top of page

A kormány és irányítói minden idők legszörnyűbb terroristái (Gary D. Barnett jegyzete)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


"Az igazi terrorista az amerikai kormány, a világ ellen elszabadult állami terrorizmus." ~ Bernardine Dohrn


Az elmúlt több mint két évtizedben a terrorista és a terrorizmus szavak elárasztották a "hírciklusokat", különösen a "9/11"-ként emlegetett belső hamis zászlós "támadás" után kezdődött bőségesen. A terrorizmusra való legtöbb utalás azonban csak arra vonatkozott, amiről a kormány és a média azt állította, hogy az állam külföldi ellenségei, főként az állam által azonosított terrorista csoportok és egyének, és a legtöbb esetben ugyanez az állam szándékosan hozta létre őket, hogy aljas célokra használja fel őket. Ami hiányzott ebből a napirendi pontok által vezérelt hamis tudósításból, az a köztünk lévő valódi terroristák leleplezése volt, akik azok, akik uralkodnak, és cinkos bábjaik a kormányban, valamint az összes kormányzati végrehajtó ügynökség. Az igazi terroristák, a legbrutálisabbak és a leggyilkosabbak; azok, akik terrort követnek el, és akik másokat rémtettek elkövetésére késztetnek és engednek, a kormány és azok, akik a kormányt irányítják. Ami a nemzetállami terrorizmust illeti, az USA messze a legrosszabb a Földön élő nemzetek közül, és a terrorizmus vezetője világszerte.


Az állami terrorizmus kifejezés pontos leírás, de a külső és külföldi "ellenségek" által elkövetett állami terrorizmus helyett ma már szinte kizárólag a saját kormány által az emberek ellen elkövetett terrorizmus formájában jelenik meg, és ezt a tényt semmi sem bizonyítja jobban, mint a mostani hamis "covid" terrorista csalás, amelyet az egész lakosságnak, valamint a Föld minden más országának a nyakába zúdítottak. A terrorizmus és a terrorizmus háborúja végül lelepleződött, hogy csupán a hatalom és az irányítás eszköze, amelynek célja a lakosság leigázása és a lakosság feletti uralom megszerzése. Természetesen ez a förtelmes összeesküvés a félelmen alapul, és amíg a kollektív csordát félelemmel lehet rávenni a távolról vagy belülről érkező szörnyetegektől, addig korlátozni, visszafogni, elnémítani és tömeges engedelmességre és önkéntes rabszolgasorba taszítani lehet őket. Az állam által használt fegyverek sokfélék, a háborús fenyegetéstől kezdve a manipulált időjáráson és a hamis időjárásjelentéseken, a hamis "klímaváltozáson", a szándékosan okozott tüzeken, a gyártott "járványokon", a gazdasági pusztításon, a hiperinfláción, az élelmiszer és a megfelelő orvosi ellátás hiányán és így tovább. Ez az igazi terror, és a legnagyobb veszély mindannyiunk számára.


Nemcsak helyénvaló, hanem elengedhetetlenül szükséges megérteni, hogy minden egyes fenyegetést és káros eseményt, amelyet a kormány és az állam által támogatott média felvázol, mindenekelőtt célzott manipulációnak és ezért hazugságnak kell tekinteni. Ezek a fenyegetések és förtelmes események szándékosan felépített és előre megfontolt kísérletek arra, hogy gátlástalan eszközökkel, a gonosz állami szereplők által végrehajtott, teljes kontrollt szerezzenek az emberek felett. Ez az a világ, amelyben most élünk. Ez az őrület és a szélsőséges őrület világa, és az ártatlanok lemészárlását és meggyilkolását az állam úgy tekinti, mint ami elősegíti a vágyait, hogy aljas céljait előmozdítsa.


Most a tűz általi szélsőséges terror kellős közepén vagyunk, és ez világszerte folytatódik, az emberiség elleni támadás áldozataival való semmiféle törődés nélkül. A Maui tűzvészek, különösen Lahainában, úgy tűnik, teljesen megrendezettek és szándékosak voltak. Az ottani embereket a rendőrség szándékosan megakadályozta a távozásban, és körbe-körbe küldte őket az ártatlanok szándékos és szándékos meggyilkolása közepette. Ezek a tüzek célzottan voltak, mivel bizonyos állami épületeket, nagy komplexumokat és több millió dolláros házakat megkíméltek, miközben közvetlenül a tűzvonalban voltak, amely varázslatos módon átugrott ezeken az államilag védett területeken. A jelenlévő anomáliák sokrétűek, és természetesen "megmagyarázhatatlannak" mondhatók, de a véletlenek nem történnek nagy számban, egyszerre, olyan módon, ami csak előnyös az állam förtelmes szándékai számára. Hawaii gonosz kormányzója, Josh Green azonnal bejelentette, hogy minél több földterületet szándékozik állami kézbe venni, miközben az otthontalan és halott családtagokat nem találó embereket magára hagyják. Ennek nyilvánvaló jellege annyira világos és egyértelmű, mivel az állam már régen eldöntötte, hogy ezt a földet saját használatra lopja el, így valószínűleg ezrek meggyilkolása volt az ára, minden tisztelet nélkül a kormányban lévő söpredék és rendőri partnerei részéről, akik ezt lehetővé tették. Ez egy Lahaina elleni irányított háború volt.


