top of page

A hallgatás hangja – Egy mRNS humán emberkísérlet résztvevője és Jessica Sutta tapasztalatai

Eredeti cím:

Egy 2013-ban lefolytatott mRNS humán emberkísérlet résztvevője és Jessica Sutta tapasztalatai„Sajnos nem csak te értetted félre azt, amit mondtam. 2013 elején egy mRNS-alapú immunmoduláns gyógyszer kísérletben vettem részt. Igen, egy mRNS-alapú gyógyszerkutatásban. A kísérlet célja az volt, hogy megváltoztassák a T-sejtek antitesttermelését. A dolog kiválóan működött a lupusz, a fekélyes vastagbélgyulladás, a Crohn-betegség és a szklerózis multiplex esetében is.

Most jön a poén. A kísérletben több mint 200.000 ember vett részt. És mindenkinek, engem is beleértve, megállt a szíve. A résztvevők közül mostanra kevesebb, mint öt maradt életben. De mindenkinek, nekünk is, legalább egyszer megállt a szíve. Az orvosom mondja azt, hogy öten sem élünk már a résztvevők közül.

A kísérlet körülbelül egy évig tartott, és több injekciót kaptunk. A szövődményeknek pedig két évbe telt, míg megjelentek. Olyasmik, mint rák, szívroham, agyvérzés, szívizomgyulladás. Szóval nem, nem államilag támogatott öngyilkosságot követtem el.

A gyógyszerkísérletek harmadik fázisa a humán kísérletek, ahol azt vizsgálják, hogy az adott készítmény mennyire hatásos. Ha ennek nem az az eredménye, amit a gyógyszergyártó cég szeretne, hogy kijöjjön a vizsgálatban, és a gyógyszer nem megy át az FDA tesztelésén, mert a résztvevők több mint 2%-át megölte, akkor a gyógyszercég általában megkeresi a résztvevőket, és mindenkinek fizet, aki mellékhatásokat tapasztalt. Kifizeti őket azzal, hogy állja az orvosi kezeléseik számláját, és ráveszi őket arra, hogy cserébe aláírjanak egy titoktartási szerződést.

Szóval, nem, nem fogod megtalálni sehol, mert megsemmisítik, eltemetik ezeket az adatokat, mert nem akarják, hogy tudd, hogy a gyógyszeripari cégek több embert ölnek meg Amerikában, mint a háborúk. Ennek nyugodtan utánanézhetsz, hogy 1920 óta az orvosok több mint 200 millió amerikait öltek meg, sokkal többet, mint a háborúk.

És mivel lehazugoztál, megmutatom, volt nyitott szívműtétem, kioperálták a vastagbelemet és eddig három agyvérzésem volt.”


Jessica Sutta:

Elkezdtem remegni, aztán a következő éjszaka a fejem és a lábam is elkezdett rángatózni.

Jessica Sutta, a Pussycat Dollsnak volt korábban a tagja, énekel és táncol. Két többszörös platinalemezt és több top 10-es kislemezt adott már ki.

Aztán jött a neuropátia, és átterjedt az egész testemre, és emlékszem, hogy bámultam a plafont, és arra gondoltam, hogy na, megérkezett, és ma meghalok.

Jessica először beszél a második Moderna utáni oltássérüléséről, és arról, hogy miért döntött úgy, hogy elkezd beszélni.

Egy halál, egy halál is elég, elég egyetlen gyermek a futballpályán. Most olvastam, hogy az FDA visszavont egy szemcseppet, mert egy ember meghalt miatta.

Ezekkel a készítményekkel miért nincs így?

(...)

1 201 megtekintés

1 comentario


Arra lennék kíváncsi, hogy miétt vett részt egy gyógyszerkísérletben, egy énekes táncos??

Me gusta
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page