top of page

A kormány mészárlása Lahainában: Maui újraéled!

Eredeti cikk:

The Government Slaughter in Lahaina: Maui Revisited!, by Gary D. Barnett, September 11, 2023

Schiller Mária küldeménye"Aki rám teszi a kezét, hogy kormányozzon engem, az bitorló és zsarnok, és ellenségemnek nyilvánítom őt." ~ Pierre-Joseph Proudhon


Egy olyan förtelmes bűncselekmény kellős közepén vagyunk a hamisan "amerikai" államnak nevezett Hawaii államban, amely annyira aljas és gonosz, hogy mindazoknak, akikben az igazság, az együttérzés vagy az empátia szellemi ismeretének akár csak távoli lehetősége is fennáll, meg kellene betegedniük.


Az állam Maui lakosai elleni támadása az én kutakodással megalapozott véleményem szerint előre megfontolt, brutális és megmagyarázhatatlanul gyilkosság volt, és egy előre eltervezett célt szolgált: Lahaina teljes megsemmisítését, a helyi lakosság nagy részének rendkívüli vagyonpusztításával és tömeges halálával. Erre az államnak azért volt szüksége, hogy ellopják a földet, és újjáépítsék a Világgazdasági Fórum és az ENSZ elfoglalt városokra vonatkozó terve alapján, amint azt az a gonosz szemétláda, Josh Green kormányzó is bizonyította, aki azonnal azt állította, hogy lopással akarja megszerezni a szándékosan elpusztított földet és tulajdont az állam számára, miközben a parázs még mindig égett, és holttesteket még nem találtak.


Ma felkerestem a tíz legfontosabb főáramú híroldalt, az összes hírt átkutattam, és egyetlen történetet sem találtam a lahainai tüzekről, kivéve azt, amelyikben Biden aludt, miközben a maui áldozatokkal találkozott; mindezt azután, hogy 700 dollárt ajánlott fel családonként az áldozatoknak, holott mindent elvesztettek, beleértve sok családtagjukat is.

Más szóval, ezt a történetet szándékosan eltüntették a nyilvánosság elől.

Nem különbözik ez attól, ami azután történt, hogy a szándékos vegyi tűz pusztított az ohiói Kelet-Palesztinában, és halálos szennyeződéseket hagyott maga után abban a városban és sok más településen.

Lahaina városa köré egy magas fekete kerítést építettek, természetesen az adófizetők költségén, és repülési tilalmat rendeltek el, hogy elrejtsék a borzalmas gyilkosság helyszínét minden szem és minden vizsgálat elől.

Ami őrülten aggasztó a Mauin történt szörnyű bűntényről szóló jelentésekben, amelyeket minden főáramú csatorna, sőt még számos alternatív oldal is közöl, az az, hogy

a legtöbbjük továbbra is "futótűznek" nevezi ezt az esetet, miközben ilyen ostobaságra nincs bizonyíték.

Az anomáliák és az erre az úgynevezett "természeti" eseményre adott reakciók a felismerhetetlenségig megdöbbentőek, és bűzlenek a legmagasabb szintű korrupció bűzétől.


Ez egy korszakos méretű földrablás volt, de valójában még ennél is sokkal rosszabb, mivel az állami gengszterek nagyszámú halálos áldozatot követeltek:

Lahaina lakosait a halálos tűz gyűrűjébe zárták, amelyet valószínűleg irányított energia és mikrohullámú támadások okoztak; olyan tüzeket hoztak létre, amelyeket stratégiailag céloztak, és amelyek hőfoka egyes esetekben kétszerese volt bármely vad tűzénél.

Ez világosan látszott az alumínium és az acél megolvadása, valamint az autók szélvédőinek megolvadása miatt, amihez 2500 fokos vagy annál magasabb hőre van szükség.

Olyan autók is megolvadtak, amelyeken még a tűznek semmi nyoma sem volt, és a helyszín kísértetiesen hasonlított, szinte pontosan hasonlított arra, ami 2001. szeptember 11-én New Yorkban történt.
Ez nem véletlen, hanem nyilvánvaló, és egy előre megtervezett mészárlásról és tömeges pusztításról árulkodik.

A Mauin pusztító tüzek, amelyekről azt állították, hogy "természetes módon" keletkeztek, ami arcátlan hazugság, majdnem azonosak voltak a kaliforniai Paradise-ban pusztító tüzekkel; a tüzek célzottan, fehér hamuvá égették az otthonokat, anélkül, hogy fákat vagy műanyagot égettek volna, és az állami bűnözők által az úgynevezett "intelligens városok" újjáépítéséhez kívánt területeken pusztítottak.

Lahainában a nagyon gazdagok otthonai mágikus módon megmenekültek, csakúgy, mint bizonyos állami épületek, nagy szállodák és más, az állam által kedvelt területek.

De a helyi lakosok otthonait és családjait frontálisan támadták, egyáltalán nem törődve ezen ártatlan emberek életével vagy tulajdonával.


Az Állam szerint az állítólagosan elkövetett "bűn" az volt, hogy nem hajoltak meg és nem adták fel önként az otthonaikat és az életüket, ezért egy közvetlen "hamis zászlós" mészárlást és gyilkossági akciót hoztak létre, hogy az Állam földrablási programját beteljesítsék. "A pokolba az emberekkel és a tulajdonukkal" – ez volt az állami politikusok és gyilkos végrehajtóik, a rendőrség, saját csatakiáltása.

  • Egyetlen szirénát sem kapcsoltak be, pedig Mauin 80 aktív sziréna volt.

  • Minden vizet elzártak, így a tüzeket nem lehetett leküzdeni.

  • A Wi-fi-t kikapcsolták, ahogyan a legtöbb elektromos áramot is.

