top of page

A NAGY ELVÉTEL – Hogyan tervezik „ők”, hogy mindent ellopnak mindenkitől (Mike Adams jegyzete)
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye


Ez egy részleges átirat a Brighteon Broadcast News 2023. december 18-i adásából, amely David Webb "The Great Taking" című dokumentumfilmjére összpontosít, amely feltárja a központi bankok aljas tervét, hogy a szó szoros értelmében szinte mindenkitől ellopjanak minden vagyontárgyat a következő mesterséges adósság-összeomlás során.


A dokumentumfilm linkjei és egy letölthető PDF a TheGreatTaking.com oldalon találhatók. Hallgassa meg a teljes műsort, amint az élőben elérhetővé válik a HR Report csatornán a Brighteon.com-on.


Nagyon bátorítom önöket, hogy nézzék meg David Webb The Great Taking című dokumentumfilmjét. Ha jól figyelnek, akkor rájönnek, hogy ő

a biztonsági jogosultságnak nevezett új jogi konstrukció létrehozásáról beszél. Ez azt jelenti, hogy azt hisszük, hogy az értékpapírjaink, részvényeink, kötvényeink, bankszámláink, bármilyen adósságinstrumentumunk a miénk. De valójában nem a tiéd. Önt kiszorították, már nem ön a tulajdonos, ön olyan valaki, aki jogosult ennek az eszköznek a hasznára, de nem ön a tulajdonosa.

Ehelyett a tulajdonjogot mostantól lényegében ezek a burkolt társasági szervezetek veszik át, amelyek különleges védelmet élveznek az Egyesült Államok kormánya által. Tehát amikor a rendszer összeomlik, önöknek semmi sem lesz a tulajdonuk, és pontosan ezt ígérik a globalisták.


Egyébként, amikor a bankok összeomlanak, akkor is tartozol majd a banknak az otthonodért, az autós üzleti hiteledért. Nem fogják eltörölni az adósságodat, de eltörlik a vagyonodat. Gyakorlatilag átveszik az irányítást felettük, te csak egy hitelezője leszel a banknak. Tehát ha van egy millió dollárod a bankban, és azt hiszed, hogy milliomos vagy, valójában elveszik a millió dollárt, és nem hagynak neked semmit. De ha hiteled van a banknál, akkor továbbra is fizetned kell a hitelek törlesztőrészleteit. Így a végén nem lesz vagyonod, de az összes adósságod megmarad, és valószínűleg csődbe mész.

Így fogják csődbe vinni az embereket az egész országban, ezért is hívják ezt a nagy elvételnek.

Az "off-grid" pénzügyi eszközök fontossága


Ez egy olyan stratégia, amelyet a pénzügyi birodalmak azért építettek ki, hogy szó szerint birtokba vegyék gyakorlatilag az Amerikai Egyesült Államok népeinek jelenleg birtokában lévő összes vagyontárgyat. És hasonló törvényeket vezettek be szerte a világon. Tehát

ezért kritikus fontosságú, hogy legyenek olyan eszközök, amelyeket én off grid eszközöknek nevezek, ezeknek a bankrendszeren kívül kell létezniük.

Először is, nagyon fontos, hogy ha lehet, megszabaduljunk az adósságtól. Tudom, hogy néhányan azt mondják, hogy az adósság a barátod, és arra kell használnod, hogy gazdaggá válj, és minél több adósságod van, annál több vagyontárgyat tudsz irányítani, és így tovább. Hallottam ezeket az érveket. Én nem ezt követem. Természetesen eldöntheted, hogy mi a megfelelő számodra.


Talán, ha ingatlanokkal foglalkozik, talán az adósság a barátja, amikor a kamatlábak alacsonyak. De az adósság gyorsan az ellenségeddé válhat, ha a kamatlábak emelkednek. De én nem hiszek az adósságban. Már régóta adósságmentes vagyok. És nem veszek fel hitelt.

Soha nem akarok eladósodni. Mert ha adósságban vagy, az azt jelenti, hogy hatalmuk van feletted, és azt jelenti, hogy visszavehetik tőled a vagyonodat.

Amit ebben a dokumentumfilmben, A nagy elvételben megtudunk, az az, hogy ha van egy házad, amire valaha is volt hiteled, vagy ha van egy autód, amire valaha is volt hiteled, akkor az a tény, hogy valamikor zálogjog volt rajta, bizonyos körülmények között lehetővé teheti a hitelezők számára, hogy egy összeomlás során továbbra is követeljék az ingatlanodat biztosítékként, ami azt jelenti, hogy potenciálisan – legalábbis ha jól tudom –

elvehetik a házadat vagy az autódat, még akkor is, ha már kifizetted. Mert azt állíthatják, hogy az az ő könyveikben szereplő biztosíték, és te csak egy "biztosítékjogosult" vagy, hogy valójában nem is a tulajdonod, még akkor sem, ha éppen fizeted.

David Webb részben ezt írja le ebben a dokumentumfilmben. Tudom, hogy ez a legtöbb hallgató számára teljesen sokkolóan fog hangzani, különösen azok számára, akik a pénzügyekkel, adózással stb. foglalkoznak, azt fogják mondani, hogy nem, ez lehetetlen, azt gondolhatják, hogy valahogy nem értem a lényeget, vagy rossz következtetésre jutottam. Nos, amit én mondok, az az, amit David Webb leírt. És ez ellentmond a normális, pénzügyi józan észnek. Megsérti a tulajdonlás minden általunk ismert szabályát. De ez a dokumentumfilm lényege.

David Webb elmagyarázza, hogy egy új rendszert vezettek be, amely megsérti a tulajdonjog minden normális szabályát, még csalás esetén is, ha egy pénzügyi intézmény csalást követ el, és hazudott, és csalt, akkor is követelheti a vagyonodat a sajátjaként, bizonyos körülmények között.

Tehát nézze meg azt a dokumentumfilmet, hogy megtudja a teljes részleteket. Természetesen kérdezze meg az összes szakembert. Tudod, a profi könyvelőddel, a profi ingatlanbefektetési tanácsadóddal, a profi nyugdíjtanácsadóddal, a profi kutyasétáltatóddal, a profi, akármivel, ha mindezek a szakemberek megvannak, kérdezd meg mindegyiket.

De végezze el a saját kutatását, mert a legtöbb ember, aki a pénzügyek és az adózás területén szakember, nem tud erről. Tehát végezze el a kutatását, és döntse el maga. De azt mondom, hogy elővigyázatosságból minimalizáljátok a bankrendszernek való kitettségeteket. Szálljatok ki ebből.

A digitális eszközök egy pillanat alatt eltűnhetnek


Mindig is azt mondtam, hogy nem bízom a más felek által tartott eszközökben, amikor bejelentkezem, és ők csak számokat mutatnak nekem egy képernyőn. Nézd, ennyi részvényed van ebből a részvényből. Igen, ezt nem hiszem el. Úgy értem, csak azért, mert a képernyőn van, az még nem jelent semmit.

Mi történik, ha a brókercéged tönkremegy? Nos, David Webb épp most válaszolt erre a kérdésre. Amikor a brókercég tönkremegy, elveszik az összes vagyonodat, és te hitelezővé válsz.

Tehát azt hitted, hogy mondjuk 1000 Apple részvényed van, de a valóságban nincs. Mert nincsenek meg a részvények. Nincsenek a birtokodban, és még a neved sincs rajtuk. A brókercég, az ő nevük szerepel a részvények tulajdonjogán. Ők azok, akiknek a tulajdonában vannak. És amikor fizetésképtelenné válnak, és az összes vagyonukat a csődbíróságon keresztül kell felszámolni, akkor talán filléreket kapsz a dolláron. Szóval nem bízom a bankban lévő dollárban. Nem bízom a részvényeket egy online brókerre. Nem bízom még az amerikai államkincstárban sem, a Treasury Directben. Egyikben sem bízom.

Tudod miben bízom? Nos, hallottátok, hogy újra és újra elmondom, az aranyban, az ezüstben és a földben. És újabban az aranyfedezetekben, valamint a magánéletben, a kriptóban és más olyan eszközökben, amelyek akkor is megtartják az értéküket, amikor a rendszer összeomlik.

Lőszerek, kerti magvak, gázolaj, üzemanyag, elektromos szerszámok, ilyesmik. Ezek azok a dolgok, amikben igazán bízom. És ezek azok a dolgok, amiket saját magam akarok őrizni, vagy legalábbis közvetlen ellenőrzésem alatt tartani. Ha aranyam van, akkor azt birtokba akarom venni, vagy legalábbis tudni akarom, hogy hol van, vagy hogy hogyan juthatok hozzá. Tudom, hogy ez nem mindenki számára tökéletes körülmény. És attól függően, hogy hol élsz, lehet, hogy az aranyad nagyobb biztonságban van valahol egy páncélteremben. Vagy ha sok ezüstje van, lehet, hogy azt is páncélteremben szeretné tárolni. Mert az ezüst elég terjedelmes és nehéz. Ez rajtad múlik. De én, ha a rendszer összeomlik, szeretném, ha közvetlen irányításom lenne a vagyon felett. És úgy tűnik, hogy sokan egyetértenek velem, mert szinte az összes említett eszköz értéke emelkedett a dollárban kifejezve. Az arany és az ezüst, valamint a föld az ország számos területén felfelé ívelő tendenciát mutat.Néhány kriptónak gyorsan növekszik az értéke


De megdöbbenve tapasztaltam azt is, hogy a Decentralize TV-ben már tárgyalt egyik magánéleti kriptovaluta majdnem 1000%-ot emelkedett, és ezt a valutát Beamnek hívják. Azt hiszem, két héttel ezelőtt vagy valahol a Beam nem is tudom, hogy három centről érménként majdnem 30 centre emelkedett. Azóta eléggé lecsökkent, jelenleg 10 cent körül van. Most néztem meg, úgy tűnik, hogy lemaradtam az egészről. És egyébként van egy kis Beam-em, és nem figyeltem oda. Tudja, erre az AI projektre koncentráltam. De a semmiből véletlenül megláttam a Beam árazását. Hűha, ez most 300%-kal magasabb, mint egy hónappal ezelőtt volt.


Az interjút egyébként, ha meg akarod nézni, a Decentralize TV-n találod a Beam alapítójával készült interjút. Szeretem a Monerót, egyébként mint adatvédelmi kriptót, és a Monero felértékelődött, és a Bitcoin is sokat erősödött. A néhány hónappal ezelőtti 28 000 dollárról mostanra 41 000 dollárra emelkedett. És miért van ez?

Miért emelkedik a Bitcoin? Miért emelkedik a Monera? Miért emelkedik hirtelen a Beam az egekbe? Szerintem azért, mert egyre több ember ismeri fel a fiat valuta pénzügyi rendszerének kockázatait.

Szerintem az emberek a vagyonukat redundánsabb eszközökbe szórják.


Az emberek aranyat és ezüstöt vásárolnak. Az emberek lőszert vásárolnak. És az emberek vásárolnak privát kriptót, és néhányan vásárolnak Bitcoint is. Egyébként a múlt héten interjút készítettünk Gene-nel, az Epic Cash egyik projektvezetőjével. Az interjú hamarosan megjelenik. Nem tudom, valószínűleg holnap, azt hiszem, a Decentralizált TV-ben. Vagy ma vagy holnap, de valószínűleg holnap. Szóval azt az interjút is megnézhetitek. De mindegy is,

a lényeg az, hogy az emberek megpróbálják csökkenteni a kockázatukat azáltal, hogy kiszállnak azokból az eszközökből, amelyeket a központi hatóságok ellenőriznek, amelyekről David Webb beszélt a dokumentumfilmjében, mindenből, ami a szövetségi szabályozó hatóságok ellenőrzése alatt áll, beleértve az FDIC-t is, amely a banki tevékenységet ellenőrzi. Véleményem szerint ezek a banki eszközök nagymértékben ki vannak téve annak a veszélynek, hogy elkobozzák őket az adósság visszaállítása során, egyesek ezt a nagy visszaállításnak nevezik. Mások adósság-összeomlásnak hívják. Nem tudom, hogy te minek akarod nevezni. De számomra elég egyértelmű, hogy

eljön a nap, amikor az egész pénzügyi rendszer szándékos visszaállítására kerül sor. És ebben a visszaállításban a legtöbb amerikai vagyonának nagy részét elkobozzák.
Így mondják a globalisták, hogy nem lesz semmid és boldog leszel. Csakhogy nem leszel boldog, nem lesz semmid. De nagyon dühösek lesztek, mert ellopták tőletek.

És csodálkozni fogtok, hogy hogyan csinálták ezt? Nos, így csinálják. Ez a mechanizmus. Létrehoztak egy olyan jogi mechanizmust, ami megállja a helyét a bíróságon, amit nem tudsz megtámadni. Amikor megfordítják a kapcsolót, és összeomlik a bankrendszer, mindannyian el fogjuk veszíteni mindenünket a bankban. Bizonyos értelemben én már most megadom magam ennek a gondolatnak, mert szükségem van bizonyos mennyiségű működő tőkére, nyilvánvalóan, hogy futtassam a platformjainkat, hogy teljesítsem a bérszámfejtést, hogy megvásároljam a nyersanyagokat, meg minden. Ez a pénz egyik napról a másikra el fog tűnni. Szóval megpróbálom minimalizálni ezt a pénzt. Természetesen próbálok redundanciát, rugalmasságot és biztonsági terveket készíteni, és nem eladósodni, meg minden egyéb dolgot. De gondolni kell arra, hogy mi történik, ha kihúzzák a dugót a rendszerből.A közelgő "kibertámadás" narratíva, hogy megmagyarázzák az adósság visszaállítását


Lehetséges, hogy kibertámadásra fogják. Ez egy nagyon kényelmes bűnbak lenne. Ráfoghatják Kínára, Oroszországra, idegenekre, ki tudja, akár hackerekre is. Vagy még, őszintén szólva,

szerintem az AI kibertámadásra is foghatnák, már nem is kell, hogy emberi legyen. Csak azt mondják, hogy egy AI rendszer elszabadult és feltörte az összes bankot. És most a mesterséges intelligencia elvitte az összes pénzedet. Nem mi voltunk, hanem az AI robotok!

