top of page

A Pfizer korábbi alelnöke és vezető tudósa szerint a Covid Vax egy nemzetek feletti művelet része...

... amelynek célja a szándékos gyilkolás és sérülés volt.


Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeményeTegnap bizonyítékokat mutattam be arról, hogy a Coviddal és a Covid oltással kapcsolatos hivatalos állítások szándékos, előre megfontolt, tömeges gyilkosságnak és egészségkárosításnak minősülnek.


Ma újabb bizonyítékokról számolok be, amelyek teljes mértékben alátámasztják azt a következtetést, hogy a Covid egy tömeges megtévesztés volt, amelyet gyilkosságra és sérülésre terveztek.

Kérdezzék meg maguktól, hogy a kemény bizonyítékok és a szakértők tanúvallomásai ellenére az amerikai és brit média és a hivatalos orvosi szövetségek miért folytatják a nyilvánosság megtévesztését a kemény bizonyítékok és a független tudományos hatóságok nevetségessé tételével.

Ki áll a Coviddal és a vakcinával kapcsolatos igazság aktív elhallgatása mögött?


Ahogy tegnap írtam, ha nem vonják felelősségre a Covid-megtévesztés elkövetőit, akkor legközelebb egy fegyveres ebola- vagy himlővírus fog megjelenni.


A Pfizer korábbi alelnöke és vezető tudósa szerint a Covid Vax egy nemzetek feletti művelet része, amelynek célja a szándékos gyilkolás és sérülés.


És a bizonyítékok őt támasztják alá.


Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke bocsánatkérést követel a médiától a vakcinák biztonságosságát állító hazugságok miatt


Az amerikai katonai orvosok az amerikai szenátus előtt tett vallomásukban megerősítik, hogy 2021 első 10 hónapjában a 2016-2020 közötti ötéves átlaghoz képest a beoltott amerikai katonai személyzet körében 279%-kal nőtt a vetélések száma, 471%-kal a női meddőség, 344%-kal a férfi meddőség és 156%-kal a születési rendellenességek száma. Mivel az anyák oltása után fogant gyermekek többsége még meg sem született, a születési rendellenességek végső száma jóval magasabb lesz.


Az amerikai szenátusi meghallgatás a 40. percnél résznél kezdődik.


Az amerikai kormány súgói riadót fújnak a vetélések és a rákos megbetegedések számának növekedése miatt a COVID oltás bevezetése óta.


Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának (DOD) három informátora azt állította, hogy az eltitkolt kormányzati adatok alapján riasztóan megnőtt a rákos megbetegedések, a szívizomgyulladás és a vetélések száma a kísérleti COVID-19 oltóanyag bevezetése óta.


"Ez korrupció a legmagasabb szinten. Vizsgálatokra van szükségünk. A védelmi miniszter ellen vizsgálatot kell indítani. A CDC-t is ki kell vizsgálni" – mondta Tom Renz ügyvéd.


Az orvosok petíciót nyújtanak be az EU-nak, hogy a súlyos kockázatok miatt állítsák le a COVID vakcinázásra irányuló összes kutatást1 001 megtekintés
legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page