top of page

A skót szülők, akik nem engedik, hogy a gyerekeik transzneműek legyenek, 7 év börtönnel nézhetnek szembe
Eredeti cikk

Tyler Durden's Photo, BY TYLER DURDEN, JAN 10, 2024 - 06:05 PM, Authored by Paul Joseph Watson via Modernity.news"A kedden közzétett javaslatok szerint a radikális törvény értelmében illegálissá válnának azok a cselekmények, amelyek célja egy másik személy nemi identitásának 'megváltoztatása vagy elnyomása', fizikai vagy pszichológiai sérülést okozva neki" – írja a Telegraph.


A törvény a miniszterek szerint betiltaná az úgynevezett "átváltoztatási gyakorlatokat", amelyek gyakran "családi környezetben" zajlanak.


Ez azt jelentené, hogy ha a szülők megpróbálják megakadályozni, hogy gyermekük "szexuális irányultságát vagy nemi identitását tükröző módon öltözködjön", akkor büntetőjogi szankciókkal nézhetnek szembe, még akkor is, ha úgy gondolják, hogy a gyermek érdekében cselekszenek.


A "kényszerítő" vagy "irányító" jellegűnek tekintett, a gyermek transzneművé válásának megakadályozására irányuló cselekedetek még akkor is jogellenesek lennének, ha azokat "a személy segítése vagy védelme érdekében" hajtották végre.


"A javaslatok mögött álló skót esélyegyenlőségi miniszter, Emma Roddick (a képen) egy 26 éves nő, aki biszexuálisnak vallja magát" – írja Will Jones. 2015-ben még iskolába járt. "Pontosan az a személy, akit szeretnél, hogy a bolondos Gen Z nézeteit emberek millióira erőltesse rá."

Skóciában a radikális transznemű aktivizmust megkérdőjelező emberek rendszeresen a hatóságok célkeresztjébe kerülnek.

Egy 50 éves anyát "transzfób gyűlölet-bűncselekménnyel" vádoltak meg, és akár két év börtönbüntetés is vár rá, miután retweetelt egy szüfrazsett szalagot ábrázoló képet.

Az állam védelmet nyújt azoknak a férfiaknak is, akik nők és gyermekek ellen követnek el aljas szexuális támadásokat, majd nőként azonosítják magukat, hogy elkerüljék a férfibörtönöket.

Tavaly Nicola Sturgeon volt skót kormányfő azt mondta, hogy a nők megerőszakolásáért elítélt transznemű bűnözők nők, annak ellenére, hogy biológiailag férfiak.

Ugyanebben a hónapban a skót kormány megtagadta egy transznemű erőszaktevő eltávolítását egy női börtönből annak ellenére, hogy két nő megerőszakolásáért ítélték el, miközben biológiai férfi volt.

373 megtekintés

Comentários


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK
MOGY2023.jpg
bottom of page