top of page

A Szilaj Csikó jogi tanácsadójának válasza „oltakozni” nem akaró olvasóink kérdéseire!
Tisztelt Levélírók!


Engedelmükkel nem a személyes e-címükre válaszolok, hanem a Szilaj Csikó oldalán, hogy válaszom azokhoz is eljuthasson, akik hasonló cipőben járnak. A jelek szerint sokan viaskodnak olyasfélével, amit az egyik olvasó úgy fogalmazott meg, hogy „Pedagógus vagyok, nem akarom magam beoltatni, viszont a fizetésre szükségem lenne, mert van hitelem. Mellesleg imádok tanítani, csak nem hagynak.” Előrebocsátom, hogy mindenkinek érdemes elolvasni az eddig megjelent tanácsaink mindhárom részét. Itt megtalálhatók: Jogi tanácsok oltásra kötelezettek számára – III. rész (Szilaj Csikó) Azt is előrebocsátom, hogy nemsokára elkészül a IV. rész is. S most akkor jöjjön a válasz arra az ismétlődő kérdésre, hogy konkrétan „mit tehetnék?”1./

Ha Ön kellő számú oltatlan egyike az adott intézményben, akkor mint oltatlanok vessék egymásnak a vállukat, tatsanak ki, mert könnyen az intezmény működésképtelenségét tudjak elérni konokságuk által. Cikksorozatom 3. részében írtam erről bővebben a bíróságok kapcsán. A Rákosi-féle szalámi taktikát látjuk megvalósulni az amúgy jobboldalinak hirdetett kormányzat részéről. Tudom, hogy nem egyszerű, nagy bátorság kell hozzá, az én családomban is van kormánytisztviselő, és hiába állok mellette-mögötte, mégis fél a nyílt szembeszegüléstől.

2./

Amint írtam, egy nagy pókerjátszma körvonalazódik. Blöfföl mindenki. Állambácsi is. Az igazságszolgáltatási szervezetrendszer a legjobb példája ennek. Kritikus tömegtől függetlenül: ÍRJA ALÁ, HOGY FELVESZI AZ OLTÁST. Fogadja el a foglalkoztató ebbéli tájékoztatását. Viszont: A MÁSODIK ÍRASOMBAN FOGLALTAKNAK MEGFELELŐEN KÉRJE A FOGLALKOZTATÓ TELJESKÖRŰ TÁJÉKOZTATÁSÁT AZ OLTÁST ILLETŐEN!

3./

Tanácsom a pedagógusoknak:

Mivel a pedagógus állami foglalkozatott, a munkáltatójának nincs mérlegelési jogköre, az ilyen munkakörben dolgozóknak bízniuk kell az együttes kiállásukban, és sok névtelen és ismeretlen kollégájukban, hogy elérik a kritikus tömeget, miáltal állambácsi visszakozni kényszerül, és az igazságszolgáltatási szervezetrendszerhez hasonlóan Önöket is kiveszik az oltásra kötelezettek közül.


4./

Tanácsom a hiteltartozás miatt bajban lévőknek A bíróságokon végeredményben igazuk lenne, de addig is fizetniük kell a törlesztést. Blöfföljön! Papíron aláírásával vállalja az „oltás” fölvételét, tegyen így minden oltatlan kollegája, de abban a pillanatban, amint megtörtént az aláírás, kérje a foglalkoztató TELKESKÖRŰ tájékoztatását ÍRÁSBAN! Talán megriad a munkáltató is, az állambácsi is...

Megismétlem a leglényegesebbet: ne hagyják leszalámizni magukat! 

Kapcsolódó írásunk:


609 megtekintés

Comments


legte Tanka.jpg

VARGA DOMOKOS GYÖRGY művei itt és a wikin

dombi 2023.jpg
vukics boritora.jpg
acta 202305.png
gyimothy.png
dio.jpg
KIEMELT CIKKEK