top of page

A koronavírus-mizéria legnagyobb botránya Magyarországon. Lépjünk fel a diszkriminációval szemben!
A koronavírus-mizéria legnagyobb botránya Magyarországon a gyógyító orvosságok elhallgatása - Patrubány Miklós, dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József és Tomasevszki László sajtótájékoztatója Patrubány Miklós a szlovákiai kórházakban hivatalosan is kapható és a koronavírus gyógyítására a fertőzés minden szakaszában - megelőzés, kezdődő, és súlyos, lélegeztetett állapotban - gyógyításra ajánlott Ivermektin magyarországi elhallgatását nevezte a koronavírus-mizéria legnagyobb botrányának. Majd bemutatta a Németországban, Ausztriában és a Szlovákiában kapható és SORS-COV-2, valamint COVID-19 ellen ajánlott Ivermektint. Tekintsék meg a rendkívül érdekes és tanulságos felvételt.


(...) Az emberek, jobb híján, semmint hogy lélegeztető gépre kerüljenek, inkább beveszik az állati Ivermektint. És attól is meggyógyulnak. (...) Ki fog elszámolni azokkal az életekkel, amelyek megmenthetők lettek volna, hogy ha nem hallgatják mindezt el? Ez a fő kérdésem. És ezt intézem a miniszterelnökhöz, az emberi erőforrások miniszteréhez, aki maga is orvos, aki tud róla, és azt ígérte már egy évvel ezelőtt, hogy behatóan fognak foglalkozni vele. Kérdezem az országos tiszti főorvostól, mi az ő dolga a magyar egészségügyben, ha erről hallgat? Kérdezem az Operatív Törzstől és az összes kórházigazgatótól és minden kórházigazgató fölött ott lévő minden katonai parancsnoktól. Választ várunk erre. Nem úgy, mint a fél évvel ezelőtt sajtótájékoztatónkra, amelyen ugyancsak megfogalmaztuk – az orvos urak megkérdezték –, hogy ki szavatolja az oltásoknak a tisztaságát és ártalmatlanságát. És amire semmilyen választ nem kaptak. Én pedig akkor is feltettem a kérdésemet a Semmelweis Egyetem rektorának, az országos tiszti főorvosnak és a miniszterelnöknek, akik annyira lenéznek mindenkit, hogy még válaszra sem méltatták sem a Magyarok Világszövetségét, sem pedig az orvosokat, akik mertek felszólalni, és mertek tisztességesen hangot adni kételyüknek. (részlet Patrubány Miklós beszédéből)


További részletek a filmből:


Patrubány Miklós:

Tehát ennél nagyobb botrány nincs.

Ha rangsorolni kell a botrányt, akkor másodiknak azt mondom: ahogyan az egész magyar sajtó és az egész magyar kormányzat és az egész magyar ellenzék elhallgatta a strasbourgi Európa Tanács 2021. január 27-én meghozott oltáshozsannázó határozatát (...). Három pontban fejezték ki óhajukat, hogy ne lehessen hátrányosan megkülönböztetni azokat, akik nem tartanak igényt az oltásra, és ezért a teljes magyar politikum elhallgatta (...) És a harmadik botrány: ez az oltáshisztéria. Teljesen egyoldalú és párját ritkító oltáshisztéria. (...)


Tamasi József:

(...) Tudjuk, hogy az oltás nem véd. Akit beoltanak, az nem lesz védett. Most már nagyon sok igazolása van annak, hogy akit beoltottak, akár egy-két héten belül covid-pozitívvá válik a hivatalos tesztek értelmében. De nem csak a teszt lesz pozitív, hanem beteg is lesz az illető. És ez azt mutatja, hogy az oltástól az nem várható el, hogy megvédje. De látni most már a válaszlevelekben, amelyeket az Operatív Törzs vagy a tiszti főorvosasszony ír, hogy nem is hangoztatják, hogy meg fogja védeni az illetőt; a média hangoztatja még mindig. Az oltás nem védi tehát azt, akit beoltanak.

