top of page

A NATO elveszíti az Oroszország elleni proxy háborút, ezért várható a hamis zászlós terrorizmus növekedése
Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye
Washington és NATO-partnerei ukrajnai veresége politikai katasztrófa lenne a nyugati hatalmak számára. Ezért kezdenek kétségbeesni.


A múlt héten a brit média (Telegraph és Guardian) arról számolt be, hogy Oroszország állítólag vegyi fegyvereket vet be az ukrán csapatok ellen, és mintha ez nem lenne elég rossz, az orosz hadsereg Európa legnagyobb atomerőművét is veszélyezteti.

John Kiriakou volt CIA-tiszt tárgyalja ezeket a jelentéseket, és arra a következtetésre jut, hogy az incidensek az ukrán rezsim nyugati támogatói által megrendezett hamis zászlós műveletek. Kiriakou szerint a CIA az, amely hírhedt arról, hogy piszkos trükkökbe bocsátkozik, amikor a műveletei rosszul mennek.

És, hogy biztosak legyünk benne, a NATO proxy háborúja Ukrajnában Oroszország ellen valóban nagyon rosszul megy.

Oroszország katonai fölényben van, miközben a NATO által támogatott kijevi rezsim az összeomlás szélén áll.

Washington és NATO-partnerei ukrajnai veresége politikai katasztrófa lenne a nyugati hatalmak számára. Ezért kezdenek kétségbeesni. Ez megmagyarázza a nyugati médiában megjelenő jelentések felerősödését, miszerint Oroszország vegyi fegyverek használatába kezdett, és hogy Oroszország veszélyezteti a zaporozsjei atomerőművet, Európa legnagyobb polgári atomerőművét. A nyugati média utóbbi célozgatása különösen abszurd. Oroszország 2022 márciusában vette át az irányítást a zaporozsjei atomerőmű felett.


Nyilvánvalónak kellene lennie, hogy a NATO által támogatott rezsim a nukleáris terrorizmus elkövetője, mégis a nyugati kormányok, a média és az ENSZ Nemzetközi Atomenergia-ügynöksége szégyenletes kétértelműséget fogad el az elkövetővel kapcsolatban.

A nyugati szponzorok fedezik a kijevi nukleáris terrorista rezsimet, mert a nyugati kormányok teljes mértékben bűnrészesek a terrorizmusban.

John Kiriakou rámutat, hogy Szíriában ugyanezt a játékkönyvet használták. Amikor a Szíriai Arab Hadsereg katonai fölénybe került a NATO által támogatott, a szíriai kormányt megdönteni próbáló dzsihádista zsoldosokkal szemben, akkor a nyugati média a szíriai hadsereg állítólagos vegyifegyver-támadásairól számolt be. Ez azt eredményezte, hogy az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország légicsapásokat indított Szíria ellen. Kiderült, hogy a vegyifegyver-támadások hamis zászlós támadások voltak, amelyeket a CIA és az MI6 által kiképzett megbízottak hajtottak végre.


Most, hogy a NATO-hatalmak elveszítik az ukrajnai háborút Oroszországgal szemben – egy olyan háborút, amelybe példátlanul nagy összegeket fektettek be –, a reakció az, hogy megismétlik a hamis zászlós játékkönyvet, hogy kétségbeesetten vegyi vagy radiológiai katasztrófát hozzanak létre, hogy igazolják a háború eszkalációját, esetleg a NATO közvetlen beavatkozásával.

A nyugati háborús elit számára nem számít, hogy a bolygó biztonságát vakmerően veszélyeztetik.

Természetesen nem kellene meglepődnünk.

Ugyanezek a nyugati háborús uszító uralkodó intézmények szították a világháborúkat és számtalan más háborút, amelyek tízmilliók életébe kerültek. Bűnös vakmerőségük nem ismer határokat.
John Kiriakou-t az amerikai kormány két évre bebörtönözte, miután felfedte a CIA kínzási programját. Ma független újságíróként és kommentátorként dolgozik, és világszerte tiszteletet szerzett feddhetetlenségéért és igazságmondásáért.


388 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page