a Lahainában (Maui, Hawaii) történt halálesetet és pusztítást dokumentálja.


Hatalmas eltussolás folyik, hogy megpróbálják lekicsinyelni a vagyonpusztítást és az emberi szenvedést, amelyet egy cinkos kormány okozott, amely összejátszott, hogy élve elégessen családokat és ellopja a földjeiket.


Ha a FEMA képes eltemetni az igazságot Lahaináról, akkor mi másról hazudhat még? (Karantén táborok?)


A teljes riportot a mai Brighteon Broadcast News-ban olvashatják, amely egy Ann Vandersteel-lel készült kemény interjút is tartalmaz:


 

Kapcsolódó film:Drábik János:

A Wikileaks kiszivárogtatta, hogy 2006. október 23-án 120 izraeli fegyveres részt vett az „ünnepség levezénylésében”. Feltehetően ezek voltak azok a rendőrruhába öltözött fegyveresek, akiknek nem volt azonosító számuk. Ez ne kitaláció, a Wikileaks a dokumentumokat közzétette. Azt is tudjuk, hogy ekkor Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök. Ez a Gyurcsány Ferenc, igenis, megfelelő intézményekkel megállapodott egy emberégető szuperkrematóriumnak a megépítésében. Ez a humanizmustól csöpögő Gyurcsány megállapodott, hogy fölépít egy olyan intézményt, ahol tömegesen lehet úgy megsemmisíteni embereket, hogy azokból elektromos áram lesz meg füst. És semmi nyoma nem marad. (...) Ne csak a szemétégetőről beszéljünk, hanem a mellé épült és teljesen zárt, átláthatatlan – földből épül töltéssel és olyan FEMA-kerítéssel, ahol szintén befelé hajlanak a drót felsőrészek – filmstúdiókat. Tudni kell, hogy a filmstúdiók alatt is vannak hatalmas termek, és föld alatt a szemétégető és a filmstúdió egy struktúra. Amikor ez kiszivárgott, a szerkesztőségünk egyik tagja gondosan összeszedte a minderről legálisan elérthető információkat. És ezekből az információkból egyértelműen kiderül, hogy itt egy nagy teljesítményű krematórium létesült. (...) Ez erre vonatkozó és bizonyítható dokumentumokat mi a Leleplezőben közzétettük.

Jakab István:

...aki ezt az egészet tervezte, az nekem elárulta, hogy Gyurcsány megbízásából az építkezés 2006-ben megkezdődött...

Drábik János:

Gyurcsány a pénzhatalmi világelitnek egy hazai szervilis, talpnyaló kiszolgálója, akiből csöpög a hazug humanizmus, ami az elejétől a végéig hazugság (...)

Jakab István:

...szóltak Amerikából, hogy Gyurcsányt nem lehet lecsukni...

Drábik János:

...futballpályák kettős funkciójúak. Kifelé sportstadion, valójában pedig pillanatok alatt FEMA táborrá átalakítható létesítmények. Ezek egyikét sem a jelenlegi kormány kezdeményezte, hanem valójában küszködik velük. Mert a legszívesebben szabadulna ezektől a gyalázatos intézményektől.

Jakab István:

Akkor Felcsútot [a felcsúti stadiont] nem Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezte?

Drábik János:

Nem bizony! Hanem ezek azért telepítették oda Felcsútra, mert ez is üzenet volt a nemzeti kormány vezetőjének.
1 096 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page