top of page

A méreginjekcióval beoltott elit így akarja visszanyerni az egészségét. Egy új startup cég...


Egy olyan új startup jelent meg a piacon, amelynek célja, hogy mesterséges méhben fej nélküli emberi embriókat hozzanak létre, akikből kinyerik a szerveiket.

Igor Chudov cikke nyomán, linkekkelA terv izraeli vállalkozók agyában fogant meg. Miután az egyedek elérik a kívánt méretüket, a szerveiket felhasználják. Annak elkerülése érdekében, hogy netalántán bárkinek is etikai problémái legyenek, az embrióknak nem lesz feje.


Szerintük ezzel kilőtték az erkölcsi aggályokat.A módszer az, hogy a rendelkezésükre bocsátott őssejtek genetikai kódját akként módosítják, hogy az embrionális fejlődés szakaszában nem alakul ki a fej. Ezeket az embriókat egy mesterséges, méhként funkcionáló edénybe ültetik, ahol a fej nélküli embrió megfelelően fejlődhet.


Hanna szerint egy őssejtekből létrehozott és laboratóriumban tartott mesterséges embrió nem emberi lény, emiatt történik az a genetikai módosítás az őssejtekben, hogy az embriónak ne legyen feje. Ezzel az etikai dilemmákat meg is oldották.

Fontosnak tartjuk ezt, és sokat fektettünk ennek megoldásába – mondja Hanna.

Ez a terv valóban érdekes lehetőségeket rejt magában, és a cikk említést tesz azokról az emberekről, akiknek hasznára válnak majd a fiatal immunsejtek.


Aki figyel kicsit, az bizonyára észrevette, hogy egyre nagyobb piaca lehet ennek a projektnek, hiszen a Kovid génterápiával sikeresen tönkretették tömegek egészségét és immunrendszerét, amelynek helyreállítására ez akár megoldást is jelenthet.


Mindenesetre a terv, egyszerűbben fogalmazva, így szól: ha gond van, és szükségem lesz valami szervre, vagy immunrendszerre, befizetek, és növesztenek nekem egy fej nélküli csecsemőt, és abból pótolják a megbetegedett szerveimet. Immunkilökődés ugye nincs, hisz genetikailag azonos velem. Mondjuk azzal nem gondolnak: az, hogy az embriónak nincs feje, már nem egy pontos genetikai másolatot jelent.


Nyilván annak megoldására is vannak elképzeléseik, hogy a fej nélküli embrió gyorsabban fejlődjön, és hamar elérje a megfelelő méretet.


 

1 419 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page