top of page

A jobboldali görénykedés is rámehet lelkünkre, gyomrunkra. Tisztelt Olvasó!

A jobboldali sajtóban szép karriert futott be az alábbi kép. Okkal vált ki egyfelől elkeseredett dühöt, másfelől fölényes gúnyolódást, hogy Joe Biden stábja mikre nem vetemedik már. Például csak azért, hogy sajnáltassák ezt az elvénült bábfigurát, kificamíttatták a bokáját, s szépen telekürtölték vele a világot. Csakhogy nagy igyekezetükben, ugyebár, mintha már arra sem ügyeltek volna, hogy mindig ugyanarra a lábára kerüljön a járógipsz.Nem csoda, hogy a kép nyomán efféle címek s jótanácsok lepték el a hazai jobboldali sajtót:

Igazán eldönthetné Joe Biden, hogy melyik bokája tört el. Nem ártana a marketing stábnak, ha összekapná magát. Legközelebb a fejére kell járógipszet húzni ennek a kreténnek. Abból csak egy van.

Most pedig, hogy egyszerre jól kidühöngtük és kiröhögtük magunkat, tisztelt Olvasó, nézze meg a következő felvételt. Azért ástam elő a világhálóról, mert szöget ütött a fejembe, amit fiam vetett fel: lehet, hogy egyszerűen megfordították (azaz vízszintesen tükrözték) a képet. Hát nem, még ennél is mocskosabb dolog történt: azt a járógipszet valaki ráapplikálta Joe Biden másik lábára (s no még, a hitelesség kedvéért, egy szájmaszkot az arcára), s a hamis képet szépen ráeresztette a világhálóra.Nem tudom, ki tette s miért, tisztelt Olvasó! Csak azt tudom, hogy nemcsak a balliberális, hanem az innenső oldali görénységek, hamiskodások is megfekszik lelkünket, gyomrunkat, aláássák közös boldogulásunk amúgy is csekély esélyét. Kár érte.

1 462 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page