A védelem nemcsak a kimutatott ellenanyag-szinttől függ. Négy hónap csak, ugye, ez a kártyajogosultság, ugye, ha valakinek [megfelelő] ellenanyagszintje van, de az ellenállóképesség nem az ellenanyagtól függ egyedül. Sokkal jelentősebb, vaskosabb része az ellenállóképességünknek a sejtes immunitás. A T-sejtes immunitás például, amelyről számtalan publikáció megjelent, hogy tulajdonképpen ez biztosítja az embereknek azt a képességét, hogy viszonylag könnyen átvészelik – az emberek 99%-a könnyen átvészeli – ezt a betegséget. Ez a fajta ellenállóképesség az, amely ezt biztosítja, és azt is bizonyították, hogy már több évvel korábban megvolt ez az ellenállóképesség, még a Covid megjelenése előtt, erre a Covidot okozó kórokozóra. Amelyet egyébként nem tudunk pontosan, hogy melyik is, hiszen ennek a pontos beazonosítása sem történt meg boncolások és megfelelő vizsgálatok híján. Azt tudjuk, hogy van egy Sars.2 koronavírus típus, és nem tudjuk pontosan, hogy azok a kórképek, amelyek valóban gyakrabban előfordulnak ebben az idei influenzaszerű járványos szezonban, tehát ezek a légszomjjal, fulladásos érzésekkel, ill. tényleges tüdőgyulladásokkal járó megbetegedéseket valójában milyen kórokozó okozza. Megjelennek arról is információk, hogy nem csupán vírus, nem egyféle vírus, hanem baktériumok is társulnak, mintegy közös flórát hoznak létre.

Mindenesetre, ahogy elmondtam, az ellenállóképesség nagyobbik része nem az ellenanyagtól függ, és ezt a sejtes immunitást – amelyre pl. hogy 81%-át adja az ellenállóképességünknek – semmilyen módon nem vizsgálják. Holott ez lenne a jelentősebb. Az ellenanyagszint egy kisebbik faktora ennek az ellenállóképességnek. Azt lehet mondani, hogy aki találkozik ezzel a kórokozóval – vagy kórokozó együttessel – az idei szezonban, annak lesz egy természetes és sokkal erőteljesebb védekező képessége. Ez több szintű: erőteljesebb, mert az, aki pl. oltásban részesül, annak nem lesz a nyálkahártya-típusú ellenállóképessége. A nyálkahártyán keresztül jut be a kórokozó, és az ott létrejövő (...) típusú ellenanyagok ezek nagyon fontos részét képezik az ellenállásunknak. Tehát ez a 2. szintje, amiről semmi szó nem esik. A sejtesimmunitás, a (...) típusú nyálkahártya-immunitás, ezekről szó sem ejtődik. (...) Hiába oltják, megbetegszik. Erre is számtalan példa és leírás létezik a szakirodalomban is: a beoltott ugyanúgy meg tud betegedni. Megkapja a covid-betegséget, valóban tünetek alakulnak ki nála, és azt is tudjuk, hogy az ilyen személy fertőzni is tud. TEHÁT NEM VÉDI MEG A MEGBETEGEDÉSTŐL, ÉS NEM VÉDI MEG ATTÓL, HOGY MÁSOKAT MEGFERTŐZZÖN.

Sokan megfertőződnek vagy akár meghalnak oltások után. Ez annyira megfordult az utóbbi időben, hogy az intenzív osztályok jelentős részében, mondhatni, a többségében, az oltások után rosszul lett, megbetegedett, mellékhatásokkal „rendelkező” páciensek fekszenek. Ilyen szempontból sem érthető, hogy mit fog jelenteni ez a „védettségi igazolvány”. Ráadásul még a hivatalos narratíva is azt mondja, hogy egy oltás nem véd semmitől. Ahogy elmondják, négymillió körüli a beoltottak száma, abból csupán másfél-két millió, aki már két oltást kapott, akkor mi végre kap védettségi igazolást az a közel hárommillió, aki nem védett és nem védi a környezetét.


Dr. Tomasovszki László:

(...) Van-e értelme a gyerekeket oltani? (...) Egy David Spiegelharter nevű angol tudós, a Cambridge-i Egyetem vezető statisztikusa kiszámolta bizonyos eseményekre, fertőzésekre a halál bekövetkezésének valószínűségét. Annak a valószínűsége, hogy egy 5 és 15 év közötti gyermek koronavírusban haljon meg, 1:3 millió-hatszázezerhez. Annak a valószínűsége, hogy villámcsapás miatt veszítse el az életét, 1: 180 ezerhez. Hússzor nagyobb a valószínűsége, hogy egy gyermek villámcsapásban veszítse el az életét, mint Covid-fertőzésben. Hát ezen ratinalé alapján a gyermekeink fejére is szerelhetnénk villámhárítót, hogy megvédjük őket a villámcsapástól. Nem szólva az oltások még nem ismeretes, hosszú távú hatásairól, szövődményeiről. (...)


(Szilaj Csikó-jegyzetek)

 

148 megtekintés

Комментарии


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page