A világ minden táján rendkívül gyanús tüzeket gyújtanak, és a bejelentett tüzek többsége nagyon kétes természetű. Kaliforniában és Kanadában is voltak ilyenek, és sok közülük szándékosnak tűnik, és rendkívül magas hőmérsékleten, nagy széllel égnek. Ez a sok éven át tartó fémek, vegyi anyagok és mérgek permetezésének hatásait jelzi, amelyet a geomérnökség formájában, vegyi nyomvonalakon keresztül hajtanak végre. Ugyanez történik még mindig Kanadában és az USA számos pontján. Maui csak a legutóbbi volt, és természetesen a legpusztítóbb az emberi életek szempontjából. Görögország már egy ideje ég, és minden jel arra mutat, hogy ezek a tüzek is szándékosak voltak. Törökországot is elborítják a lángok. A kínai városokban keletkezett több tűzvész is erősen megkérdőjelezhető. Jelenleg ez az állam kedvenc terrorizálási módszere, és tökéletesen illeszkedik az "éghajlatváltozás" teljes átveréséhez, amely jelenleg a globális hatalomátvétel minden tervének a mozgatórugója.


A gyújtogatás a legtöbb ilyen tűzeset egyik tényezője, de kik a gyújtogatók, és miért történik ez világszerte egyszerre? Számos jel vezet arra a következtetésre, hogy ezeket a tüzeket többféleképpen és szándékosan gyújtották meg, többek között irányított energiával. A Légierő egyik irányított energiával foglalkozó igazgatósága valójában Mauin van, de ez senkit sem lephet meg. Sok ilyen tüzet még az állam szerint is magánszemélyek szándékosan gyújtottak, de miért gyújtana ennyi ember gyilkos tüzeket, ha nem erre kaptak megbízást? Mi az állam szerepe ezekben a terrorcselekményekben? Nyilvánvaló, hogy a világjárványok, a tüzek, az irányított viharok, a vegyi anyagok kiömlése és a háborúk - sok más atrocitás mellett - beleillenek a globális kormányzás narratívájába, mivel mindezek a népesség tömeges ellenőrzéséhez vezetnek, és az állam minden lépésnél több ember és vagyon átvételére törekszik. Egyszerűen túl sok az úgynevezett véletlen egybeesés ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk, még azok számára is, akik folyamatosan elrejtőznek az igazság elől. Az állam határozottan nagymértékben részt vesz a terrorizmus számos területén, beleértve a belföldi terrorizmust is, és ezeket a gyilkos politikákat gyilkos előnyére használja fel.


A szomorú igazság az, hogy ez még csak a kezdet, és még több terrorcselekmény fenyeget a jövőnkben. Az uralkodó osztály és a kormány addig folytatja megfélemlítési és gyilkossági törekvéseit, amíg a tömegek ezt eltűrik, és a szerencsétlen lakosság részéről nem mutatkozik a valódi ellenkezés nyilvánvaló jele. Igen, van beszéd és némi ellenállás a szélsőséges peremeken, de valódi többségi ellenállás eddig még nem mutatkozott.


Mindenféle kormányok ma már nem mások, mint terroristák bandái. Minden kormány szervezett bűnözés, és az erőre és a propagandára támaszkodik az emberi csorda leigázása érdekében. A csúcson lévő bűnözők nem törődnek egyikőtökkel sem, és az átlagembert mindig feláldozhatónak fogják találni, különösen azokat, akik az állam totalitárius uralom elérésére irányuló törekvéseinek útjában állnak.


Véleményem szerint a szabadságot és az emberiséget jelenleg a "klímaváltozásnak" nevezett csalások és a pénzrendszer tervezett digitális átvétele jelentik a legveszélyesebb fenyegetést. A hamis "klímaváltozás" lesz a motiváló katalizátor, amelyet az emberiség bezárására és korlátozására használnak majd a legtöbb ember elképzelését meghaladóan, a központi banki digitális valutákat pedig arra fogják használni, hogy beverjék a szöget minden másként gondolkodó koporsójába. Amint ezek a napirendi pontok megszilárdulnak, a szabadság minden reménye szertefoszlik. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, mivel a hátralévő időnk, hogy megváltoztassuk ezt a halálos irányt, amin haladunk, gyorsan eltűnik. Ne várjunk, amíg túl késő nem lesz!


"A terrorizmus tárgya a terrorizmus. Az elnyomás tárgya az elnyomás. A kínzás tárgya a kínzás. A gyilkosság tárgya a gyilkosság. A hatalom tárgya a hatalom. Most már kezdesz megérteni engem?" ~ George Orwell, 1984


Gary D. Barnett nyugdíjas befektetési szakember, aki két évtizede ír szabadsággal és szabadsággal kapcsolatos kérdésekről, politikáról és történelemről. Ellenez minden háborút és agressziót, valamint az államot. Nemrég fejezte be együttműködését Cynthia McKinney volt amerikai kongresszusi képviselőnővel, és közreműködött új könyvében, a "When China Sneezes" From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis" címűben. Jelenleg Montanában él feleségével és fiával. Látogasson el weboldalára.678 megtekintés

Commenti


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK