top of page

A katasztrofális Covid „vakcina” káros egészségügyi hatásai még sokáig velünk lesznekSchiller Mária küldeménye


A Pfizer és a Moderna egyaránt sürgősségi felhasználási engedélyt kér a gyermekek számára készült Covid-erősítőkre.

El tudják hinni, hogy a Covid "vakcina" egészségügyi és életveszélyeiről és a vírus elleni hatástalanságáról napvilágot látott összes kedvezőtlen információ után még mindig vannak olyan tudatlan, tájékozatlan és egyenesen ostoba szülők, akik támogatják a gyermekek egészségének további tönkretételét? Hogyan létezhet továbbra is egy olyan ország, amelynek a lakossága ennyire ostoba?

Azok az emberek, akik a Covid miatt haltak meg, azért haltak meg, mert Fauci Covid protokolljai, amelyeket a Big Pharma marketingeszközeként alakítottak ki, megakadályozták, hogy a nem magánpraxisban dolgozó, hanem az egészségügyi szervezetek alkalmazottjaként dolgozó orvosok hatékony eszközökkel, például HCQ-val és Ivermectinnel kezeljék a vírust. Faucinak tagadnia kellett, hogy létezne bármilyen Covid-kezelés, különben nem adhattak volna sürgősségi felhasználási engedélyt a veszélyes vakcinára. A magánpraxisban dolgozó orvosokat, akik HCQ-val és Ivermectinnel életeket mentettek, és akiket nem lehetett kirúgni, azzal büntetik, hogy megpróbálják elvenni az orvosi engedélyüket. A hiteltelenített PCR-tesztet használták a Covid-esetek számának nagymértékű eltúlzására. A lélegeztetőgépek tízezreket öltek meg, és magának az oltóanyagnak a halálozását is Covid-halálozásnak számították.

Az, hogy az orvosi protokollok ilyen láthatóan és teljesen korruptak, valamint az értelmetlen zárlatok, amelyek megzavarták az ellátást és inflációt okoztak, egy állítólagos szuperhatalom orvosi gyakorlatát jelentették és jelentik,

bizonyítja, hogy az amerikai orvostudomány a Big Pharma és a HMO-k profitjáért létezik, nem pedig a lakosság egészségéért és jólétéért. Az, hogy az amerikai emberek ezt elfogadják, ijesztő. Mit nem fogadnak el?

Izraeli jelentés: "A Pfizer mRNS kísérleti vakcinája 'körülbelül 40-szer több (idős) embert ölt meg, mint amennyit maga a betegség megölt volna' a közelmúltban egy öthetes oltási időszak alatt".

Beszennyeződött az amerikai vérellátás? A COVID-19 vakcinák vérrendellenességeket okoznak?

A Covid vakcina beszennyezte a vérellátást.

A Big Pharma, Fauci, a CDC FDA, a HMO-k és a kurvamédia által elkövetett bűntény óriási mértéke példátlan.


 

(Fordítás: a www.DeepL.com/Translator /free version/ segítségével)


632 megtekintés

コメント


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK