top of page

A Pharma/EU Cabal csapdát állított Reiner Füllmich szabadságharcosnak (Patricia Harrity jegyzete)
Eredeti cikk:

Pharma/EU Cabal Set Trap For Reiner Füellmich, BY PATRICIA HARRITY October 18, 2023

Schiller Mária küldeménye

"A Pharma/Globalista Cabal letartóztatta Reiner Füllmichet, mert leleplezte őket a német bíróságokon." Howell Woltz: "Csak csodálkozom, hogy ilyen sokáig szabadon maradt. A Globalisták, akik megpróbáltak megölni minket, nagyon utálják Reiner Füllmichet".Dr. Reiner Füllmich német ügyvédet, aki a "második Nürnberg" néven ismert projekten dolgozott, hogy a Covid-összeesküvés elkövetőit felelősségre vonják, a hétvégén a német hatóságok Mexikóban fogták el, ahol ő és felesége tartózkodott. Dr. Füllmich állítólag elvesztette az útlevelét, és a mexikói Tiajuanában lévő német nagykövetségre tervezett látogatást. Amikor megérkezett, a német hatóságok már várták, és felszállították egy Münchenbe tartó repülőgépre, ahol aztán letartóztatták.


Az alábbi cikk a Richardson Post honlapján jelent meg, ahol Howell Woltz segít megmagyarázni, hogy mi volt Reiner Füllmich letartóztatásának valódi oka.


A PHARMA/EU ÖSSZEESKÜVÉS CSAPDÁT ÁLLÍTOTT A NÉPI HŐSNEK, REINER FÜLLMICHNEK


"Az első jogi sortűz az MRNA szúrások miatt a német/amerikai ügyvédtől, Reiner Füllmichtől érkezett – minden szabad ember hősétől"


Ahogy közös barátunknak, Elsa Schieder-nek az Igazság Csúcstalálkozóról (fent) mondtam, amikor tegnap megosztotta Reiner letartóztatásának hírét: "Csak csodálkozom, hogy ilyen sokáig szabad maradt. A globalisták, akik megpróbáltak megölni minket, nagyon utálják Reiner Füllmichet".

A szerencsétlen Olaf Sholz és kormánya Németországban olyan népszerű, mint a majomhimlő a melegfürdőben, így kénytelenek elhallgatni a most kiderült tényeket, hogy az általuk a népükre erőltetett vakcina sokkal több embert ölt meg, mint a wuhani vírus.

Az adatokból megdöbbentő módon kiderült, hogy

a 2022. június 1. és 2023. május 31. közötti 12 hónapban a COVID-19 halálesetek 95%-át a beoltott lakosság okozta.

El kell nyomniuk az igazságot erről a 17 millió halálesetről – és mindenkit, aki elmondja –, ezért szervezkedtek Reiner Füllmich elpusztítására.


Reiner és felesége mexikói utazásuk során elvesztették útlevelüket és vízumukat, ezért a tijuanai német nagykövetségen kértek újakat.


Amikor azonban a követségre mentek az okmányokért, Reiner feleségét szabadon engedték – őt azonban letartóztatták a Pfizer két legnagyobb haszonélvezője, az emberiség elleni bűncselekmények két legnagyobb kedvezményezettje – Németország és az EU – által kiadott elfogatóparancsok alapján!


EU! REINER A NÜRNBERG 2.0 ATYJA – A VAXX-BŰNÖZŐK VIRTUÁLIS PERE


Nem volt nagyobb hangja az EU és Németország által Európára kényszerített mérgek igazságának leleplezésében, mint ennek a hősnek, Reiner Füllmichnek, szóval egy gonosz globalista machiavellista szemszögéből nézve értem én.Véletlen egybeesés? Éppen azután, hogy Reiner rendezvénye az egész világ előtt leleplezte az EU-kormányok és a gyógyszeripar vaxx-bűnözőit, ugyanezek a pénzügyi haszonélvezők büntetőfeljelentést tettek ellene!

Ahogy Lorenzo de Medici úgy döntött, hogy ki kell iktatnia Savonarola papot, hogy megvédje családja hírnevét Firenzében, Olaf Sholz és Ursula von der Leyen Dr. Füllmichet vette célba.

Nem azért, mert hazudott. Giarolamo Savonarolához hasonlóan Dr. Füllmichet is azért semmisítik meg, mert követelte a törvény által előírt oltásteszteket és vizsgálatokat, amire sem Sholz, sem von der Leyen nem szakított időt!

Más szóval, a német bíróságon ma lévő dokumentumok azt bizonyítják, hogy ők Holz és von der Leyen szegték meg a törvényt, nem pedig Reiner Füllmich, aki egyszerűen csak követelte a szükséges bizonyítékokat, mielőtt jóváhagyhatták, megvásárolhatták vagy megbízhatták volna a mérget.

És ahogy a többi igazmondót, Dr. Füllmichet is el kell hallgattatni, hogy megvédjék a bűnözői osztályt de mindez a jövő hónapban derül ki –, ahogy azt majd előre olvashatják.


TEHÁT EZEN A PONTON BŰNCSELEKMÉNYT KELL LÉTREHOZNI...


Savanarola (és a Mediciek más ellenségei) azt állították, hogy bankjuk fizetésképtelen, és Firenze pénzét használták fel. A pénzt valóban kölcsönadták a pápának (vagy megvesztegetés?) és vissza is fizették , de a tények ezen a ponton nem számítanak az ilyen helyzetekben vagy történetekben, csak a vád számít.


Anélkül, hogy bármilyen bizonyítékot látott volna ami megalázta volna a pápát és az egyházat –, Savanarola egyszerűen a szószékről prédikált a Medici rossz cselekedeteiről, amíg Firenze népe fel nem lázadt ellenük és Savanarolát nem juttatta hatalomra!


De itt véget is ér a hasonlóság e két hatalomgyalázó között (talán azon a tényen kívül, hogy Savanarolát hat évvel később a firenzeiek felakasztották).Az Európai Unió és a német kormány által használt vádló Viviane Fischer, egy kevéssé ismert ügyvéd, aki Reiner Füllmich német és európai uniós bűnöket feltáró munkájával vált híressé.


ÉS ITT MINDIG ÜZLETET KÖTNEK


Több mint 400 szövetségi büntetőügyön dolgoztam, és szó szerint megírtam az ilyen igazságügyi bűncselekményekről szóló könyvet, a Justice Denied: the United States v. The People (Megtagadott igazságszolgáltatás: az Egyesült Államok kontra az emberek) címűt szóval ismerem a dörgést.Először is, azonosítják a célpontot, másodszor, bűncselekményt koholnak vagy találnak, majd "tanúkat" készítenek fel, hogy elmondják, amit a bíróságon el kell mondani.


A szovjet titkosrendőrség vezetője, Lavrentyij Berija közismerten azt mondta Joszif Sztálinnak, amikor el kellett távolítani egy idegesítő igazságosztót:

"Mutasd meg nekem az embert, és én megtalálom neked a bűntényt", és már mehetett is a gulágra.
Pontosan így működik ez még mindig Amerikában és Európában, amely sajnos sokat tanult Sztálintól és az ő Szovjetuniójától.

A Reiner Füllmich letartóztatásához használt "bűncselekmény" az a vád, hogy 1,35 millió euró hiányzik egy háromszemélyes számláról, amelyet a kormányok és gyógyszeripari cégek elleni ügyeik vád alá helyezésére használtak.


Úgy tűnik tehát, hogy az ügyészek alkut kötöttek, és Viviane-t a mentora ellen fordították, és minden médián keresztül, amit csak találnak, azt állítják, hogy Reiner Füllmich pénzt lopott az általa személyesen alapított ügyből.


Az üggyel (amelyet soha nem akartak bíróság elé vinni) csak egy probléma van, és némi áskálódásnak köszönhetően kiderült az igazság, ami miatt el kell utasítani az ügyet.

A pénz még mindig a számlán van!

Egy font sterlingre fogadnék, hogy Viviane-nek felajánlották a mentességet ezzel a "még meg nem történt" bűncselekménnyel kapcsolatban, beleegyezésül, hogy felolvassa a forgatókönyvüket az igazságszolgáltatás egyik legkiválóbb embere, Dr. Reiner Füllmich ellen.A negyedik Nemzetközi Covid Csúcstalálkozó, amely a vaxxerek bűntetteit tárja fel, egy olyan helyen lesz november 18-19-én , amelyet nem tudnak ellenőrizni.

VÉLETLEN EGYBEESÉS, HOGY A GLOBALISTA/GYÓGYSZERIPARI ÖSSZEESKÜVÉS EZT A PILLANATOT VÁLASZTOTTA, HOGY KIIKTASSA DR. FÜLLMICHT?

Az ICS 4 olyan bizonyítékokat fog bemutatni, amelyek az emberiség elleni bűntény minden résztvevőjét Dr. Füllmich NÜRNBERG 2.0 dokkolójába helyezhetik.

Ez az igazság a jövő hónapban Bukarestben, Romániában fog kiderülni egy olyan helyen, amelyet a globalisták (még) nem ellenőriznek.


Az ICS 3-at, amelyet idén május 3-án Brüsszelben, az Európai Parlamentben tartottak, például

több mint 4 milliárdszor nézték meg, hogy némi fogalmat kapjanak arról, mennyire megijedtek ezek a bűnözők.

Amikor a bolygón élő nagyjából hétmilliárd emberből négymilliárd akik közül sokan korlátozott kommunikációs eszközökkel rendelkeznek tudja, hogy ön egy vérszomjas gyilkos, aki akarva-akaratlanul megmérgezi a világot, hová fog elbújni?


Az egyetlen választásod, hogy megtámadod azokat, akik elmondják az igazságot hazugságokat mondasz róluk.

De ez végül nem fog működni. Az igazság most már kiderült, és ők el vannak átkozva, különösen a jövő hónapban Romániában megrendezésre kerülő ICS 4 után.

Dr. Füllmich hősként fog bevonulni ebbe a harcba és a végén győzni fogunk , de kérek mindenkit, hogy imádkozzanak ezért a kiváló emberért, Reiner Füllmichért, amíg az ördög barlangjában van.


Howell Woltz, Richardson Post.607 megtekintés

Commentaires


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page