top of page

A háborúról és a háborúkról – Demokrata zöld út az LMBTQ-nak (James Howard Kunstler jegyzete)

Eredeti cikk:

On War and Wars, By James Howard Kunstler, April 29, 2023

Schiller Mária küldeménye
"Amikor azt látjuk, hogy azt a néhány igazmondót, akik a szervezeteik sztárjai, kirúgják - Tucker Carlsont a Fox News-tól, Matt Taibbit a Rolling Stone-tól, Glenn Greenwaldot a The Intercept-től, James O'Keefe-t a Project Veritas-tól... szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy szervezett összeesküvés van az igazság elnyomására." – Paul Craig Roberts


Az a furcsa, amit a hírmédia nem mond el a harmadik világháborúról, hogy Amerika fő ellensége ebben a harcban... maga az amerikai kormány! Amerika úgy néz ki, mint az az őrült az utcán, aki fejbe veri magát. Mi mással magyaráznád a nemzeti önpusztítás eme epikus aktusát?

A "Joe Biden" rezsim "kiáll a demokráciánkért" azzal, hogy megpróbál elhallgattatni minden és minden nyilvános beszédet arról, hogy mit tesz a világban és hogyan bánik saját polgáraival. Eközben az amerikai élet egész állványzata összeomlik, és állítólag észre sem vesszük, hogy ez történik.

A vicces az, hogy a Demokrata Párt azt hiszi, hogy ez egy választási stratégia. A vicces rész legviccesebb része az, hogy egyáltalán vesződünk azzal, hogy választásokat tartsunk.

Értsék meg, "Joe Biden" csak úgy tesz, mintha újra indulna az elnökválasztáson, ugyanúgy, ahogy az elmúlt két évben is csak úgy tett, mintha elnök lenne.

Elhisszük például, hogy az öreg zombi lelkes maoista lett? Vagy hogy egyáltalán bármilyen ismert, strukturált politikai filozófiát követ, azon kívül, hogy beváltja a csekkeket, amelyeket a minden nemzetből érkező szívességkeresők küldenek neki? "Joe Biden" azért tesz úgy, mintha indulna – bármennyire is abszurdnak tűnik –, mert a mozgatói tudják, hogy

csak a politikai erő titáni színlelésével lehet megakadályozni, hogy családja félelmetes bűnözése lelepleződjön, és mindenki bukjon, aki ehhez a szekérhez csatlakozik.

Ennyit a vicces dolgokról. A dolgok kezdenek eljutni arra a pontra, amikor már nem nevetünk. Már csak az a kérdés, hogyan gördül ki a színre a szerencsétlenség. Annyi rész van még benne, és ezek mind a legkatasztrofálisabb módon kicsúsznak a kezünkből. Az Ukrajna projekt egy nagy része.

Hatalmas ostobaság volt ott háborút provokálni, és az általunk támogatott fél, a náci Zelenszkij-rezsim máris vesztett.

Csak azért nem tudtok róla, mert az amerikai hírbiznisz egy vicc az amerikai közönséggel szemben. Semmit sem tudósít őszintén.

Ukrajna az utolsó a szerencsétlen katonai kalandok sorában, amelyek kimerítették Amerika hitelességét a világban, különösen ami katonai fölényünket illeti. (Gondoljunk csak az orosz Kinzhal hiperszonikus rakétára.)
Ennek a kudarcnak sok váratlan következménye lesz. Az egyik a NATO összeomlása lesz, amely eddig csak az amerikai katonai hatalom álcája volt.

Németország egy zsákból sem tudná kiverni magát azzal, amije van, pedig állítólag Európa vezető gazdasági hatalma. A szomorú igazság az, hogy az olcsó orosz Natgáz nélkül, amivel eddig működött, nem lesz többé semmiféle hatalom, és

még ebben az évben Németország pánikszerűen megpróbálja majd helyreállítani az Oroszországgal való, borzalmasan megromlott kereskedelmi kapcsolatait, hogy hozzájusson a Natgázhoz.

