top of page

A Pfizer „biztonságos” oltóanyaga tömeges állatpusztulást okozott (A. A.)
Az Erdély.ma cikke


Nemrég Bíró Éva ismertette azt a tanulmányt, melyben a szakértők arra az eredményre jutottak, hogy a koronavírus miatt géninjekciózott kismamák újszülöttjeinek köldökzsinórvérében kb. 80 százalékkal kevesebb őssejt van, mint az oltatlan anyák gyermekeinél.


Most – folytatta Bíró Éva – az AUF1 ezzel összefüggésben elővett egy régi témát.

Az őssejtek száma és minősége ugyanis rendkívül fontos a gyermek egészsége szempontjából, mivel a vér alkotóelemei, illetve az immunrendszer egyes részei ezekből alakulnak ki.

2007-ben a Pfizer piacra dobott egy oltóanyagot szarvasmarhák számára vírusos hasmenés (BVD) ellen. Az oltóanyag neve "PregSure" volt. Preg, a pregnant=terhes szóból, sure= biztonságos. Röviddel az oltások megkezdése után tömegesen pusztultak el a beoltott tehenek borjai. A gazdák százával mentek utcára. Az elpusztult állatoknál vérzések léptek fel, semmilyen kezeléssel nem lehetett segíteni rajtuk.

Hónapokkal később merült fel annak a gyanúja, hogy az oltóanyag következtében hullottak el a fiatal állatok. Ennek ellenére Németországban csak 2010-ben állították le a vakcinázást ezzel az oltóanyaggal és a Pfizer visszaadta az oltás engedélyét. További három évbe telt, mire tisztázódott az esetek oka.

Hónapokkal később merült fel annak a gyanúja, hogy az oltóanyag következtében hullottak el a fiatal állatok. Ennek ellenére Németországban csak 2010-ben állították le a vakcinázást ezzel az oltóanyaggal és a Pfizer visszaadta az oltás engedélyét. További három évbe telt, mire tisztázódott az esetek oka.


A Gießeni Egyetem vizsgálta az ügyet. Kiderült, hogy az oltás hatására kialakult antitestek az anyaállatból az anyatejen keresztül átjutottak a borjakba és ez egy agresszív reakciót váltott ki az őssejtek ellen.

A vér alkotóelemeinek kialakulásáért felelős csontvelő elpusztult, ennek két következménye lett: hiányoztak a trombociták, melyek a vér megalvadásáért felelősek, illetve hiányoztak a leukociták, melyek az immunrendszer részét képezik.

Prof. Till Rümenapf a Gießeni Egyetemtől az oltóanyag által előidézett antitest-reakciót annak tulajdonította, hogy az oltóanyagban ugyanannak a fajnak a sejtjeit is felhasználták, amely fajnak aztán beadták az oltást. Azaz, hogy

a szarvasmarháknak beadott vakcina szarvasmarha vesesejteket tartalmazott.

Véleménye szerint ez minden más oltóanyagnál gondot jelenthet, az embereknek szánt oltóanyagoknál is.


A Moderna, J&J, illetve AstraZeneca beismerték, hogy emberi sejteket használtak fel a Covid-oltóanyaghoz.

A Pfizer/Biontech csak azt vallotta be, hogy bizonyos tesztekhez ők is hozzáadtak HEK293-GFP sejteket, ezek emberi vesesejtek.

Az eset emberi oldala igencsak aktuális. Ezzel foglalkozott az a tanulmány, amelyre szintén Bíró Éva hívta fel a figyelmet. Ebben az áll, hogy

a géninjekciózott kismamák újszülöttjeinek köldökzsinórvérében jelentősen kevesebb őssejt van, mint az oltatlan anyák gyermekeinél.

A következmény azonban mindenképpen egy AIDS-szerű, immunhiányos állapot, amit manapság VAIDS-nek neveznek.

Ezek a babák sokkal védtelenebbek a vírusfertőzésekkel és a rákbetegségekkel szemben, nem tudni hogyan alakul az immunrendszerük fejlődése, lesz-e egyáltalán immunrendszerük.

A várandós kismamák oltásában Magyarország is élen járt. Merkely Béla többször is azzal büszkélkedett, hogy több száz leendő kismamát oltott be a kísérleti Covid-vakcinával. Tavaly húsvétkor 5 várandós kismama fotóját is feltette a Facebook-oldalára, akiket beoltott. A bejegyzéséhez ezt írta:


"Semmelweisen jártam, Rektor Urat láttam, Kedvence a piros tojás, Jöhet-e a Covid oltás?

Vakcinából ne válogass, Ellenanyag legyen magas! Ha húsvét akkor locsolkodás, Idén viszont oltakozás!”


Ezzel – a fiatal kollégáim által írt – versecskével szeretnék mindenkinek áldott húsvéti ünnepeket kívánni!

Sajnos, idén húsvétkor is mellőznünk kell a rokonlátogatást, a locsolkodást, viszont az oltási program az ünnep alatt sem állt meg.


Én magam is több száz honfitársunknak, köztük kismamáknak adtam be a Covid-19 elleni vakcinát, hiszen most ez a legfontosabb feladatunk." 


705 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page