Tudod, mondhatják ezt. És ha ez megjelenne a New York Times-ban és a CNN-ben, őszintén szólva, a fél ország elhinné. Ó, igen, a robotok ellopták a pénzemet. Nem csoda, hogy le vagyok égve! Ez nem csak kitaláció. Megtörténhet. De a mesterséges intelligencia robotok valószínűleg nem fognak a házadhoz jönni és elvenni az aranyadat. És ha megpróbálnák, akkor is harcolhatnál.

Tudod, lefoglalják az elektronikus eszközöket. Ez lesz az, ami el fog tűnni. De mindent, ami fizikai, ami a te irányításod alatt áll, nos, azt nagyon nehéz elvenniük tőled.

És véleményem szerint azok az emberek, akiknek aranyuk van, képesek lesznek újraindítani a társadalmat. Ők lesznek azok, akiké a jövő vállalkozásai, akik segítenek az új valuták bevezetésében. Ők lesznek azok, akik az egész fiskális gazdaság új vezetői lesznek az újraindítás után, látni fogjátok, hogy a milliomosok és milliárdosok nincstelenné válnak. És aztán látni fogjátok, hogy az aranyat, ezüstöt és földet birtokló emberek milliárdosokká válnak, szerintem nagy váltás lesz, tudjátok, helycserék, gyakorlatilag egyik napról a másikra fog megtörténni, mert ki tudja, mennyit fog érni az arany ebben az összeomlási környezetben. Még egy dollár számot sem tudok mondani, mert a dollár valószínűleg nem fog létezni. Ez, ez végtelen dollár, ha a dollár nullára megy, tudod, osztva nullával.


Szóval nem tudjuk megfelelően leírni, hogy mennyit fog érni az arany, az ezüst vagy a kemény eszközök. De azt elmondhatom, hogy a fiat valuták értéke nulla vagy közel nulla lesz. És a követelésed egy bezárt bankkal szemben, még ha volt is egymillió dollárod a bankban, és csődbe mentek, a követelésed arra az egymillió dollárra, tudod, filléreket fog érni, egyáltalán nem fog sokat érni. Ezért gondolom, hogy nagyon is megéri az időtöket, hogy megnézzétek a hard assets-t. 

Hallgassa meg a teljes műsort, amint élőben elérhető lesz a HR Report csatornán a Brighteon.com-on.


Mike Adams (más néven "Health Ranger") a NaturalNews.com alapító szerkesztője, bestseller szerző (az Amazon.com-on az első helyen álló "Food Forensics" című tudományos könyv), környezetvédelmi tudós, a cézium radioaktív izotópok eltávolítását célzó találmány szabadalmaztatottja, többszörös újságírói díjnyertes, tudományos hírek kiadója és befolyásos kommentátor a tudománytól és az orvostudománytól a kultúráig és a politikáig terjedő témákban.


Mike Adams egy nemzetközileg akkreditált (ISO 17025) analitikai laboratórium, a CWC Labs tudományos igazgatójaként is tevékenykedik. Itt kiválósági oklevelet kapott az ismeretlen vízmintákban lévő toxikus elemek ICP-MS műszerrel történő, rendkívül nagy pontosságú elemzéséért.


Laboratóriumi kutatásai során Adams számos élelmiszerbiztonsági áttörést ért el, például kimutatta, hogy az Ázsiából importált rizsfehérje-termékek olyan mérgező nehézfémekkel szennyezettek, mint az ólom, a kadmium és a volfrám. Adams volt az első élelmiszertudományi kutató, aki a szuperélelmiszerekben magas volfrámszintet dokumentált. Az importált mangosztánporban több mint 11 ppm ólmot fedezett fel, és az egész iparágra kiterjedő önkéntes megállapodást vezetett a rizsfehérje-termékek nehézfémtartalmának korlátozására.

Adams emellett segített megvédeni a házi kertészek jogait és a szülők orvosi szabadságjogait. Adams széles körben elismert, hogy figyelemre méltó globális hatást gyakorolt olyan kérdésekben, mint a GMO-k, vakcinák, táplálkozási terápiák, emberi tudatosság.1 551 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page