top of page

A gyógyszergyár vezetője bizalmasan elismerte a vakcina veszélyeit Rand Paulnak
Eredeti cikk:

Pharma Exec Privately Admits Dangers of Vaccine to Rand Paul – What You Can Do to Keep Your Family Safe, BY THE WELLNESS COMPANY
Mit tehet a családja biztonsága érdekében?


Egy szenátusi meghallgatáson Rand Paul szenátor megdöbbentő módon fedte fel, hogy a Moderna egyik vezetője bizalmasan elismerte neki, hogy a COVID-19 vakcinájuk a szívizomgyulladás növekedéséhez vezetett.


A Moderna vezérigazgatója, Stéphane Bancel a szenátus Egészségügyi, Oktatási, Munkaügyi és Nyugdíjbizottsága által tartott meghallgatáson tett tanúvallomást, és Paul szenátor kérdezte.


Paul szenátor különösen a szívizomgyulladásról, azaz a szívizom gyulladásáról kérdezett, miután az egyének megkapták a COVID-19 vakcinát. A Moderna vezérigazgatója elmondta Paulnak, hogy a Moderna vakcinát kapók körében a szívizomgyulladás aránya kisebb, mint azoknál, akik a COVID-19 vakcinát kapják.


Válaszul Paul a következőket mondta a Bancelnek:


"Éppen a múlt héten beszéltem az önök elnökével is, aki négyszemközt készségesen elismerte, hogy igen, fennáll a szívizomgyulladás fokozott kockázata. Az a tény, hogy ezt nyilvánosan nem mondhatja ki, eléggé zavaró".


Ez a tragikus tény, amelyre Dr. Peter McCullough és kollégái a Wellness Company-nál már az első naptól kezdve figyelmeztettek minket, újabb emlékeztető arra, hogy miért olyan fontos, hogy mindent megtegyünk a tüskés fehérje - az oltás és a COVID utáni egészségügyi problémák fő bűnösének – elleni védelem érdekében.


A szomorú valóság az, hogy még jóval azután is, hogy a maszkkötelezettségek, a leállások és az oltási követelmények már csak egy távoli emlék, a COVID-19 és a COVID-19 vakcinák öröksége továbbra is kísérteni fog minket a tüskefehérje formájában.


Dr. McCullough az egyik legszókimondóbb és legbátrabb vezető volt a világjárvány idején, és ma is folytatja munkáját az amerikaiak egészségének és biztonságának megőrzése érdekében a tüskefehérje új, a járvány utáni korszakában.


(...)

 541 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg