top of page

A régi iskola vidéki életének sok értelme van a 15 perces városokhoz képest (R. W. Malone jegyzete)

Eredeti cikk:

Schiller Mária küldeménye

Hát nem érdekes, hogy az élőhelyek pusztulásáról, a kihalási eseményekről, a vegyi anyagok kiömléséről vagy szennyező anyagokról, a növényvédő szerekről, a gyomirtókról és az erdős területek elvesztéséről szinte egyáltalán nem folyik nyilvános vita. Tudjátok, az olyan típusú ökológiai katasztrófákról, amelyeket az ember okozhat, és amelyeket a vállalatok, valamint más, ember okozta tényezők is okozhatnak. Lehet, hogy az ilyen ember okozta eseményekről szóló viták arra is ráirányítják a figyelmet, hogy a nyitott határpolitika és a bevándorlás nem feltétlenül járul hozzá a helyes környezetvédelmi politikához? Vagy arra, hogy a népesség nagysága egy adott régióban kritikus eleme lehet a hatékony ökológiai gazdálkodásnak? Vagy hogy a vállalatok valóban szennyeznek, és szükségünk van egy olyan szabályozó ügynökségre, amelyet nem a vegyipar tart fogva?

Az ENSZ Agenda 2030 egyezménye azt állítja, hogy a migráció egyetemes "jog", és hogy minden országnak be kell fogadnia a bevándorlók "méltányos részét". De bárki, akinek van egy kis esze, bizonyára megérti, hogy a tömeges bevándorlás árt az érzékeny ökológiai régióknak, és hogy a több ember nem mindig jobb.

Ehelyett az Agenda 2030 és az éghajlati "mozgalom" a figyelmet a Föld hőmérsékletének csökkentésére irányuló, meglehetősen homályos célra összpontosítja. Ami azért érdekes, mert

a "globális felmelegedés" kifejezést körülbelül öt évvel ezelőtt hivatalosan átnevezték "éghajlatváltozás"-ra (miután korábban globális lehűlés volt). Most a "mozgalom" vezetői ismét átnevezték. Most már "éghajlati mozgalomként" emlegetik.

Mindezek mellett a kézlegyintés mellett,

azáltal, hogy a helyi problémákkal szemben egy világméretű "mozgalomra" összpontosítanak, sok valódi szennyező és rossztevő szabad utat kap, hogy felügyelet nélkül folytathassa tevékenységét.

A legfrissebb példa erre az ohiói vonatszerencsétlenség, ahol 115 580 gallon vinil-klorid és még több mérgező vegyi anyag ömlött ki.

Az egyetlen letartóztatás eddig egy újságíró volt, aki egy kicsit túl közel lépett az igazsághoz.

A klímamozgalom a "kompenzálásról" szól; tudod, olyan dolgokról, mint a faültetés, az elektromos autók vezetése és a napelemek felállítása.

A klímamozgalom lényegében a vállalatoknak ad egy "szabadulj a börtönből" kártyát.

Elültethetnek egy fát, kitehetnek egy hirdetést az eldobható eszközök újrahasznosításáról, és máris szabadok. Ez az ESG egyre csak nő!


Ez lehetővé teszi azt is, hogy az Agenda 2030 ellenőrizetlenül folytatódjon. A logika szerint nemzetünk "kötelessége", hogy elfogadja a nyitott határpolitikát, amely végső soron inkább árt, mint használ nagyszerű nemzetünknek.

Személy szerint úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy mindannyian felálljunk, és elítéljük ezeket a kudarcos és korrupt politikákat.491 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page