Mivel a NATO alapvető küldetése, hogy mindenben szembeszálljon Oroszországgal, ez lesz a NATO vége. Európa visszatér ahhoz, ami mindig is volt: a civakodó nemzeti érdekek régiója. Reméljük, hogy Európa nem válik újra azzá a mészárszékké, ami a múlt században volt.


Az ukrajnai projekt kudarca könnyen összeomlást idézhet elő az európai bankrendszerben, ami azonnal átterjedne az amerikai bankrendszerre, mivel a kötelezettségek felbomlanak és a kifizetések leállnak. Mindennek a nettó hatása egy csomó tőke eltűnése lesz, beleértve a bankszámlákon lévő pénzt, a részvényekbe és kötvényekbe fektetett pénzt, a nyugdíjprogramokban elhelyezett pénzt és a biztosítótársaságok által ellenőrzött pénzt. Mint már korábban említettem – érdemes megismételni –, kétféleképpen mehetsz csődbe: vagy nincs pénzed, vagy értéktelen pénzed van. Az utóbbi utat követtük folyamatosan a "Joe Biden" éveiben, de közel vagyunk ahhoz, hogy egyszerűen egyáltalán ne legyen pénzünk. A pénztelenség felkelti az amerikaiak figyelmét. És az első hely, ahol keresni fogják, az a hatalmon lévő párt.


A többszörös botrányok végre utolérték "Joe Biden"-t, és elkerülik a mélyállam jogi osztálya által felállított félelmetes elnyomó apparátust. Maga Merrick Garland igazságügyi miniszter most közvetlenül belekeveredett az igazságszolgáltatás akadályozásába egy IRS feljelentő által. A vád szerint Garland úr beleavatkozott a Hunter Biden elleni ügybe a delaware-i amerikai ügyészségen, és erről hazudott a Kongresszusnak. Ehhez jön egy új, kemény dokumentumokkal alátámasztott állítás (Mike Morell volt megbízott CIA-igazgató vallomása), miszerint Antony Blinken külügyminiszter és Jake Sullivan nemzetbiztonsági tanácsadó "Biden" kampánytisztviselőként 2020-ban ötvenegy hírszerző tiszt, köztük öt nyugalmazott CIA-igazgató, megszervezte, hogy aláírjanak egy hamis levelet, amelyben a Hunter laptopot orosz dezinformációs projektként ítélték el, tudva, hogy az nem igaz. Ez felér egy választási beavatkozással.


Mindez meglehetősen friss hír. Hónapok óta ismert, hogy James Comer képviselő (R-KY), a képviselőház Felügyeleti Bizottságának elnöke birtokában vannak azok a banki feljegyzések, amelyek több mint száz esetben mutatják, hogy több millió dollárt folyósítottak külföldről a Biden család különböző számláira. Nem néz ki jól. Vád alá helyezhetőnek tűnik.
Mindennek tetejébe megfigyelők arról számolnak be, hogy az elkövetkező hetekben naponta több mint tízezer illegális bevándorló fog átkelni Mexikóból az Egyesült Államokba.

Alejandro Mayorkas belbiztonsági minisztériuma és Blinken úr külügyminisztériuma megállapodott az ENSZ-en keresztül működő nemzetközi nem kormányzati szervezetekkel, hogy

ezeket a bevándorlókat szisztematikusan átvezessék a határon, előre elkészített hamis menedékjogi dokumentumokkal ellátva őket.
Ezen a héten Cory Booker (D-NJ) és Pramila Jayapal (D-WA) szenátorok olyan törvényjavaslatot terjesztettek elő, amely korlátlan bevándorlást tesz lehetővé minden olyan személy számára, aki azt állítja, hogy LBGTQ [LMBTQ].

A törvényjavaslat társszponzorai között van Elizabeth Warren és Bernie Sanders. Hogyan lehet mindez újraválasztási stratégia? Nem az. Ha ezeket az ügyeket nem bírálják el, akkor

ez egy polgárháborús stratégia lesz.

James Howard Kunstler A hosszú vészhelyzet, a Túl sok varázslat, A sehol földrajza, a Kézzel készített világ című regények és több mint egy tucat más könyv szerzője. A New York állambeli Washington megyében él.


168 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page