top of page

A Medicare Death Data megerősíti: a vakcinák ölik az embereket (Dr. Steve Kirsch jegyzete)

Eredeti cikk:

Medicare Death Data Confirms The Vaccines Are Killing People, Posted By The White Rose UK On 13/12/20

Schiller Mária küldeménye


A Medicare halálozási adatai megerősítik, hogy a kovidoltások embereket ölnek. Nincs több kétség. Ugyanaz az anomália mind az öt országban. Nem tudom, hogy az orvosok hogyan hagyhatják ezt figyelmen kívül, ez kristálytiszta.

Az oltás utáni napi halálozások meredeksége emelkedik. Pedig csökkennie kellene. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nem lehet megmagyarázni.


Összefoglaló


Ha egy oltás beadását követő naponkénti halálesetek abszolút számát egyszerűen ábrázoljuk az oltás óta eltelt napok számával szemben, az oltást követő rövid, 21 napos időszakot kivéve, a biztonságos oltás esetén a napi halálesetek száma mindig monoton módon csökken az idő múlásával.


A COVID vakcina esetében azonban ez az érték monoton módon növekszik az idő múlásával, akár 365 napig is.

Ez történik minden országban, minden olyan dózis után, amelyről adatom van! Ez megdöbbentő. Soha nem kellene emelkednie, hacsak nem történik valami hatalmas dolog a háttérben, és még akkor is csak időbeli korlátok között.


Az oltás utáni 1 év emelkedése példa nélküli. Ez azt jelenti, hogy a COVID vakcina embereket öl. Nincs más magyarázat. Senki sem tudja megmagyarázni. Ehelyett azt állítják, hogy lehet, hogy van egy zavaró tényező, és hogy az, hogy nem találtam zavaró tényezőt, nem bizonyíték arra, hogy nincs ilyen zavaró tényező. (...)


A következőket tudjuk:

  • Ezt a hatást még soha nem látták korábban (monoton növekedés az első COVID felvétel óta eltelt 365 nap alatt). Tehát valami újszerű, 2021 előtt nem létező dolognak kell okoznia.

  • Nem háttérhatás, különben a pneumococcus elleni vakcinában már láttuk volna.

  • A medicare lekérdezések, amelyeket mindkét grafikonhoz lefuttattunk, az oltóanyag kivételével azonosak voltak, tehát nem kódolási artefaktumról van szó.

  • A hatás CSAK a COVID vakcina esetében látható.

  • A hatás a COVID vakcina beadásával korrelál.

A halálozás 30%-os különbséggel történő növekedése óriási különbség. Ami ezt okozza, azt be kellett injekciózni az emberekbe, mert semmi külső nem öl meg embereket így.
  • Ez a hatás minden országban jelentkezik, amelyről COVID oltási adatokkal rendelkezem.


A teljes cikk, beleértve a grafikonokat is, itt olvasható: https://kirschsubstack.com/p/medicare-death-data-proves-the-covid.


573 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page