  • A kivezető utakat lezárták, és rendőrségi útakadályokat állítottak fel, hogy az összes lakost erőszakkal a tűzzel határolt területen belül tartsák, szándékos tömeges halált okozva.

  • Az iskolákat bezárták, így a gyerekek egyedül voltak otthon, amikor ezek a szándékos tüzek végig tomboltak Lahainán, és sokan égtek halálra, anélkül, hogy bármilyen állami szolgálat segítséget nyújtott volna. A halálesetek valódi számát még mindig titkolják, amennyire én tudom.

  • Ráadásul a tűzvész előtt és után spekulánsok próbálták megvásárolni ezeket az ingatlanokat, és amíg a holttesteket még nem fedezték fel, a kormány bejelentette, hogy szándékában áll felvásárolni ezeket a földeket.

Mindezek egyike sem véletlen, de az állam és a vele cinkos média azt akarja elhitetni Önökkel, hogy mindezek, és még sok-sok más lehetetlenség mind véletlenek. Hogyan hihetne bárki, akinek van legalább két agysejtje, azoknak a propagandisztikus hamisbeszédeknek, amelyeket a gonosz állam bemutat?


Teljesen tisztában vagyok vele, különösen figyelembe véve a tömegek kritikus gondolkodásra való képességének szinte teljes hiányát, hogy amit itt bemutatok, azt a lakosság nagyon nagy része figyelmen kívül fogja hagyni.


Az egyének hosszú távú elnémítása és a most már digitálisan manipulált lakosság olyan mértékben elfogadta a közömbösséget, hogy az már minden valóságtól elmenekült. Valójában a józan ész és a logika, úgy tűnik, hogy általában véve szinte nem is létezik. A kollektív csorda számára sokkal könnyebb elhinni az állami elbeszéléseket, mint elvégezni a szükséges munkát a tények és az igazság felkutatásához.


Sajnos az uralkodó osztály felfogja ezt a gyenge és közönyös vonást, amely úgy tűnik, hogy a köztünk sétáló halottak nagyon nagy százalékának sajátja.


Hány nyilvánvaló korrupciónak, hazugságnak és gyilkosságnak kell még bekövetkeznie az állam keze által, mielőtt a többség beletörődik a valóságba, hogy ez a világ a tömeges rabszolgaságba és elnéptelenedésbe torkollik? Vajon a nyáj valaha is vissza fog-e vágni?

Hawaii erőszakos bekebelezése, a megrendezett Pearl Harbor támadás, a világháborúk, a Northwoods hadművelet, az MK Ultra, a kubai rakétaválság, a JFK elleni merénylet, a Gladio hadművelet, az USA agresszív inváziója invázió után, a Sivatagi Vihar, 9/11, a Hazafias Törvény, a terrorizmus elleni háború, a hamis "kovász járvány", az álklímaváltozás, a szándékos vegyi anyagszennyezés és az időjárás geomérnökség; ez csak néhány a nagy hamis zászlós események és kormányzati terrorakciók közül, amelyek megtörténtek.

Most szándékosan okozott tüzek vannak Kanadában, az egész Egyesült Államokban, Hawaiin, Ausztráliában, Törökországban, Görögországban, Kínában és sok más területen, és a birkák továbbra is homokba dugják a közmondásos fejüket.


Minden, ami történik, meg van tervezve és szándékosan történik egy bizonyos napirend elérése érdekében. Ezt már felvázolták, nyíltan megvitatták, figyelmeztettek, megírták a politikai folyóiratokban a WEF-ben, a WHO-ban, az ENSZ-ben és a legtöbb helyen máshol is, hozzátenném. A nagy képet már évtizedek óta tárgyalják, és a kitűzött cél egy olyan egy-világ kormányzati rend, ahol az "elit" mindent irányít, mi többiek pedig az állam rabszolgái vagyunk.


Ez a napirendi pont olyan világos, mint a nap – miért nem látja hát az alantas kollektív csorda, hogy ennek a gonosz célnak az eléréséhez az a mód, hogy az állam lerombolja a jelenlegi rendszert egy olyan rendszer javára, amely lehetővé teszi mindenki irányítását?


Minden tervezett eseményt, legyen az tűzvész, időjárás, háború, geomérnökség, biofegyverek előállítása és használata, hamis "vírusok" és minden úgynevezett vészhelyzet csak azért van megrendezve, hogy félelmet és pánikot keltsenek a gazdasági pusztítás, a tulajdon ellopása (földrablás), a pénz- és tranzakciók digitalizálása, a tömeges megfigyelés és a teljes cenzúra révén.


Vajon a vakok látnak-e valaha, a süketek hallanak-e valaha, a némák beszélnek-e valaha, vagy e függő és lusta népesség nagy része egyszerűen csak hátradől, bezárkózva a mobiltelefonjaiba és a "közösségi média" abszurditásába, és várja az idők végét?


Senkinek sem szabad elfelejtenie vagy figyelmen kívül hagynia, ami Mauin történt és történik. A Ti környéketek lehet a következő, és milyen esélyetek lesz, tekintve a fejlett fegyverrendszereket, amelyeket a hadiipari komplexum és irányítói használnak ellenünk?


A kormány semmit sem irányít, mivel minden politikus és végrehajtóik maguk is teljesen irányítottak, és a valódi uralkodó osztály utasításai szerint cselekszenek. Jelentsétek fel őket, hagyjátok el és iktassátok ki őket, hogy a valódi uralkodóknak ne legyen fedezékük!


"Vannak bizonyos szabályaim, amelyek szerint élek. Az első szabályom: nem hiszek el semmit, amit a kormány mond nekem. Semmit. Nulla." ~ George Carlin508 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page